LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute în cadrul unei conferințe de presă la partidul AUR, filiala Constanța (FOTO)
Partidul AUR, filiala Constanța, organizează astăzi, 11.04.2024, o conferință de presă.
 
Aceasta se va desfășura la sediul județean al partidului, complex Dacia, etaj 2, începând cu ora 14.00.
 
În cadrul conferinței se vor dezbate probleme de interes național și local, la conferință participând candidatul AUR la Primăria Tortoman - Frunză Ancuța Ștefania, candidat AUR Primăria Limanu - Zaharia Maria, candidat AUR Primăria Techirghiol - Constandin Florea, senator AUR Constanța - Mateescu Sorin-Cristian. 

UPDATE 1: Mateescu îi prezintă pe Constantin Florea, candidat la Techirghiol, Maria Zaharia candidat la Limanu și Ovidiu Cupsa, candidat la Constanța

Mateescu - „Suntem singurul partid din opoziție care muncim în interesul național. Am lansat candidații la europarlamentare primii și urmează să prezentăm și candidații din județ.

“Noi avem un singur țel - Românii sunt importanți”, a mai spus Mateescu

UPDATE 2: Ovidiu Cupșa ia cuvântul.


„Vreau să transmit constănțenilor un mesaj pe care încerc să îl transmit de fiecare dată, pe rețelele de socializare, al presei. Constanța este condusă de grupuri de interese.  Ei încearcă în momentul de față și cu cumpărat și cu intimidat. Le-a mai rămas să mă ridiculizeze. Sunt singurul candidat din Constanța care poate să iasă singur să se întâlnească cu orice mulțime pe stradă și să nu aibă nicio problemă. ”

Ovidiu Cupșa nu crede în sondajele unde apare pe locul 4 și crede că are șanse mari să ia mandatul de primar.

Mateescu întreabă unde sunt promisiunile politicienilor din ultimii decenii.

„Ne fac extremiști. Să îl facă extremist pe bunicul meu care a fost deținut politic”.

„Noi avem un singur țel - Românii sunt importanți”, a mai spus Mateescu.

UPDATE 3. Zaharia Maria ia cuvântul.

„Candidez pentru funcția de primar la Lumina. M-au convins pentru că la AUR se vorbește de credință, familie, naționalism și valori de țară. Avem câteva proiecte. La Limanu este pădurea de la Hagieni care niciodată nu a fost valorificată.Proiectele echipei mele este să continuăm să modernizăm drumurile. Mi-aș dori o cantină socială și locuințe sociale.

UPDATE 4: Ia cuvântul Florea Constantin de la Techirghiol.

„Toată viața m-am ghidat după un motto - “Un om - un cuvânt”.O parte din populație a avut încredere în mine și m-au votat. Am fost furat cu un vot o dată la alegeri și am pierdut fotoliul.  Eu sunt doctorul care le trebuie. Am greutăți mari ca mă fură la vot. ”

Citește și
Dumitru Bădrăgan a plecat din AUR și a preluat conducerea organizației PER Constanța. Cu cine va face tandem în alegerile locale?

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gimnastică ritmică Românca Amalia Lică, patru medalii de aur la Campionatul European! „Este fenomenală!“ (GALERIE FOTO)

24 May 2024 538

CS Medgidia Atletul Mihai Alin Șavlovschi concurează la Campionatul Balcanic de seniori. Victorie clară la Internaționalele României (GALERIE FOTO)

23 May 2024 526

ZIUA Electorală Mohammad Murad, candidatul AUR pentru Consiliul Județean Constanța, despre o altfel de viziune la cârma unui județ (VIDEO)

23 May 2024 722

Alegeri electorale 2024 Mohammad Murad, candidatul AUR pentru Consiliul Județean Constanța dorește revitalizarea turismului de pe litoral

22 May 2024 591

Marcel Ciolacu, premierul României, cadouri fotbalistice pentru președintele Turciei. Recep Tayyip Erdogan, mare admirator al lui Hagi

22 May 2024 541

Afaceri Constanța Modificări în cadrul societății Coruta & Aur SRL. Cine este noul asociat unic

21 May 2024 334

CS Farul Constanța Gemenele Iulia Milea și Mălina Radu, aur și argint la Naționale. „Am împărțit până și podiumul. Sunt mândră de tine, surioară!“ (GALERIE FOTO)

20 May 2024 1064

CSM Constanța Atletul David Ciolpan, două medalii de aur și record personal la Abu Dhabi (GALERIE FOTO)

20 May 2024 585

Farul Constanța, plan pentru sezonul viitor Hagi - „Trebuie să construim. Sper să fiu inspirat și să fac o echipă frumoasă“ (GALERIE FOTO)

19 May 2024 1525

Rezultate CS Farul Constanța Halterofilul Darius Tătaru a cucerit Cupa României (GALERIE FOTO)

18 May 2024 651

Lotul de skandenberg al Constanței, rezultate deosebite la Campionatul de Armwrestling IFA 2024

18 May 2024 567

Tenis de masă Constanța LPS „Nicolae Rotaru“, medalii la Naționale. Bianca Mei-Roșu, de patru ori aur! (GALERIE FOTO)

16 May 2024 584

Alegeri Locale 2024. ZIUA ELECTORALĂ Candidatul AUR la CJ Constanța, Mohammad Murad, despre proiectele din programul de administrație (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 May 2024 650

Alegeri locale 2024 LIVE TEXT. AUR Constanța lansează programele de administrație pentru municipiul și județul Constanța. Participă și George Simion (FOTO)

15 May 2024 645

ZIUA ELECTORALĂ Candidatul AUR la CJ Constanța, Mohammad Murad, despre proiectele incluse în programul de administrație locală

15 May 2024 677