LIVE VIDEO Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, despre problemele locuitorilor din cartierul Veterani (galerie foto)

  • Alianța USR-PLUS Constanța a organizat o nouă conferință de presă, încartierul Veterani
  • Pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța puteți urmări conferința de presă LIVE VIDEO
Marți, 21 iulie 2020, de la ora 12:00, Alianța USR-PLUS Constanța a organizat o conferința de presă, în cartierul Veterani, lângă biserica Veteranilor, din municipiul Constanța.
.
Subiectul conferinței de presă constă în identificarea și prezentarea problemelor majore legate de calitatea vieții curente cu care se confruntă locuitorii din cartierul Veterani. La conferință particip Stelian Ion, candidat din partea Alianței USR-PLUS Constanța la primăria din municipiu.

UPDATE 1

Candidatul Stelian Ion a început conferința de presă prin a preciza că „ne aflăm în mijlocul "deșertului" într-un cartier din Constanța care nu are străzi și uitlități. Este un strigăt de disperare a locuitorilor din acest cartier, Veterani, care nu sunt băgați în seamă de autorități de mai bine de 20 de ani”.

El a mai adăugat că „nici Mazăre și nici Făgădău nu i-a băgat în seama pe acești oameni”

„Decebal Făgădău vorbește despre Smart City, în timp ce aici, sute de familii trăiesc în situația pe care o vedeți”, a adăugat liderul USR Constanța.

UPDATE 2

Stelian Ion a mai spus că „Sunt nevoiți să aducă apă din oraș. Este poate cel mai uitat cartier din oraș”. „Nu-i interesează situația de aici pentru că nu sunt mulți votanți în zonă, acesta fiind motivul pentru că sunt lăsați sa trăiască ca în evul mediu. Oamenii aceștia au fost înșelați ani de zile de administrația locală. Vă rog sa vedeți cu ochii dumneavoastră dezastrul din zonă", afirmă Stelian Ion.

UPDATE 3

Stelian Ion vorbește despre un mod haotic de administrare, despre lipsa cadastrului în zona,  de aici și lipsa utilităților. La conferința de presă sunt prezenți locuitori din zonă, care au asupra lor actele de proprietate pentru terenurile pentru care le-au fost promise utilități în urmă cu 15 ani.Unii spun ca vor sa vândă terenurile pentru că s-au săturat să mai aștepte.

Mai multe detalii în ediția de mâine despre problemele cu care se confruntă locuitorii din cartierul Veterani.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiectul de lege privind desființarea Secției Speciale a ajuns în Senat

08 Apr 2021 466

LIVE VIDEO. Stelian Ion, ministrul Justiției „Este foarte important să desființăm Secția Specială. Justiţia are nevoie de o haină nouă“

29 Mar 2021 824

Ministerul Justiţiei l-a selectat pe magistratul de legătură român în Republica Italiană. Stelian ION „Pe doamna procuror o recomandă din plin experiența bogată în domeniul cooperării judiciare internaționale”

23 Mar 2021 784

Ministerul Justiţiei l-a selectat pe membrul național la EUROJUST. Stelian ION “Am ales un magistrat cu mare experienţă, care şi-a dovedit competenţa de-a lungul anilor.”

17 Mar 2021 781

Ministerul Justitiei Întâlnirea ministrului Justiției, Stelian ION, cu E.S. Marjut AKOLA, Ambasadoarea Finlandei în România, şi cu E.S. Therese Hydén, Ambasadoarea Suediei în România

10 Mar 2021 623

Ministrul Justiţiei şi reprezentanţi ai societăţii civile-discuţie despre situaţia dosarului “10 august”

07 Mar 2021 614

LIVE VIDEO. Constănțeanul Stelian Ion, ministrul Justiției – „Dosarul 10 August nu se termină. Eu am fost în Piața Victoriei“

05 Mar 2021 689

Ministrul Justiției Să lovim grupurile infracționale acolo unde le doare mai tare, la bani

28 Feb 2021 601

Ministrul Justiției DNA trebuie să vizeze în continuare marea corupție și are toată susținerea mea

26 Feb 2021 453

Ministrul Justiţiei Avem în prim-plan reacția severă a statului împotriva criminalității organizate și corupției

25 Feb 2021 269

Deputatul AUR Constanța Viorel Focșa a interpelat mai mulți miniștri din cabinetul Cîțu. Este vizat și ministrul Justiției, Stelian Ion

25 Feb 2021 2016

LIVE. Ministrul Justiției, Stelian Ion „Proiectul de desființare a Secției Speciale a magistraților va merge în Guvern“

12 Feb 2021 859

Camelia Elena Grecu, fost procuror general al Constanței, candidat pentru funcția de procuror european delegat

29 Jan 2021 1510

Ministrul Justiției, Stelian Ion, are un consilier personal de la Constanța. A lucrat în SUA, Africa de Sud și a primit o bursă a Ministerului Francez de Afaceri Externe

29 Jan 2021 2802

Iohannis dă undă verde pentru urmărirea penală a lui Tăriceanu, acuzat de DNA de luare de mită

13 Jan 2021 699