LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (GALERIE FOTO)

Partidul AUR, filiala Constanța, organizează astăzi 04.04.2024, o conferință de presă la sediul județean al partidului, complex Dacia, etaj 2, începând cu ora 14.00.

Vor fi dezbătute probleme de interes național și local. 

La conferință participă candidatul AUR la alegerile europarlamentare Nicolae Vlahu, candidat AUR la Primăria Constanța - Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța - Mohammad Murad, candidat AUR Primăria Costinești - Călin Mugurel Radu, membru AUR - Chirim Ainur (consultant achiziții fonduri europene).  

În deschidere ia cuvântul Mohammad Murad. 

“Efectiv am intrat în campanie și sunt două scandaluri majore la nivel național. Constanța contează foarte mult. AUR și noi mergem pe ideea să oferim ceva diferit. Sloganul nostru va fi concret că suntem diferiți. Partidele nu au nimic de împărțit decât scaune. La domnul Lupu e simplu - interesele personale sunt mai presus de alte interese. Eu nu am început încă această campanie, dar vă promit ca va fi cea mai intrresantă.

Eu vă spun că lumea vorbește de șansa lui Mitroi la CJ sau șansa lui Horia Constantinescu la primărie. Eu cred ca sunt socoteli de făcut între partide și persoane. În premieră, în Constanța, sunt două tabere. Sunt două grupuri care se bat. Aici nu vorbesc de partide. O tabără include și PSD și PNL și alta tabără care include și PSD și PNL. Problema provine la instituții - prima este instituția procurorilor care dirijează una din cele două campanii și alta instituție care nu aș spune care e care pune umărul.

Mie personal nu îmi e frică de absolut nimic. Dacă lăsăm lucrurile așa o să rămână Constanța așa și în 2028“ - a precizat Mohammad Murad.

Ia cuvântul candidatul AUR la Primăria Constanța, Ovidiu Cupșa. 

„Dragii mei, vreau să vă transmit aceleași lucruri ca și Moha. Se pregătește un blat care a avut loc și în 2020, și în 2016. Personal, de când s-au anunțat candidații, eu vă spun și îmi asum ce va spun - inclusiv membrii și susținători din PSD și PNL mi-au zis “Ovidiu eu vin cu tine”. Vorbesc de oameni care au terase, restaurante și tot așa. Eu mă bucur ca el este candidatul (n.r Mohammad Murad). Dansul are o viziune unică. E un om care care o viziune de ansamblu. Personal sunt un om cu multă experiență administrativă. Am administrat sute de milioane de euro și se vede“ - a transmis Ovidiu Cupșa. 

În continuare ia cuvântul Călin Mugurel Radu, de la Costinesti. 

„Sunt candidatul pentru primăria Costinești din partea AUR. Suntem într-o mică precampanie. Strângem semnături de susținere pentru alegeri, iar marți am avut o postare unde avem un cort unde strângem semnături pentru funcțiile dorite, nu pentru noi, pentru cetățeni. Ieri am primit un comentariu și nu am apucat să răspund. In 2020 am fost desemnat consilier local din partea Partidului Republican. In tot acest mandat am fost consilier local pentru trei ani și jumătate. În postările mele, pe pagina mea, veți găsi absolut toate implicarile mele. Am fost in mijlocul cetățenilor“ - a precizat Călin Mugurel Radu. 

Ainur Chirim, (consultant achiziții fonduri europene) ia cuvântul. 

„Azi voi atinge trei puncte care mă deranjează în municipiu. Țin să vă spun ca m-am axat să lucrez pentru proiecte la privați tocmai datorită faptului ca primăriile sunt foarte rigide și lucrează greu. Primul punct este nebunia cu bulevardele asfaltate și parcările dispărute. Explicația va fi ca s-a întocmit un plan de mobilitate prin BERD prin administrația veche, iar după sa se ia un credit pentru implementarea proiectului, iar pe finalul administrației trecute au fost semnate niște contracte pe repede înainte și îți asumi un proiect pe repede înainte. Proiectele au început la startul mandatului actualului proiect, iar nici până acum nu sunt gata.

Părerea mea e ca se vor finaliza din bugetul local. Un aspect este ca administrația actuală nu a făcut modificări la proiect făcându-se scuza ca nu se pot efectua modificări. Nu cred ca s-a cerut scoaterea locurilor de parcare cum se face.

Alte proiecte supărătoare sunt reabilitarea și extinderea creșelor. Ele toate au fost finalizate de doi ani și nu sunt date în funcțiune. Din 2013 până în prezent este un apel pentru reabilitare energetică a clădirilor rezidențiale. Nu a fost depus niciun proiect“ - a precizat Ainur Chirim


Citește și: 


Înaintea ședinței CLMOvidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA Electorală Mohammad Murad, candidatul AUR pentru Consiliul Județean Constanța, despre o altfel de viziune la cârma unui județ (VIDEO)

23 May 2024 722

Alegeri electorale 2024 Mohammad Murad, candidatul AUR pentru Consiliul Județean Constanța dorește revitalizarea turismului de pe litoral

22 May 2024 594

Marcel Ciolacu, premierul României, cadouri fotbalistice pentru președintele Turciei. Recep Tayyip Erdogan, mare admirator al lui Hagi

22 May 2024 541

Afaceri Constanța Modificări în cadrul societății Coruta & Aur SRL. Cine este noul asociat unic

21 May 2024 336

CS Farul Constanța Gemenele Iulia Milea și Mălina Radu, aur și argint la Naționale. „Am împărțit până și podiumul. Sunt mândră de tine, surioară!“ (GALERIE FOTO)

20 May 2024 1064

CSM Constanța Atletul David Ciolpan, două medalii de aur și record personal la Abu Dhabi (GALERIE FOTO)

20 May 2024 585

Farul Constanța, plan pentru sezonul viitor Hagi - „Trebuie să construim. Sper să fiu inspirat și să fac o echipă frumoasă“ (GALERIE FOTO)

19 May 2024 1525

Rezultate CS Farul Constanța Halterofilul Darius Tătaru a cucerit Cupa României (GALERIE FOTO)

18 May 2024 651

Lotul de skandenberg al Constanței, rezultate deosebite la Campionatul de Armwrestling IFA 2024

18 May 2024 567

Tenis de masă Constanța LPS „Nicolae Rotaru“, medalii la Naționale. Bianca Mei-Roșu, de patru ori aur! (GALERIE FOTO)

16 May 2024 584

Alegeri Locale 2024. ZIUA ELECTORALĂ Candidatul AUR la CJ Constanța, Mohammad Murad, despre proiectele din programul de administrație (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 May 2024 650

Alegeri locale 2024 LIVE TEXT. AUR Constanța lansează programele de administrație pentru municipiul și județul Constanța. Participă și George Simion (FOTO)

15 May 2024 645

ZIUA ELECTORALĂ Candidatul AUR la CJ Constanța, Mohammad Murad, despre proiectele incluse în programul de administrație locală

15 May 2024 677

Judocanii de la CSM Constanța s-au întors cu patru medalii de aur și bronz de la Campionatul Național U23, de la Izvorani (GALERIE FOTO)

13 May 2024 474

Volei feminin CSM Constanța U17 a cucerit titlul de campioană a României! Lupta cu Dinamo pentru lauri s-a dus până în ultima zi

13 May 2024 553