LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (GALERIE FOTO)

Partidul AUR, filiala Constanța, organizează astăzi 04.04.2024, o conferință de presă la sediul județean al partidului, complex Dacia, etaj 2, începând cu ora 14.00.

Vor fi dezbătute probleme de interes național și local. 

La conferință participă candidatul AUR la alegerile europarlamentare Nicolae Vlahu, candidat AUR la Primăria Constanța - Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța - Mohammad Murad, candidat AUR Primăria Costinești - Călin Mugurel Radu, membru AUR - Chirim Ainur (consultant achiziții fonduri europene).  

În deschidere ia cuvântul Mohammad Murad. 

“Efectiv am intrat în campanie și sunt două scandaluri majore la nivel național. Constanța contează foarte mult. AUR și noi mergem pe ideea să oferim ceva diferit. Sloganul nostru va fi concret că suntem diferiți. Partidele nu au nimic de împărțit decât scaune. La domnul Lupu e simplu - interesele personale sunt mai presus de alte interese. Eu nu am început încă această campanie, dar vă promit ca va fi cea mai intrresantă.

Eu vă spun că lumea vorbește de șansa lui Mitroi la CJ sau șansa lui Horia Constantinescu la primărie. Eu cred ca sunt socoteli de făcut între partide și persoane. În premieră, în Constanța, sunt două tabere. Sunt două grupuri care se bat. Aici nu vorbesc de partide. O tabără include și PSD și PNL și alta tabără care include și PSD și PNL. Problema provine la instituții - prima este instituția procurorilor care dirijează una din cele două campanii și alta instituție care nu aș spune care e care pune umărul.

Mie personal nu îmi e frică de absolut nimic. Dacă lăsăm lucrurile așa o să rămână Constanța așa și în 2028“ - a precizat Mohammad Murad.

Ia cuvântul candidatul AUR la Primăria Constanța, Ovidiu Cupșa. 

„Dragii mei, vreau să vă transmit aceleași lucruri ca și Moha. Se pregătește un blat care a avut loc și în 2020, și în 2016. Personal, de când s-au anunțat candidații, eu vă spun și îmi asum ce va spun - inclusiv membrii și susținători din PSD și PNL mi-au zis “Ovidiu eu vin cu tine”. Vorbesc de oameni care au terase, restaurante și tot așa. Eu mă bucur ca el este candidatul (n.r Mohammad Murad). Dansul are o viziune unică. E un om care care o viziune de ansamblu. Personal sunt un om cu multă experiență administrativă. Am administrat sute de milioane de euro și se vede“ - a transmis Ovidiu Cupșa. 

În continuare ia cuvântul Călin Mugurel Radu, de la Costinesti. 

„Sunt candidatul pentru primăria Costinești din partea AUR. Suntem într-o mică precampanie. Strângem semnături de susținere pentru alegeri, iar marți am avut o postare unde avem un cort unde strângem semnături pentru funcțiile dorite, nu pentru noi, pentru cetățeni. Ieri am primit un comentariu și nu am apucat să răspund. In 2020 am fost desemnat consilier local din partea Partidului Republican. In tot acest mandat am fost consilier local pentru trei ani și jumătate. În postările mele, pe pagina mea, veți găsi absolut toate implicarile mele. Am fost in mijlocul cetățenilor“ - a precizat Călin Mugurel Radu. 

Ainur Chirim, (consultant achiziții fonduri europene) ia cuvântul. 

„Azi voi atinge trei puncte care mă deranjează în municipiu. Țin să vă spun ca m-am axat să lucrez pentru proiecte la privați tocmai datorită faptului ca primăriile sunt foarte rigide și lucrează greu. Primul punct este nebunia cu bulevardele asfaltate și parcările dispărute. Explicația va fi ca s-a întocmit un plan de mobilitate prin BERD prin administrația veche, iar după sa se ia un credit pentru implementarea proiectului, iar pe finalul administrației trecute au fost semnate niște contracte pe repede înainte și îți asumi un proiect pe repede înainte. Proiectele au început la startul mandatului actualului proiect, iar nici până acum nu sunt gata.

Părerea mea e ca se vor finaliza din bugetul local. Un aspect este ca administrația actuală nu a făcut modificări la proiect făcându-se scuza ca nu se pot efectua modificări. Nu cred ca s-a cerut scoaterea locurilor de parcare cum se face.

Alte proiecte supărătoare sunt reabilitarea și extinderea creșelor. Ele toate au fost finalizate de doi ani și nu sunt date în funcțiune. Din 2013 până în prezent este un apel pentru reabilitare energetică a clădirilor rezidențiale. Nu a fost depus niciun proiect“ - a precizat Ainur Chirim


Citește și: 


Înaintea ședinței CLMOvidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Răzvan Farmache, din nou la Constanța. Amintiri de aur în tricoul alb-albastru! „M-am bucurat foarte mult pentru Farul că a luat campionatul“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 771

LIVE TEXT+VIDEO Mohammad Murad își depune candidatura la CJ Constanța din partea AUR-„ Avem nevoie de o schimbare, iar eu sunt un om de valoare”

29 Apr 2024 585

LIVE TEXT+VIDEO Ovidiu Cupșa își depune candidatura la Primăria Constanța din partea AUR-„Este o zi în care începe o nouă eră pentru Constanța”

29 Apr 2024 532

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța își depune luni candidatura

28 Apr 2024 635

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 460

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 561

Istoria Dobrogei Dinastia Alexandrescu - cap de afiș în cultura Constanței

26 Apr 2024 1526

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 691

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 390

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 751

Palatul Copiilor Constanța Matei Silivestru, cinci medalii (trei de aur) la Campionatul Național, plus a treia performanță a competiției! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 1006

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 726

Polițistă din cadrul IPJ Constanța, medaliată cu aur la Campionatul național de tenis de masă al MAI

20 Apr 2024 661

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 668

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 556