Mazare este pus pe referendumuri

1186688056.jpg

Inconjurat de "baietii" care acum nu mai sunt "destepti", ci fac pe "bad boys" care merg la Londra, primarul Radu Mazare a inaugurat, ieri, un alt club de vara, in Parcul Tabacariei. De la DNA, jelania edilului a continuat in parculet.

"In acesti trei ani de zile, nu am primit niciun leu. Numai frane si bete in roate ni s-au pus", s-a plans edilul batranilor. Statisticile lui Mazare arata ca: "pe cap de locuitor, Bucurestiul are de patru ori mai multi bani decat are Constanta. Nu putem scapa din vedere ce face capra vecinului. Ala de la Cluj, portocaliul ala micut de Boc, a primit o mie de miliarde drept cadou, ca asa e", a explicat, ieri, Mazare. Primarul a facut din nou referire la comunicatul presedintelui Basescu, care dezaproba modul lipsit de demnitate "in care unii aleg sa isi sustina nevinovatia, incercand sa inventeze conspiratii politice, lansand acuzatii fara acoperire la adresa unor institutii ale statului". In opinia lui Radu Mazare, seful statului, Traian Basescu este "lipsit de demnitate si ipocrit". "Probabil ca, la un moment dat, vor trimite dosarul in instanta. Bineinteles, noi vom cere o expertiza asupra valorii terenului", s-a lansat Mazare in previziuni, cu referire la presupusul dosar inscenat de Traian Basescu. Mazare se rusineaza In prezenta batranilor, seful urbei a povestit trist vizita presedintelui Traian Basescu la Constanta. "A vazut un sondaj, a inceput sa injure, dar nu pot sa reproduc", s-a rusinat primarul. Mazare mai sustine ca cercetarea penala nu il poate impiedica sa candideze din nou. "Cu ce pot contracara? Cu ce poate sa vina contracandidatul? Ca el daca ajunge primar, o sa faca sosea de coasta? Ca el o sa continue sa asfalteze? Ca el o sa dezvolte peninsula?", s-a "alintat" Mazare in fata electoratului. In planurile sale de viitor, edilul a inclus referendumul pentru soseaua de coasta. "Cand se vor termina vacantele, dupa concursul de barci, o sa ne gandim foarte serios sa facem un referendum. Acum studiem sa vedem ce implicatii legale are, daca va fi aprobat si cred o sa-l facem. Si nu o sa facem numai cu soseaua de coasta. O sa facem cu toate proiectele pe care noi le-am considerat obligatorii pentru dezvoltarea turistica a orasului si pe care Organizatia Mondiala a Turismului ne cere sa le facem", a mai spus el.

Scris de: {autor}Corina POPESCU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Examen la DNA! Iată ce funcție este vizată

12 May 2024 935

IJJ Constanța Vino și tu în echipa Jandarmeriei! Sunt ultimele zile de înscrieri

11 May 2024 624

Judecătoriile Medgidia și Mangalia Magistrații Laura Sărac-Aldea și Florentin Mircea Panait, programați la testarea scrisă în cadrul concursului pentru funcțiile de conducere

09 May 2024 378

Profit.ro Portul Constanța nu a recâștigat rolul de hub la Marea Neagră

08 May 2024 369

Spitalul Militar de Urgenţă ,,Dr. Alexandru Gafencu” Constanţa scoate la concurs două posturi vacante

05 May 2024 6440

Spitalul Clinic CF Constanța angajează. Ești interesat?

02 May 2024 775

Vrei să lucrezi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța? Mai multe posturi, scoase la concurs

01 May 2024 1468

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia angajează medic specialist epidemiologie

01 May 2024 408

Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează. Ce post este disponibil

30 Apr 2024 591

CSM Constanța Triatloniștii Carol Popa și Amalia Singuran, parcurs de excepție la Campionatul Național de Supersprint în bazin de la Izvorani (GALERIE FOTO)

30 Apr 2024 456

ISU Dobrogea Vino să faci parte din frumoasa echipă a salvatorilor constănțeni! Iată posturile vacante

30 Apr 2024 812

Locuri de muncă Constanța Școala Gimnazială Nr. 1 Topalu angajează. Iată ce trebuie să faci

29 Apr 2024 564

​Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța scoate la concurs un post vacant. Detalii

29 Apr 2024 637

Parchetul Tribunalului Constanța pune la bătaie patru posturi de execuție pentru promovarea procurorilor (DOCUMENT)

29 Apr 2024 552

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 947