Organizația de tineret a PSD Murfatlar a trecut în corpore la filiala PNL din localitate





 
  • Organizatia PNL Murfatlar anunță că organizatia de tineret a PSD din Murfatlar a decis sa ii paraseasca pe social democrati si sa se alature echipei peneliste.
 
Dupa ce ieri intreaga organizatie PSD Valu lui Traian a luat aceeasi decizie, astazi a venit randul tinerilor PSD din oraș sa vina in echipa alaturi de actualul primar al localitatii, George Cojocaru si de candidatul la presedentia Consiliului Judetean Constanta, Florin Mitroi.
 
La baza acestei decizii, a organizatiei de tineret, stă faptul ca in ultimii ani initiativele acesteia nu au fost susținute de PSD, care nu a reusit sa ii implice pe membri intr-un proiect viabil”. Mai mult decât atat, consilierul local PSD Butnaru Mihai, și el membru al organizatiei de tineret la momentul numirii in functie, a fost pe tot parcursul mandatului un susținător al proiectelor de dezvoltare a orașului inițiate de actualul primar.
 
Acum, la initțativa lui Butnaru, peste 150 de tineri au decis sa paraseasca un partid in care nu se mai regasesc si sa vina alaturi de PNL.
 
Citește și
Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri în PSD Constanța la nivelul tuturor organizațiilor din municipiu

27 Feb 2021 4669

TSD Constanţa, pentru mai mult verde

10 May 2015 1187