Proiectul parcarilor auto finalizat la Navodari

Dupa cum a promis, primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod, a demarat un program care prevedea inlocuirea garajelor cu parcari. Daca, initial, navodarenii erau neincrezatori, in timp ei s-au convins ca masura luata de administratia locala este viabila si eficienta. Treptat, in fata blocurilor din Navodari au aparut parcari asfaltate si iluminate. La ora actuala, putem afirma ca programul a fost finalizat, cu atat mai mult cu cat ieri dupa amiaza administratia locala navodareana a dat in folosinta si parcarea situata in zona blocului 19 Est. Pe un proiect al Primariei Navodari, in aceasta zona au fost demolate, anul trecut, 46 de garaje. In locul lor a fost amenajata o parcare cu 68 de locuri, cu pavele autoblocante, iluminata, un parc de odihna pentru locuitorii din zona, precum si un loc de joaca pentru copii. Totodata, a fost realizata o mini-piata pentru comercializarea legumelor si a fructelor ce ii va deservi pe locuitorii din zona. Pentru realizarea investitiei, Primaria Navodari a alocat 240.000 lei.

Scris de: {autor}Mihaela CIORBARU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi ani de la izbucnirea războiului Rusia-Ucraina Astăzi, clădirea Primăriei Municipiului Constanța va fi iluminată în culorile drapelului Ucrainei

24 Feb 2024 592

Sondaj de opinie Majoritatea participanților la sondaj, de acord ca toate trecerile de pietoni din municipiul Constanța să fie iluminate cu leduri

18 Nov 2019 2640

Sondaj de opinie Sunteţi de acord ca toate trecerile de pietoni din municipiul Constanţa să fie iluminate cu leduri pe mijloc?

11 Nov 2019 4223

Primăria caută electricieni pentru luminiţele de Crăciun Municipalitatea oferă peste un milion de lei pentru montarea instalaţiilor ornamentale (document)

04 Nov 2015 4992