Doi ani de la izbucnirea războiului Rusia-Ucraina Astăzi, clădirea Primăriei Municipiului Constanța va fi iluminată în culorile drapelului Ucrainei


Sursa foto: Facebook/ Primăria Constanța

 
  • Astăzi se implinesc doi ani de la izbucnirea războiului din Ucraina. În acest context, Primăria Municipiului Constanța va fi iluminată în albastru și galben, culorile drapelului Ucrainei.
 
Astăzi se implinesc doi ani de la izbucnirea războiului din Ucraina. Pentru a marca acest moment, Primăria Municipiului Constanța va fi iluminată în albastru și galben, culorile drapelului Ucrainei.
 

„În semn de solidaritate cu poporul ucrainean și în contextul agresiunii militare a Federației Ruse împotriva Ucrainei, astăzi clădirea Primăriei Municipiului Constanța va fi iluminată în culorile albastru și galben, pentru a marca doi ani de suferință, pierderi umane semnificative și distrugeri materiale uriașe, precum și ocuparea temporară a unor părți ale teritoriului său national”, transmite Primăria Constanța, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 
Amintim că municipiul Constanța s-a implicat activ în efortul național de sprijin și solidaritate față de Ucraina încă de la debutul conflictului militar din țara vecină. Primăria municipiului Constanța și Fundația Pontica au desfășurat multiple activități de sprijin pentru refugiații ucraineni, care au devenit parte a comunității noastre locale, mai specifică sursa menționată.
 
Citește și
Miting la Constanța al refugiaților ucraineni la doi ani de la începerea războiului Rusia-Ucraina (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Comunei Independența, licitație deschisă pentru servicii de proiectare (DOCUMENT)

15 Apr 2024 337

Cumpărări directe Constanța Primăria Cuza Vodă investește în întreținerea străzilor împietruite din comună. Iată firma câștigătoare (DOCUMENT)

15 Apr 2024 384

Județul Constanța Primăria Ghindărești investește în servicii de consultanță în domeniul achizițiilor publice (DOCUMENT)

15 Apr 2024 347

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 433

Cumpărări directe Constanța Primăria Seimeni cumpără tobogan complex (DOCUMENT)

15 Apr 2024 300

Cumpărări directe Constanța Primăria comunei Cobadin investește în servicii de toaletare a arborilor (DOCUMENT)

15 Apr 2024 318

Știri Constanța ​Lucrări în cartierul Tomis Plus! Sunt anunțate restricții de trafic

15 Apr 2024 363

Soarta imobilului de la Brotăcei Maratonul proceselor Georgetei Tapangea vs. Primăria Constanța continuă. Ce au decis magistrații la ultimul termen?

14 Apr 2024 892

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, secretar general, UAT Cobadin (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 478

Amânare de pronunțare în procesul dintre Holiday Club Olimp SRL, din Constanța și Consiliul Local al Comunei Chilia Veche prin primar, comuna Chilia Veche prin primar și primarul comunei Chilia Veche

14 Apr 2024 180

Primăria Tuzla, județul Constanța, organizează licitația pentru achiziția de mobilier școlar și echipamente digitale

14 Apr 2024 355

Se cere anularea autorizației de construire Când s-ar putea lua o decizie în procesul dintre Prefectul Județului Constanța și Blue Ink Residence SRL?

14 Apr 2024 522

Au fost emise autorizațiile de construire Două locuri noi de joacă, amenajate în Constanța. Iată unde vor fi situate

14 Apr 2024 653

Un bărbat care pretinde că este călugăr vrea să fie primarul Constanței! (VIDEO)

14 Apr 2024 3907

Investiții la Grădinița cu Program Prelungit „2 Pitici" din Constanța. Vor fi montate o rampă de acces și un foișor

14 Apr 2024 366