PSD sare la gatul lui Hasotti

Afirmatiile conducerii Aliantei "D.A." Constanta au starnit reactia adversarilor politici

Conferinta de presa organizata, luni, la sediul Partidului National Liberal si la care au participat copresedintii Aliantei "D.A." Constanta, Puiu Hasotti si Stelian Dutu, a fost folosita de cei doi lideri pentru a face declaratii legate, printre altele, de credibilitatea adversarilor politici. In opinia presedintilor organizatiilor judetene ale PD si PNL, nici un social-democrat nu va fi primit in Alianta daca a exercitat functii politice sau asupra caruia planeaza suspiciuni privind acte de coruptie. Afirmatia nu putea sa ramana fara raspuns. O parte dintre cotidienele locale au preluat un comunicat de presa al PSD Constanta in care apare o lista de membri ai Aliantei suspectati de acte de coruptie. Ieri, vicepresedintele PSD local, Alexandru Mazare, a facut o declaratie prin care condamna schimbarea de comportament al liderului judetean liberal, Puiu Hasotti. "Ma asteptam la astfel de reactii din partea liderilor Aliantei si vreau sa remarc in mod deosebit faptul ca Hasotti, care nu are habar de sectorul economic, face tot felul de afirmatii intr-un stil care-l apropie de ceea ce a fost Vadim Tudor in anii trecuti", sustine Mazare. Vicepresedintele PSD a explicat ca reactia sa nu reprezinta inceputul campaniei negative la adresa opozitiei de pe plan local, campanie care a inceput la nivel central prin redeschiderea dosarului "Flota". Razboiul comunicatelor nu s-a incheiat aici. Biroul de presa al PNL a transmis, la randul sau, un comunicat in care se precizeaza opinia acestei formatiuni politice fata de acuzatiile formulate de PSD. "Din pozitia in care ne aflam (in opozitie), ne intrebam de ce persoanele mentionate in comunicatul de presa al PSD nu au fost deferite justitiei, PNA sau altor organe abilitate in timpul guvernarii PSD 2000-2004".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosar al DNA Constanța Tribunalul București anunță ziua pronunțării în dosarul lui Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidenţiale!

19 May 2024 370

Delegație diplomatică din partea Irlandei la Constanța. Ambasadorul Irlandei în România, în vizită

16 May 2024 406

Transferurile judecătorilor din Constanța, decise de Consiliul Superior al Magistraturii! Președintele Judecătoriei Constanța pleacă la Tribunal

15 May 2024 595

Până în 20 mai, AEP va desemna preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare, în şedinţă publică, prin tragere la sorţi computerizată

12 May 2024 1413

Alegeri locale 2024 Cătălin Grasa, candidat PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța - „Voi promova transparența, inovația și o administrație în slujba cetățenilor”!

10 May 2024 728

Ce spune președintele PNL Nicolae Ciucă despre o candidatură la alegerile prezidențiale

08 May 2024 540

Oficial de la BEJ Alegeri locale 2024. 8 candidați, în cursa pentru președinția Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

08 May 2024 1613

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 907

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 658

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 830

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1090

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1472

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1715

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 1110

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 891