Secretarul Primariei Mangalia, in fata Comisiei de disciplina

prim_mang.jpgSecretarul Primăriei Mangalia, Daniel Vlădescu, a ajuns în atenţia Comisiei de Disciplină de pe lângă Instituţia Prefectului judeţului Constanţa.

Controalele efectuate anul trecut de Corpul de Control al Ministerului Administraţiei şi Internelor au semnalat unele nereguli privind activitatea derulată de secretarul Primăriei Mangalia, Daniel Vlădescu, însă totul a fost dat uitării, iar lucrurile păreau să revină la normal. Dar, o sesizare formulată de un consilier local mangaliot avea să-l readucă pe Vlădescu în „lumina reflectoarelor". Aşa se face că, în data de 26 ianuarie, secretarul Primăriei Mangalia a fost chemat în faţa Comisiei de disciplină ce funcţionează pe lângă Instituţia Prefectului. Această structură are în componenţa sa pe: Aura Bozdoacă - directorul Direcţiei verificarea legalităţii, a aplicării actelor normative şi contencios administrativ, Mariana Belu - secretarul general al Consiliului Judeţean Constanţa, Lenuţa Delcea - secretarul Primăriei Cogealac şi un jurist din cadrul Instituţiei Prefectului. Vlădescu nu s-a prezentat, dar şi-a motivat absenţa trimiţând o copie a certificatului medical ce dovedea că se află în concediu medical. În consecinţă, membrii Comisiei de disciplină au decis să se întrunească în data de 8 februarie, dată la care a fost invitat să se prezinte şi secretarul Primăriei Mangalia. Atunci, fiecare parte urmează să-şi prezinte poziţia şi să-şi susţină cauza, iar Comisia de disciplină va decide cum stau lucrurile şi dacă se impune sau nu luarea unor măsuri împotriva lui Daniel Vlădescu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Niculinei Parosanu, secretar general la Oraș Techirghiol (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 206

Afaceri Constanța Decizie importantă luată de Consiliul de Administrație al SC Dorna Estival SA

28 Apr 2024 271

Declarații de Avere Constanța Cosmin Bujor, secretar general la UAT Negru Vodă deține un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 278

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Melaniei Solomon, secretar general UAT la Municipiul Medgidia (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 291

Firme Constanța Acționarii Granat SA, convocați la AGA! Se decide repartizarea profitului companiei

28 Apr 2024 248

Firme Constanta Acţionarii Dobrogea Grup SA, convocați în adunare generală ordinară. Pe ordinea de zi, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru 2024

28 Apr 2024 290

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Mihaelei Crina Corbei, secretar general al comunei Nicolae Bălcescu, județul Constanța (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 628

Editorial Predare de ștafetă în Superligă. De la Farul la FCSB

28 Apr 2024 362

Firme Constanța SC Dobromin SA. A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor

28 Apr 2024 301

Autotren înmatriculat în Ucraina, răsturnat pe Autostrada A2 București Constanța! Traficul, blocat în zonă (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 536

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Cojocaru, secretar general al comunei Topalu (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 268

Volei Duelul CSM Constanța - SCM U Craiova se va decide în meciul trei (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 345

Transporturi agabaritice pe drumurile din Agigea, județul Constanța. Iată traseul

28 Apr 2024 441

Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Șoșoacă la Primăria Capitalei

27 Apr 2024 764

Firme Constanța Societatea Tismana SRL, convocată în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor. Ordinea de zi

27 Apr 2024 286