Alemannia, raiul microbiştilor (document)

alemannia_1.jpgEste un restaurant perfect pentru microbişti, datorită videoproiectorului, cu preţuri mici şi mâncare bună. Nu este rău nici dacă mergeţi în timpul zilei pentru că nu sunt foarte mulţi clienţi şi puteţi bea liniştiţi o cafea, mai ales că puteţi beneficia şi de tot felul de oferte avantajoase.

Un nou restaurant s-a deschis în oraş, pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu nr. 20, în zona Tomis Nord. Este o clădire galbenă care îţi atrage atenţia doar dacă eşti în trecere prin acea zonă. Se numeşte Alemannia. Este un spaţiu foarte mare, cred că au aproximativ 100 de locuri, este amenajat simplu, dar frumos. Este un local sportiv, pe pereţii căruia sunt puse tot felul de cupe, fulare ale anumitor echipe de fotbal sau poze cu jucători faimoşi. Este o atmosferă foarte drăguţă, în special dacă eşti microbist. Sunt trei televizoare în tot localul şi un videoproiector aşezat astfel încât majoritatea clienţilor să poată privi un meci fără probleme. Preţurile sunt foarte bune. O cafea costă cinci lei, iar o bere patru lei, că tot mergi în acest loc pentru a te uita la un meci de fotbal. Partea interesantă este că au tot felul de oferte. Între 9.00 şi 13.00, cu cinci lei primeşti două cafele. Dacă vrei un vin fiert, la orice oră, cu opt lei primeşti două căni. Astfel de preţuri găseşti cu greu în oraş. Ofertele nu se termină nici la mâncare. Dacă comanzi o pizza, la orice oră, primeşti două. Una costă aproximativ 20 de lei, puţin mai mult faţă de alte locuri, dar aici, pentru aceeaşi sumă, primeşti două. Este o afacere bună. Vă recomand să încercaţi pastele. Nu sunt scumpe şi sunt delicioase. Cu servirea nu sunt probleme. Ospătăriţa este rapidă, amabilă şi mereu prin preajmă dacă ai nevoie de ceva. Este un restaurant perfect pentru microbişti, datorită videoproiectorului, cu preţuri mici şi mâncare bună. Nu este rău nici dacă mergeţi în timpul zilei pentru că nu sunt foarte mulţi clienţi şi puteţi bea liniştiţi o cafea, mai ales că puteţi beneficia şi de tot felul oferte avantajoase.alemannia_2.jpg

Restaurantul funcţionează pe societatea Herr Sound SRL, administrată de Lăcrămioara şi Florin Olteanu. Lăcrămioara mai este implicată în Verde SRL, societate pe care funcţionează restaurantul Green situat pe strada Cişmelei nr. 6.

stele_alemannia.jpgAlemannia primeşte cinci stele.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

olteanu

09 Feb, 2011 22:36

pizza este foarte mica in jur de 13 cm diametru si nu te saturi chiar daca iti aduce 2. localul este plin de fum de tigara si iti miros hainele chiar daca stai 20 min. este foarte mult zgomot deoarece non-stop se joaca remi si table. dupa ce am cerut nota am asteptat 20 min sa vina ospatarul sa ia restul , sperand in acest fel sa ii ramana restul. eu nu recomand acest local. mult mai ok este restaurantul de pe str cismelei. servirea buna si atmosfera placuta. iar la alemania ospataii vin zi de zi si sunt foarte obostiti , parca ii deranjezi cand te asezi la masa. este un loc unde jocurile de noroc sunt la ele acasa, barfele si injuraturile fotbalistilor le auzi indiferent unde ai sta. iar ce m-a frapat este ca in timpul zilei televizor sta tot timpul pe otv. numai bine.

Articole asemanatoare

Stand-up Comedy Adi Bobo şi Bogdan Nistor, protagoniştii spectacolului

10 Apr 2015 2468

Comedianţii Adi Bobo şi Bogdan Nistor fac show la Constanţa

17 Mar 2015 1929

Bogdan Nistor, protagonistul unui nou show de stand-up comedy

10 Mar 2015 1620

Mihai Mărgineanu, din nou în faţa publicului constănţean

08 Jan 2015 2030

Diana Arvinte şi trupa Double Six, într-un nou concert la Constanţa

14 Oct 2014 2137

O trupă de rock alternativ concertează la Broadway Café din Constanţa

27 Jul 2014 2208

Spectacol de stand-up comedy cu Iulian şi Bogdan

26 May 2014 1796