Uups! Invitat la evenimentele de pe litoral, Zara nu-si plateste consumatia pe motiv ca are protocol

Cel mai cunoscut VJ de la MTV Romania pare sa se fi indragostit de litoralul romanesc, intrucat nu lipseste din statiunea Mamaia in niciun week-end. Invitat la un eveniment organizat de un club de la malul Marii, Mircea Zara n-a refuzat oportunitatea de a se distra si, de ce nu, de a se bronza putin. Organizatorii evenimentului s-au ocupat si de cazarea lui Zara la un hotel renumit din centrul orasului, departe de agitatia si de zgomotul din Mamaia, unde VJ-ul a beneficiat, la fel ca orice client, de toate ofertele.
E foarte atent cu propriile finante

Ca un adevarat artist, obisnuit cu protocoale care sa acopere consumatia integral, Mircea Zara nu s-a dat la o parte cand a venit vorba sa serveasca mese la restaurantul hotelului unde a fost cazat. Numai ca, de aceasta data, organizatorii evenimentului la care a fost invitat Zara s-au oferit sa achite doar cazarea VJ-ului, consumatia fiind nevoit s-o plateasca din propriul buzunar. Nestiind ca va trebui sa scoata bani din buzunar, la aflarea vestii ca are de achitat o anumita suma, Zara a devenit recalcitrant, refuzand sa achite. Ba chiar, s-a enervat atat de tare incat a plecat fara sa achite, lasand problema pe umerii organizatorilor. In cele din urma, am reusit sa aflam ca nota de plata s-a achitat, insa nu stim daca Zara a fost cel care a scos banii din buzunar.
Ii dau tarcoale femeile

Revenind la evenimentul la care a fost invitat, Mircea a vrut sa fie in ton cu prietenii sai, asa ca, pentru seara cu pricina, a optat pentru culoarea turcoaz. Cunoscut ca fiind unul dintre putinele personaje din showbiz-ul romanesc, care si-a recunoscut deschis inclinatiile sexuale, surprins de nenumarate ori inconjurat de barbati, de aceasta data, lui Zara i-au dat tarcoale femeile. Una dintre tinerele domnisoare care au indraznit sa il abordeze in club, nu a fost chiar multumita de atitudinea de care a dat dovada VJ-ul, in timpul discutiei acesta intorcandu-si privirea in alta parte. Nepoliticos din partea sa, am putea spune, avand in vedere ca tanara nu il scosese din raza vizuala toata seara.

www.uups.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cluburile din Constanța își așteaptă petrecăreții la evenimente unice

19 Apr 2024 611

Iată unde pot ieși locuitorii din Constanța în acest weekend

18 Apr 2024 3055

Economistul Ilie Șerbănescu s-a stins din viață. Fostul ministru avea 81 de ani

08 Apr 2024 787

Retailerul suedez de modă H&M închide mai multe magazine! Sute de angajați vor fi disponibilizați

27 Jan 2024 1194

ARSVOM Salvatorii maritimi aduc speranță și asistență medicală într-o operațiune de salvare (FOTO)

14 Oct 2023 1063

Emoționant! Prințul William a plâns în timp ce se uita la un concurs de echitaţie câștigat de verişoara lui Zara Tindall

10 Sep 2023 817

Ce se construiește Modificări în City Park Mall Constanța

16 Nov 2021 7822

Două magazine din City Park Mall Constanţa vor suferi modificări

04 Jul 2018 6027

Jurnalistul Ovidiu Zară, apel disperat! Nepoata sa a dispărut fără urmă. Se fac căutări și la Constanța

22 May 2018 6211

Un jurnalist candidează la Sectorul 4

21 Mar 2016 1987

Bill Gates "întoarce banii cu lopata" în continuare. El rămâne cel mai bogat om de pe planetă

01 Mar 2016 1937

Ionuţ Galani, printre invitaţi Crema Summer Club organizează trei seri de distracţii

28 Apr 2015 2016

Cum a demonstrat Udrea că nu poartă haine scumpe (video)

22 Oct 2014 2329