Revista presei mondene

Cancan Dansatoarei Deliei i-a placut viata de mica

376491-xx-andreea-popescu-2.jpgAndreea Popescu (27 de ani), dansatoarea Deliei, a tras din greu inca din tinerete pentru a ajunge vedeta. Ca orice star in devenire, a muncit mult pana sa ajunga in fata unei camere video profesionale, expunandu-se la inceput pe videochat, acolo unde incingea internetul.

"Pitica", asa cum i se mai spune Andreei, a devenit cunoscuta dupa relatia cu Liviu Varciu, fiind apreciata in prezent pentru multiplele ei calitati. Cele de dansatoare, dar, deloc de neglijat si cele fizice, "Pitica" dezgolindu-si sanii intr-un pictorial care a aparut in presa. CANCAN a intrat in posesia unor fotografii din care reiese ca dansatoarea Deliei facuse inca de acum cativa ani, atunci cand nu era cunoscuta, o pasiune din a-si arata formele apetisante. In pozele respective "Pitica" se joaca pe videochat, expunandu-si in fata camerei web fesele bombate si nu numai. Spre bucuria barbatilor, care se jucau si ei, inspirati de provocatoarea domnisoara, care era blonda pe atunci. "Pitica" talentata avea miscarile la ea, cabrandu-se in fata camerei cu foarte mult talent si dedicatie. Un cunoscut de-al dansatoarei Deliei, care o stie pe tanara inca de cand aceasta nu se afirmase in public, ne-a spus ca Andreea a muncit mult pentru a ajunge vedeta. Si ca tragea din greu pentru asta, punand pasiune in tot ce facea, chiar si atunci cand se afla in fata camerei web.

Placeri alaturi de un tinerel

Mariana Moculescu s-a filmat si ea in ipostaze erotice, aparand in fata webcamului alaturi de unul dintre fostii ei iubiti, un barbat mult mai tanar decat ea. El statea intins pe pat, imbracat sumar, in timp ce Mariana ii masa penisul cu varful degetelor. Apoi il saruta pasional pe gura si incepe sa se atinga singura pe sani.

Masturbare si sex

David Bryan, solistul trupei care ne va reprezenta la Eurovision, s-a masturbat in fata unei admiratoare si i-a facut acesteia propuneri indecente. Se pare ca acesta obisnuieste sa-si satisfaca partenera in fata camerei, in timp ce este privit si filmat, cei doi fiind complet lipsiti de inhibitii. Solistul si partenera lui s-au lasat filmati in timp ce faceau sex in fata unei camere web.

Show pentru straini

CANCAN a prezentat recent un amanunt extrem de picant din trecutul Marinei Dina, asistenta lui Mihai Morar. Daca astazi formele voluptuoase ale Marinei fac furori atat pe micul ecran, cat si in paginile revistelor pentru barbati, cu sapte ani in urma, blonda isi arata goliciunea pe internet, in fata unor cetateni straini.

www.cancan.ro


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A fost completată ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor Umex SA. Detalii

14 Oct 2019 197

Fostă stagiară în administraţia Mazăre, Cătălina Guşavan a ajuns administrator într-o companie înfiinţată de primarul Gabriela Firea (documente)

27 Aug 2019 924

Directoratul SOCEP vrea să revoce hotărârea privind fuziunea prin absorbţie a societăţii Casa de Expediţii Phoenix SA

21 Aug 2019 379

Acţionarii Grup Servicii Petroliere SA au aprobat semnarea actelor adiţionale pentru contractele Exim 1 şi Exim 2. Detalii

31 Jan 2019 1567

La sfârșitul lunii va fi desemnat administratorul special al Argos SA, firmă condusă de familia Lazia

12 Nov 2018 1110

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor a societăţii Carmeco convocată. Samara Stere numit în funcția de administrator

14 Sep 2018 738

Acţionarii societăţii Aviaţia Utilitară Bucureşti SA, convocaţi în AGOA şi AGEA

04 Sep 2018 1525

Acţionarii Argus SA, convocaţi în AGOA şi AGEA. Ce hotărâri au luat (document)

20 Aug 2018 665

Acţionarii Aviaţia Utilitară Bucureşti SA, convocaţi în AGA şi AGEA (document)

24 Jul 2018 1050

Acționarii Argus SA, convocați în AGOA și AGEA

18 Jul 2018 754

Acţionarii societăţii Şantierul Naval 2 Mai SA Mangalia, convocaţi în AGEA. Ordinea de zi (document)

18 May 2018 1502

O firmă din Constanţa riscă un proces uriaş! Ce spun oficialii societăţii Complexul Energetic Oltenia

03 Apr 2018 1729

Capitalul social al firmei Dobrogea Biscuit SRL va fi diminuat. Cine va decide acest lucru şi când

03 Feb 2018 1668

Decizii importante, luate de acţionarii societăţii Grup Servicii Petroliere SA

12 Jan 2018 5242

Fondul Proprietatea, la judecată cu Nuclearelectrica. Ce decizie a fost luată

18 Dec 2017 1254