DGASPC Constanța Ce își doresc copiii de la Centrul de Plasament Antonio de la Moș Crăciun

  • Copiii şi adolescenţii de la Centrul de Plasament Antonio îşi doresc de la Moş Crăciun treninguri, papuci de casă pufoşi, truse de makeup, creme de corp, carioci, kendama, pijamale tip salopetă , geci, bluzoane şi halate de baie
 
Sunteți invitați să faceți un schimb de cadouri cu adulţii şi copiii din centrele rezidenţiale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, fiind pentru prima dată când veți dărui primind în același timp, semn că izolarea ne poate aduce mai aproape ca oricând!

Schimbul de cadouri va avea loc la Centrul Comercial VIVO!, începând cu data de 21 decembrie 2020, de la ora 10.00 până la ora închiderii centrului.

Scrisoarea pentru Moş Crăciun pe care o vom expedia în Laponia şi care vine de la copiii şi adolescenţii Centrului de Plasament „Antonio” este emoţionantă prin simplitatea darurilor pe care şi le doresc cei 42 de rezidenţi, dar şi prin frumuseţea şi gingăşia prin care aceştia au ales cuvintele aşternute pe hârtie.

Vă prezentăm în totalitate scrisoarea acestora, în speranţa că Moşul şi ajutoarele lui o vor vedea mult mai repede:
 

   Dragă Moș Crăciun,
Am așteptat timp de un an, sosirea TA,
Noi suntem o familie mare și locuim în Centrul de Plasament Antonio, Constanța. Cu siguranță ne cunoști adresa, pentru, că, Tu, Moș Crăciun  ai fost prezent an de an în casa noastră.
Iți scriem cu mari emoții câteva rânduri...Noi Suntem Casa Prichindelul, Casa Spiridușul, Casa Voinicelul și Modulele Amicii. Aici locuiesc copii cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani, 27 fete și 15 băieți.

Din culisele fiecărei Case am cules dorințele copiilor, prezentate mai jos. Noi, copiii, am pregătit din timp sosirea ta, MOȘ CRĂCIUN! Am împodobit BRADUL CU MULTE STELUȚE COLORATE și casa cu multă grijă ca, împreună cu doamnele, să te primim cum se cuvine. Faptele noastre și acțiunile de peste an sunt și bune, și mai puțin bune, dar ele ne-au ajutat să mai creștem încă un AN, SĂ FIM MAI BUNI ȘI ÎNCREZĂTORI ÎN TOT CEEA CE NE VA OFERI URMĂTORUL AN CARE BATE LA UȘĂ!
Să îți prezentăm ce avem în sacul cu dorințe:
Din scrisorile transmise către Moşul, 6 băieți de la Casa Prichindelul își doresc următoarele: mașină cu telecomandă, dulciuri, jucărie căruță cu cai, ceas de mână, trening Puma, boxă, drone, minge de fotbal, parfum, bluzon.


Cele 8 fete, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani de la Casa Spiridușul sunt în plină agitație să te primească cu prăjituri de casă și turtă dulce preparate de ele cu mult drag, căci poate, poate treci și pe la ele! Dorințele așternute sunt: produse cosmetice, parfumuri, pijamale pufoase, seturi de make-up, halate de baie, trening, bluzoane.
Casa Voinicelul este o casă ca în povești, mică, dar cu multe suflete în ea. Aici 9 copii, 2 băieți și 7 fete, sunt nerăbdădori, lucrând de zor să îți ofere și ție Dragă Moș Crăciun un DAR lucrat de mâinile lor dibace! Bineînțeles că și ei au dorințe multe... dronă, pijamale pufoase, produse de igienă, kendama, hanorac, puzzle, parfumuri, cărți de colorat mandale, bluzon Neffex, pijamale pufoase tip salopetă, ghiozdan echipat, papuci de casă, rummy, carioci și dulciuri!
Modulele Amicii....chiar sunt amici! Aici găsești, Dragă Moșule, 10 fete cu vârste între 12 ani și 19 ani și 7 băieți cu vârste cuprinse între 10 ani și 17 ani. Fetele repetă colinde, pictează, amenajează de zor atât camera lor cât și ușa de la intrare, căci ele sunt sigure că le vei vizita și în acest an! Dorințele lor transmise către toți OAMENII MICI ȘI MARI SUNT ÎNCĂRCATE DE GÂNDURI PLINE DE SĂNĂTATE ȘI SPERANȚE ÎMPLINITE!

În sacul tău cel mare poate se vor regăsi și dorințele lor!... halat pufos roz, parfum, baterie externă pentru telefon, trening negru marimea S, halat de baie, pijamale pufoase, creme de corp, produse de igienă, bluzon, ceas de mană, rummy, cărți de colorat mandale, culori și duciuri.
Grupa de băieți te așteaptă și ei cu mare nerăbdare! În desaga ta poate mai încap și dorințele AMICILOR: dronă, ceas de mână, minge fotbal, feon cu difuzor, trening, boxă, mașină cu telecomandă, geacă de iarnă, bluzon, pijamale, adidași marimea 42, adidași marimea 43, pantaloni sport, adidași mărimea 44, și neuitatele dulciuri.

 
Echipa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa mai adaugă în scrisoarea către Moş Crăciun şi mărimile copiilor şi adolescenţilor:
FETE:  articole vestimentare: mărimea S - 6 fete; mărimea M - 27 de fete; mărimea L - 2 fete; mărimea XL – 2 fete
încălţăminte: mărimea 34 – 2 fete; mărimea 35 – 3 fete; mărimea 36 – 4 fete; mărimea 37 – 9 fete; mărimea 38 – 6 fete; mărimea 39 – 3 fete.
BĂIEŢI: articole vestimentare: mărimea XS – 3 băieţi; mărimea S – 3 băieţi; mărimea M – 6 băieţi; mărimea L – 2 băieţi
încălţăminte: mărimea 33 – 1 băiat; mărimea 34 – 3 băieţi; mărimea 35 – 1 băiat; mărimea 36 – 2 băieţi; mărimea 37 – 1 băiat; mă rimea 39 – 2 băieţi; mărimea 42 – 3 băieţi; mărimea 44 – 2 băieţi.
 
Sursă foto: DGASPC
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O companie din Constanța va livra produse din carne Direcției pentru Protecția Copilului Tulcea. Cine sunt restul furnizorilor

12 May 2021 1844

Dotarea centrelor sociale din cadrul DGASPC Constanța, un proiect al CJC admis la finanțare pe fonduri europene

07 May 2021 610

DGASPC Tulcea a atribuit un contract de servicii de consultanță unei firme din Capitală

04 May 2021 2060

Ce firmă a semnat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Despre ce este vorba

29 Apr 2021 1802

Judecătorii au respins cererea lui Liviu Dragnea de eliberarea condiționată

27 Apr 2021 462

Cine va furniza Direcției Generale de Asistență Socială Constanța servicii de imprimare și asigurare a funcționalității

22 Apr 2021 1883

Alimente din carne pentru DGASPC Tulcea. Ce firme au câștigat contractul (document)

14 Apr 2021 1967

Ziua internaţională a copiilor străzii, marcată de IPJ Constanța

22 Mar 2021 634

Ziua internaționala a copiilor străzii În decursul anului 2020, în atenția specialiștilor DGASPC Constanța au ajuns 32 de cazuri de cerșetorie

21 Mar 2021 777

DGASPC Constanța Osman Vârlan, copilul din centrul de plasament, va deveni instructor de dansuri grecești - „Visele devin realitate atunci când crezi cu adevărat în propriile tale forțe”

12 Mar 2021 2976

O viață cât o mie Povestea lui Cezar, veteranul de război, internat la CIA „Sf. Andrei“, Negru Vodă. A trecut peste COVID-19

18 Feb 2021 906

Cabinet stomatologic pentru beneficiarii DGASPC Constanța

10 Feb 2021 864

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța ridică două case de tip familial în municipiu

05 Feb 2021 631

DGASPC Constanța construiește locuințe protejate și un centru de zi în Chirnogeni. Ce firmă se va ocupa

22 Jan 2021 1803

DGASPC Constanța ridică mai multe locuințe protejate în Nicolae Bălcescu. Ce firmă se va ocupa

21 Jan 2021 1865