Grupul Rompetrol considera ca toti agentii economici trebuie sa respecte legile

Este necesar ca acestia sa fie tratati in mod egal in contextul unui program de verificare a legalitatii afacerilor cu petrol

Asocierea Grupului Rompetrol cu RAFO in ceea ce priveste anchetarea unor afaceri cu petrol arata doar ca administratia si justitia incearca sa fie echidistante si sa lamureasca aceste subiecte o data si pentru totdeauna.Rompetrol a acordat si va acorda toata asistenta necesara persoanelor indreptatite si institutiilor statului pentru a clarifica si finaliza acest subiect cat mai repede cu putinta, asa incat pe viitor sa nu mai fim asociati in nici o privinta cu societatile care paraziteaza acest domeniu economic.Aspectele legate de activitatea rafinariei Petromidia, enumerate in comunicatul de astazi al Parchetului General, au facut deja, in cadrul aceluiasi proces de monitorizare a activitatilor in domeniul petrolier, obiectul unui dosar instrumentat de PNA, pe parcursul anului 2004. Despre acesta, procurorul general al Parchetului National Anticoruptie, dl. Ioan Amarie, a declarat in data de 7 octombrie 2004, in cadrul unei emisiuni televizate, ca procurorii au constatat pe baza rapoartelor specialistilor ca nu exista fapte de coruptie de competenta PNA. Urmarirea penala a incetat, iar dosarul a fost trimis la Parchetul General.Vom acorda toata asistenta juridica necesara angajatilor nostri pentru a le dovedi nevinovatia. Atat Rompetrol, cat si managerii companiei si-au desfasurat intotdeauna activitatea in conformitate cu legile in vigoare, folosind metode corecte si dand dovada de transparenta.Speram ca orice investigatii vor fi conduse transparent si observand legile in vigoare, oricare ar fi motivele declansarii lor. In ceea ce ne priveste, vom urmari cu atentie modul in care aceste informatii ajunse in presa pot avea consecinte asupra climatului concurential si mediului investitional din Romania.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Complex Savoy SA, convocată în ședință

04 May 2024 319

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu (DOCUMENTE)

04 May 2024 290

Infotrafic Porturile de la Marea Neagră, închise din cauza vântului puternic

04 May 2024 307

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Silviei Gheorghe secretar general UAT la Comuna Cuza Vodă (DOCUMENTE)

04 May 2024 316

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 580

Cum va fi vremea în Dobrogea în noaptea de Înviere?

03 May 2024 659

Rico SRL contestă amenda primită de la Poliția Locală Constanța

03 May 2024 501

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei-Alina Borcan, secretar general al comunei Tuzla (DOCUMENTE)

03 May 2024 566

Pe surse Coaliția s-a răzgândit. PNL şi PSD vor să mute alegerile prezidențiale în noiembrie

03 May 2024 399

Acțiuni ale polițiștilor din județul Tulcea, pentru combaterea pescuitului ilegal. Iată ce au constatat ​

03 May 2024 371

Două eleve din Constanța, participante la Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, au ajuns la spital. Iată ce spune Sorin Mihai, inspectorul școlar general

03 May 2024 542

ANM Se anunță ploi și în perioada următoare în Dobrogea

03 May 2024 501

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Vasilicăi Olteanu secretar general UAT la Comuna Siliștea (DOCUMENTE)

02 May 2024 502

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 565

Firme din Constanța Adunarea Generală a Acționarilor Salport SA, convocată pentru decizii importante!

02 May 2024 420