Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

Spiridusii de la ,,Arimex Comexim 2000 SRL”  vor bucătării cu drag, meniuri speciale, traditionale, ca la mama  acasa si vor oferi o multime de bunatati pentru toti pacientii internati in spitalele din Constanta, iar Spiridusele, cu complicitatea Mosului, vor adduce pentru toti copiii internati o multime de cadouri.

Mic dejun:
Ceai cu lamaie, Toba, Lebar, Caltabos, Mustar, Cascaval, Branza topita, Cas de vaca, Urda de vaca, Ou fiert, Unt, Miere de salcam
 
Supliment:
Iaurt natural, Sana, Chefir, Iaurt cu visine, Lapte dulce
 
Pranz:
Ciorba taraneasca de purcel, Supa de vacuta a la grec, Supa de curcan cu taitei, Supa de pasare cu rosii si galuste, Supa de legume a la grec, Supa strecurata de legume;
Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta si ardei iute in saramura, Vrabioara de manzat in sos de rosii  cu piure de cartofi, Vrabioara de manzat rasol cu piure de cartofi, Carnati haiducesti la gratar cu piure de cartofi, Piept de pui la cuptor in sos de vin pe pat de orez cu legume, Friptura de purcel la tava in sos de vin pe pat de orez cu ciuperci, Branzaproaspata de vaci cu piure de cartofi.
 
 
Salate pranz:
Salata de varza alba cu morcovi, Salata de sfecla rosie, Salata de castraveti cornichon murati,
Salata de gogonele cu conopida.

 
Desert pranz:
Cozonac cu nuca, stafide, rahat si cacao, Compot de fructe de sezon

 
Supliment:
Mar copt cu miere si stafide, Portocale, Mandarine, Pomelo, Banane
 
Cina:
Cotlet de porc marinat la tava cu amestec mexican de legume, Pulpe intregi de pui  la cuptor in sos de vin si sote de broccoli, cartofi, morcovi, fasole verde si conopida, Piftie de purcel si Branza pufoasa cu verdeata, Ficatei de pui rumeniti la tava, si cartofi copti la cuptor cu rozmarin, Sote de legume (cartofi, brocoli, conopida, fasole galbena) cu branza de vaci, Ceai cu lamaie.
 
Salate cina :
Salata de sfecla rosie
 
Desert cina:
Suc natural  de portocale
Suc natural de zmeura
Bautura carbogazoasa de portocal
Biscuiti cu crema de cacao
Napolitane
Prajitura
 
Preotul Cristea Gigi va sfinţi bucatele şi va oficia înălţătoarea slujbă religioasă.
 
 
Iar Moş Crăciun, ajutat de o Crăciuniţă şi patru elfi, vor veni la toţi copiii internaţi în Spitalul Judeţean şi în Spitalul de Boli Infecţioase, împărţind mângâieri, încurajări, zâmbete şi bucurii, aducăndu-le speranţe.
Pe lângă acestea, fiecare copilaș va fi răsfaţat cu multe dulciuri şi fructe. În plus, sacul Moşului, are pentru ei, creioane şi carţi colorate în care vor desena şi vor afla despre Naşterea lui Iisus şi magia Crăciunului. Ba mai mult, micuţii bolnăviori vor primi câte o păpusă vorbitoare, de la care vor învăţa rugăciunile ,,Tatăl nostru” şi ,,Inger îngeraşul meu”.
 
Mulţumim din nou echipelor Dobrogea Grup SA, Delaco Distribution SRL, Selgros Cash & Carry SRL, Sole Mizo România SRL, Marton Fruct SRL, IF Lazăr Victoria, PFA Dumitra Laura-Elena, Smithfield Prod SRL, Euro Consumer SRL, Gecam SRL si Zbornicul SRL pentru grija si sprijinul permanent acordat în îmbunătăţirea meniurilor pacienţilor internaţi.
 
„Tuturor pacienţilor internaţi le transmitem gânduri de bine, insănătoşire grabnică şi ne rugăm ca bunul Dumnezeu şi Maica Domnului, să le tămăduiască sufletele şi trupurile, să-i binecuvânteze, să le dea putere să spere, să ierte, să iubească şi să intâmpine toate greutăţile zilelor ce vor urma”.
 
CRĂCIUN FERICIT!”,  a transmis Administrator- Draghici Vergil.

Citește și

Asociaţia „Suflete deschise” colindă sufletele creştinilor, transmiţând mai departe vestea minunată adusa de îngerul Domnului. Hristos se naşte, Domnul coboară!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zeci de familii din Pecineaga, Valu lui Traian și Ciocarlia de Jos au primit daruri Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete deschise“ lansează un nou apel „Oricui îţi cere, dă-i, porunceşte Domnul“ (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 638

Arimex Comexim 2000 SRL Constanța - „Fii milos și fii smerit!”

17 Apr 2024 508

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 888

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

01 Mar 2024 975

Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

31 Dec 2023 1522

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1397

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“„Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

10 Dec 2023 1293

Sf. Apostol Andrei și 1 Decembrie Meniu de sărbătoare oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

30 Nov 2023 1494

Sfinții Mihail și Gavril Meniu special pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Nov 2023 1391

Arimex Comexim 2000 oferă un meniu special de Sfântul Dimitrie pentru pacienții din Constanța

25 Oct 2023 1480

Asociația Suflete Deschise, apel pentru toți creștinii. „Fii milos, precum Hristos!”

11 Sep 2023 1480

Nașterea Maicii Domnului. Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Sep 2023 1497

Adormirea Maicii Domnului Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

14 Aug 2023 1606

Arimex Comexim 2000 SRL, meniu special pentru pacienții din spitalele din Constanța

05 Jun 2023 2186

Ziua Copilului Constanța Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația ,,Suflete Deschise” au adus bucurie micuților din spitale (FOTO)

02 Jun 2023 1333