Meniu special de Revelion pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL




SC Arimex Comexim 2000 SRL va oferi un meniu special de Revelion pentru pacienții internați în spitalele din municipiul Constanța.

Meniu  Revelion Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, Spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul Universitar C.F.R.    31.12.2023  + 01.01.2024

 

Cina Revelion:

Păstrav la cuptor, pe pat de legume mediteraneene, în sos de lămâie şi mujdei de usturoi,

Somon rondele rumenite în  tavă, în cuib de legume sotate (bracolli, cartofi, morcov şi porumb) si lămâie, Branza proaspata de vaci cu legume sotate (cartofi/conopida/morcovi)

Desert cina Revelion:


Suc de portocale, Suc natural din fructe exotice, Banane, Prăjitura cu fructe, Prăjitura cu cremă ciocolată şi vanilie, Croisant cu vanilie/ciocolata/şampanie, Cozonac cu nucă şi rahat, Ceai cu lămaie.

 

01.01.2024

Mic dejun;

Ceai cu lămâie, Salam de Sibiu, Prosciutto, Icre de crap cu ceapă, Caşcaval, Unt, Miere de salcâm, Urdă, Roşii cherry.

Supliment ora 10;

Biscuiţi populari, Lapte dulce, Iaurt natural, Budinca de vanilie.

Pranz:

Borş de somon cu orez şi smântână, Supă de pasăre cu fidea, Supă de pasăre cu legume dreasă, Supă de văcuţă a la grec, Ciorbă de legume cu oase garf afumate, Ciorba de purcel a la grec, Supă strecurată de legume.

Friptură de purcel la tavă în sos ostropel, stropită cu vin, cu garnitură de orez şi ciuperci. Vrăbioară de mânzat la cuptor în sos de roşii cu garnitură de orez şi legume, Rasol de Vrăbioară de mânzat rasol, cu garnitură de orez şi legume. Brânză proaspată de vaci cu garnitură de orez şi legume

Salata pranz:

Salată de varză albă cu morcovi, Salată de castraveţi muraţi, Salată de gogonele şi buchete de conopidă murată.

Desert  pranz:

Clementine, Banane, Mere, Mere coapte, Eugenia.

Cina:

Piftie tradiţională de purcel, Salată de boeuf, Piept de pui rumenit în cuptor, în cuib de Salată Stroganoff, Piept de pui la grătar şi cartofi la cuptor cu rozmarin.

Salata cina :

Salata de sfeclă roşie.

Desert cina:

Portocale, Cozonac cu cacao, nuca şi rahat, Napolitane cu lamaie/vanilie, Biscuiti cu crema de ciocolata, portocale, vanilie.

 

Bucatele vor fi binecuvantate de parohul capelei spitalului, preotul Cristea Gigi.

 

E vremea când ne gândim la anul care a trecut, la ce am făcut, şi bine şi

rău şi ce dorim să facem, ca bine, pentru anul ce urmează. Este vremea bilanţului, dar pentru noi creştinii, nu atât contează bilanţul câştigurilor sau pierderilor financiare, ci bilanţul smereniei, bunătăţii, milosteniei, al iubirii faţă de aproapele nostru.

 

In  anul care se înnoieste, să ne înnoim si noi. Să ne străduim să progresăm, să fim mai buni, mai iertători, să ajutăm mai mult, să ne întărim mai mult în credinţă, în rugăciune şi fapte bune. Să ne străduim să fim buni, să înmulţim binele şi bucuria! Să gândim frumos!

Să ne ajute Bunul Dumnezeu, ca timpul  care va să vină, să fie timpul mântuirii noastre, timpul creşterii in iubire şi întelepciune, în legătura noastră cu Dumnezeu şi în legătura noastră de binefacere, de ajutorare a semenilor. Să avem bucuria dezlegării de răutate, bucuria dezlegării de nelinişte, pentru că Dumnezeu miluieşte cu liniştea, Dumnezeu binecuvintează, Dumnezeu odihneşte. El este odihna sufletelor celor drepţi!



Tuturor pacienţilor internaţi  le dorim însănătoşire grabnică şi ne rugăm ca bunul Dumnezeu şi  Maica Domnului, să le tămăduiască sufletele şi trupurile.

Tuturor vă dorim ani mulţi şi binecuvântaţi cu rodire de fapte bune şi cu întărire de la Dumnezeu ca să putem trece prin toate necazurile, greutăţile şi ispitele zilelor ce vor urma, pentru că numai când suntem uniţi cu Dumnezeu putem fi puternici.

 

 

Să avem parte de un sfârșit de an binecuvântat iar Dumnezeu să ne aibă sub ocrotirea Lui în Anul Nou ce se apropie, cu nadejdea ca acesta să fie răstimp de apropiere față de El, de înțelegere între oameni și de pace în țară și în lume.

                                        La mulţi ani !

 Drăghici Vergil reprezentant SC Arimex Comexim 2000 SRL



 Citește și
Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zeci de familii din Pecineaga, Valu lui Traian și Ciocarlia de Jos au primit daruri Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete deschise“ lansează un nou apel „Oricui îţi cere, dă-i, porunceşte Domnul“ (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 637

Arimex Comexim 2000 SRL Constanța - „Fii milos și fii smerit!”

17 Apr 2024 508

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, cu ocazia 8 Martie - „Primăvara începe cu un mărţişor, aşa cum spune și tradiţia veche de aproape 8000 de ani”

08 Mar 2024 887

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

01 Mar 2024 974

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1396

Meniu de Crăciun oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

24 Dec 2023 1398

Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“„Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!”

10 Dec 2023 1293

Sf. Apostol Andrei și 1 Decembrie Meniu de sărbătoare oferit de ARIMEX COMEXIM 2000 SRL, pentru pacienții din spitalele din Constanța

30 Nov 2023 1494

Sfinții Mihail și Gavril Meniu special pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Nov 2023 1390

Arimex Comexim 2000 oferă un meniu special de Sfântul Dimitrie pentru pacienții din Constanța

25 Oct 2023 1480

Asociația Suflete Deschise, apel pentru toți creștinii. „Fii milos, precum Hristos!”

11 Sep 2023 1477

Nașterea Maicii Domnului. Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

08 Sep 2023 1496

Adormirea Maicii Domnului Meniu special pentru pacienții constănțeni, oferit de Arimex Comexim 2000

14 Aug 2023 1606

Arimex Comexim 2000 SRL, meniu special pentru pacienții din spitalele din Constanța

05 Jun 2023 2186

Ziua Copilului Constanța Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația ,,Suflete Deschise” au adus bucurie micuților din spitale (FOTO)

02 Jun 2023 1332