Prefectul verifica bolnavii inchipuiti din deconcentrate

Plecarea PSD de la Guvern, coroborată cu schimbarea majorităţii în Parlament, a făcut ca mulţi directori de deconcentrate să se îmbolnăvească subit.

Epidemia post-guvernare a directorilor PSD are o explicaţie logică: păstrarea posturilor până la clarificarea situaţiei politice. În speranţa că îşi vor menţine poziţiile de conducere, măcar până la desemnarea viitorului preşedinte al statului, directorii instituţiilor deconcentrate şi-au asigurat un certificat medical, deşi pe mulţi dintre bolnavi i-am văzut zâmbitori în maşini, prin oraş, sau pe la cumpărături, prin supermarket-uri. Această îmbolnăvire închipuită a unor directoraşi, precum şi numărul mare de concedii medicale anunţate în aceeaşi perioadă se pare că a iscat curiozitatea prefectului Claudiu Palaz. În urma unei informări telefonice, prefectul a aflat că, la ora actuală, se află în concediu medical următorii şefi de deconcentrate: Daniela Neagu - director coordonator adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Cristina Samoilă - director coordonator la Casa Judeţeană de Pensii, deşi pe 8 octombrie a participat, la Prefectură, la întâlnirea cu pensionarii şi n-avea nimic, Mihaela Ristea - director coordonator al Agenţiei de Plăţi Sociale, Boris Parpală - director coordonator al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Marin Laurenţiu - directorul Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral - care ieri se plimba zâmbitor cu maşina, stând în dreapta unei şoferiţe brunete, Rodica Vasile - director tot în cadrul DADL, Ion Aurelian Florentin - director coordonator al Inspectoratului Teritorial în Construcţii SE. Molima ce a dat în directorii PSD este cu atât mai „ciudată" cu cât şeful lor pe linie de partid, Radu Mazăre, le-a cerut demisia din funcţiile în care i-a promovat.

Având în vedere numărul mare de îmbolnăviri, prefectul Claudiu Palaz va solicita tuturor certificatele medicale doveditoare şi va solicita specialiştilor confirmarea diagnosticelor menţionate.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

MOTANUL ATOTSTIUTOR

12 Nov, 2009 18:05

Si pe escrocu de TELICEANU DANIEL fost director la Directia pentru Tineret sa-l verifice cineva ca se plimba pe ,,strase" ca un caine dezlegat si face campanie electorala cat e ziua de mare ca e sanatos tun...A aparut si in ,,Uups de Constanta ",pe cand se ducea la firmele sale infiintate in 2006 cand a devenit director si a devalizat banii de la buget . Presedinte de TINERET LIBERAL ,adica primulcare poate fi caracterizat :hot,nesatul,parvenit,marlan ,incompetent ,pervers si laudaros cu relatiile sale pe care le alimenteaza din banii furati .Unde te pui ca se lauda ca nu e frica de nimeni ca ta-su e mare militian(pardon POLITAI)

gigel

15 Oct, 2009 17:34

de aia a fost la SF PARASCHIVA la IASI, NEAGU de la itm de bolnava ce era nu??Verificati concediul medical al acestei japite.I-a banii statului de pomana.Ar trebui sa fie alaturi de Ciobanu la puscarie, facea acelasi lucru ca si el.

Articole asemanatoare

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa face angajări!

25 Apr 2024 453

Termoficare Constanța SRL anagajează. Ești interesat?

25 Apr 2024 474

Termoficare Constanța angajează! Vezi ce post este disponibil

25 Apr 2024 160

Primăria Comunei Seimeni angajează. Vezi dacă ești interesat

25 Apr 2024 319

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanţa angajează. Detalii

22 Apr 2024 782

Angajări Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează medic specialist. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 453

#ConstantaEsteBine Valul 4 de energie – partea a doua – ziua 14. 22 aprilie 2024- Suntem în vârful valului de energie

22 Apr 2024 378

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Sunt posturi vacante la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

21 Apr 2024 857

Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 02311 Constanța angajează! Ce post este scos la concurs

20 Apr 2024 7411

Caută un loc de muncă? Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, județul Constanța angajează

19 Apr 2024 743

Marcel Ciolacu Portul Constanţa, cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră

19 Apr 2024 590

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 548

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 793

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 583

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 700