Salariatii de la RAJA si-au sarbatorit ziua

A devenit deja o traditie, ca zilele cu o anumita semnificatie sa nu treaca neobservate, atat pentru angajati cat si pentru conducerea SC RAJA Constanta. Astfel, la initiativa reprezentantilor Sindicatului Liber al institutiei si cu sprijinul conducerii, in urma cu trei ani, ultima sambata a lunii septembrie a devenit oficial pentru toti cei care muncesc la aceasta societate, "Ziua lucratorului RAJA". Ca si in anii trecuti, cei peste 1000 de salariati au raspuns afirmativ si cu bucurie invitatiei lansate de conducere si sindicat, inca de la primele ore ale diminetii, si au petrecut o zi de neuitat alaturi de colegi. Ei s-au intalnit impreuna cu familiile lor in locatiile pline de verdeata de la Mangalia, Eforie, Constanta, Navodari, Basarabi si Harsova. La fiecare din aceste locatii au fost prezenti pe langa liderul de sindicat al sectiei respective si cate un membru din bordul director. Astfel, de intalniri vor mai avea loc si cu alte ocazii, toti cei prezenti, chiar si proaspetii angajati, declarand ca RAJA nu reprezinta numai un loc de munca, ci un loc in care siguranta zilei de maine este o certitudine. In ultimii ani, SC RAJA SA Constanta a reusit sa se impuna atat la nivel national, cat si international, lucru demonstrat si de calitatea de membru cu drepturi depline in cea mai prestigioasa organizatie de profil, Asociatia Internationala a Apei. Calitatea serviciilor furnizate recunoscuta prin certificarile europene raspunde afirmativ tuturor cerintelor si solicitarilor internationale, din domeniul apei. Dar cel mai important lucru, este ca SC RAJA SA a trecut peste barierele unui simplu loc de munca pentru angajati si a devenit o certitudine pentru ziua de maine, reusind sa egaleze performantele celor mai mari companii din lume in domeniul resurselor umane.

Scris de: {autor}Gratiela TULCEANU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

INS Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 3,3%, în primul trimestru

17 May 2024 232

Tenis de masă Constanța LPS „Nicolae Rotaru“, medalii la Naționale. Bianca Mei-Roșu, de patru ori aur! (GALERIE FOTO)

16 May 2024 436

Protest în fața instituției Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene! Vezi ce nemulțumire au funcționarii (VIDEO)

16 May 2024 392

LIVE TEXT Elevii pot semnala cazurile de bullying, completând o fișă în format electronic. Evenimentul, găzduit de Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 May 2024 574

Cumpărări directe Cine a câștigat contractul de verificarea tehnică în cadrul proiectului de reabilitare a imobilului TNOB Oleg Danovski din Constanța (DOCUMENT)

15 May 2024 381

ISJ Constanța a semnat alte 19 de contracte cu școlile beneficiare ale Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar. Iată care sunt acestea

15 May 2024 705

Noaptea Muzeelor la Constanța Ce activități a pregătit Muzeul Național al Marinei Române

15 May 2024 568

Finanțarea asigurată de PNRR Sistem de supraveghere video și spații urbane dotate cu infrastructuri TIC, implementat de Primăria Năvodari

15 May 2024 370

Muzeul Naţional de Istorie a României nu va organiza în acest an Noaptea Muzeelor

14 May 2024 353

MApN Distincții la faza națională a olimpiadei de geografie care s-a desfășurat la Constanța!

12 May 2024 624

Catalogul „Artă și istorie. Portrete din colecția de pictură a Muzeului Național de Istorie a României"

12 May 2024 322

Un nou sens giratoriu în Lumina, județul Constanța! Audit Expert Design Road SRL asigură servicii de expertizare tehnică

11 May 2024 2891

Știri Constanța Muzeul Național al Marinei Române a declanșat Operațiunea „2024-Anul contraamiral Horia Macellariu în Forțele Navale Române” (GALERIE FOTO)

10 May 2024 470

Peste 71 de tone de pește stricat sau expirat depistate de inspectorii ANPC

10 May 2024 471

Ministerul Sănătății lansează consultarea de piață pentru construirea Centrului Naţional de Protonoterapie

09 May 2024 390