A petrecut la nunta fratelui ei, Nicolae Halep Numărul trei mondial a vorbit despre „mireasa Simona Halep”



Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, clasată pe locul trei în ierarhia mondială, a petrecut fericită la nunta fratelui ei, Nicolae.


Acesta s-a căsătorit civil la mijlocul lunii trecute cu Luminiţa (una dintre cele două fiice ale lui Yori Nicolae, component al formaţiei Kavalla), iar în weekend-ul trecut, potrivit tradiţiei aromâne, au avut loc nunta cea mare, ceremonialul religios (ieri) şi petrecerile care au precedat-o.

„Este un moment deosebit pentru fratele meu şi mă bucur că îi sunt alături. Mă încearcă emoţiile. Ne bucurăm toţi pentru căsnicia lui. Lui Nicolae şi Luminiţei le urăm să aibă o viaţă frumoasă împreună şi să fie fericiţi. Le doresc tot binele din lume. Voi fi alături de ei mereu. E greu să vă spun acum când voi îmbrăca eu rochia de mireasă, dar o voi îmbrăca într-o bună zi“, a declarat Simona Halep.    

În timpul zilei, fanii Simonei Halep s-au înghesuit să-şi facă poze cu ea, când aceasta a sosit la Biserica "Sfântul Gheorghe" din Constanţa . La hora din stradă, Stere Halep, tatăl Simonei şi al lui Nicolae, a fost în formă maximă, dansând cu foc. Simona, care a purtat o rochie roşie şi pantofi aurii, s-a prins în horă între părinţi, dănţuind peste 30 de minute. Şi în biserică a stat lângă aceştia, pe primul rând de scaune în spatele mirilor, cărora le-a făcut poze cu telefonul mobil. La ieşirea din biserică, din faţa tinerilor căsătoriţi şi-a luat zborul un stol de porumbei albi.

Printre melodiile interpretate la hora de la biserică s-a numărat  şi „Ună feată cu anami“ („O fată cu har“), cel mai nou cântec dedicat Simonei, interpretat de Dani Peanci (de la formaţia „Steaua di Vreari“), Gigi Sima („Pindu“), Hrista Lupci („Iholu Armânescu“), Gică Coadă şi Yori Nicolae.

La evenimentul de ieri a fost prezent şi antrenorul  Simonei Halep, Wim Fissette, sosit în premieră la Constanţa. „Mă bucur că particip la acest moment festiv, care îi aduce atâta fericire Simonei. Este diferit de tradiţiile belgiene, dar e frumos. Vom avea o seară deosebită”, a spus tehnicianul belgian.

Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Simona Halep e clar mai frumoasă decât Şarapova” Campioana din Constanţa a petrecut la nunta fiicei lui Panait Trantu (Galerie Foto)

11 Nov 2016 25787

Marcel Pavel a cântat la dansul mirilor de la nunta Luminiţei şi a lui Nicolae Halep (galerie foto)

14 Oct 2014 8286