Accidentul cumplit din zona Tariverde Patru ani de la moartea lui Dan Cătălin Gemănar, fost oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal

  • Dan Cătălin Gemănar a murit într-un tragic accident, produs în judeţul Constanţa.

Astăzi se împlinesc patru ani de moartea tragică, la numai 48 de ani, a lui Dan Cătălin Gemănar, care era director administrativ al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Acesta şi-a găsit sfârşitul în judeţul Constanţa, într-un tragic accident rutier produs pe DN22 Constanţa-Tulcea, la trecerea la nivel cu calea ferată din zona localităţii Tariverde.

Conform IPJ Constanţa, în seara zilei de 7 aprilie 2017, la ora 20.25, G.C.D. a condus un autoturism, pe DN 22, dinspre municipiul Tulcea către Constanța, iar la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicator, situată la kilometrul 247, a intrat în coliziune cu un tren marfar care circula pe ruta Tulcea - Medgidia. În urma coliziunii a rezultat decesul pe loc al conducătorului auto.

În urma impactului cu trenul, bolidul condus de Gemănar, un Audi Q7 (care era înmatriculat pe numele lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal), s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Dan Cătălin Gemănar a fost și ofițer SPP, cu gradul de locotenent colonel în rezervă. A fost în mai multe teatre de operaţii, printre care și Irak.

Pe pagina de Facebook „In memoriam Cătălin Dan Gemănar”, prietenii nu contenesc să transmită mesaje.

Iată câteva dintre acestea:

Dumnezeu să te odihnească, Cătă!

A mai trecut un an! Odihnă veșnică, Cătă!Atât de mult timp fără tine, prieten drag! Ești în inima și gândurile mele mereu! Odihnă veşnica în lumină, Cătă!

Aprind o lumânare și înalț o rugăciune către "tine". Gânduri bune ne tot spunem. Licăre fiecare stea de pe cer, parcă ar transmite un cod morse, așteptând să fie descifrat. Odihnă veșnică, Cătă!

...Un gând, o rugăciune, o privire spre cer, la stele, ești acolo o stea care luminează, o lacrimă care cade... Dor de tine, prieten drag, odihnă veşnică în lumină, Cătă! Tare ne e dor de tine, pun mâna la inimă și ești acolo!

Citeşte şi:

Fatidicul 5. Cum a murit Cătălin Dan Gemănar, din Cogealac, la kilometrul 55, în maşina înmatriculată cu numărul 505, la ora 20.25

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un an de la teribilul accident din zona Tariverde. A murit, zdrobit de tren, un celebru om de fotbal. Fost ofițer SPP. Era cu mașina lui Gino Iorgulescu (galerie foto)

07 Apr 2018 6862

Cătălin Dan Gemănar, decedat în accidentul dintre Mihai Viteazu și Tariverde, condus pe ultimul drum

10 Apr 2017 3588

Ionuț Budi despre Cătălin Dan Gemănar mort în accidentul dintre Mihai Viteazu și Tariverde

09 Apr 2017 18473

Cine este Gino Iorgulescu, a cărui mașină a fost implicată în cumplitul accident dintre Tariverde și Mihai Viteazu

08 Apr 2017 10233

UPDATE! Cine este Dan Cătălin Gemănar mort azi noapte în teribilul accident de la Tariverde judeţul Constanţa. Mesaje tulburătoare de condoleanțe

08 Apr 2017 26319