Adrian Bisoceanu, de la CS Marina Constanța, campion național universitar la Taekwondo WT (GALERIE FOTO)


 
  • Cu rezultate pe plan sportiv, Adrian Bisoceanu se dedică și studiilor, fiind student în anul I la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța, secția Militară.  
 
Campionatul Național Universitar la Taekwondo WT, întrecere desfășurată la București, în sala de sport a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila“, i-a adus medalia de aur Clubului Sportiv Marina Constanța, prin luptătorul Adrian Bisoceanu.
 
Acesta este campion național universitar la Taekwondo WT, câștigând locul întâi la categoria -80 kg. Adrian Bisoceanu este antrenat de Ciprian Encică, Ionuț Mihalache și Alina Roman. „Felicitări tuturor celor care s-au implicat în pregătirea lui! Hai Marina!“, este mesajul clubului constănțean. În luna decembrie a anului trecut, CS Marina a organizat festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi ai clubului pe 2022, iar printre cei care au fost nominalizați la superlativele anului s-a numărat și Adrian Bisoceanu, la categoria „Cel mai fidel sportiv“ (secția de taekwondo), alături de Ștefan Avram (de la secția de judo / jujitsu). Cu rezultate pe plan sportiv, Adrian Bisoceanu se dedică și studiilor, el fiind student în anul I la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța, secția Militară.  
 
Citește și:
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța
Studentul Daniel Vasile, trei medalii la Campionatul European de karate (GALERIE FOTO)

 
În vara acestui an, CS Marina Constanța va participa și la Campionatul Mondial de ju-jitsu pentru tineret, competiția urmând a se desfășura în luna august, la Astana, capitala Republicii Kazahstan. Președintele CS Marina, Dan - Marian Ungureanu, va îndruma la întrecerea care va fi găzduită de Palatul Artelor Marțiale din Astana (inaugurat in toamna anului 2019) patru tineri sportivi de la clubul constănțean.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (CS Marina Constanța)
 
Citește și:
 
CS Marina, pe doi la Naționalele de Ju Jitsu și pe prima poziție la Fighting. Miruna Iuga, campioană europeană. Program dens pentru clubul din Constanța (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.