CS Marina, pe doi la Naționalele de Ju Jitsu și pe prima poziție la Fighting. Miruna Iuga, campioană europeană. Program dens pentru clubul din Constanța (GALERIE FOTO)

  • În această primăvară, CS Marina a derulat programul de antrenamente Părinte - Copil, în care obiectivul numărul 1 pentru club este conectarea copiilor cu părinții.
În perioada din luna aprilie a.c. alocată activităților din cadrul Programului „Școala Altfel“, Clubul Sportiv Marina Constanța a primit vizita a peste 300 de copii din unitățile de învățământ preșcolar și gimnazial.
 
Astfel, copiii au avut ocazia să afle informații despre activitatea sportivă, despre antrenamente, despre performanță sportivă, să observe, să testeze și să admire cupele și medaliile obținute de campionii CS Marina Constanța și demonstrațiile prezentate de performerii constănțeni.
 
„Micii invitați au fost fascinați să afle detalii despre o lume nouă, cea a sportului și au aflat despre diferitele stiluri de arte marțiale practicate în clubul nostru, respectiv Taekwondo WT, Ju Jitsu, Judo, Pankration Athlima. Toți cei implicați în această activitate au avut la final sufletul plin de bucurie, atât cei care au prezentat, cât și copiii care au avut astfel ocazia să afle că există alternative incitante și pot alege între tabletă/telefon, inactivitate, prieteni virtuali versus interacțiune, prieteni reali, care te privesc în ochi, bucurie împărtășită, competiții în sala de antrenament, să înveți cum să devii mai puternic și mai încrezător în forțele tale, să te cunoști, să-ți afli limitele și să le depășești prin sport“, a declarat Dan - Marian Ungureanu, președintele CS Marina Constanța.
 
Pe plan intern, sportivii CS Marina Constanța au participat la Campionatul Național de Ju Jitsu rezervat copiilor, aspiranților, juniorilor, adulților și sportivilor PARA, întrecere organizată de Federația Română de Arte Marțiale, la Giurgiu. În clasamentul general pe cluburi, CS Marina a ocupat locul doi (cu 13 medalii de aur, 11 de argint și 13 de bronz), iar în clasamentul general la proba de Fighting s-a clasat pe prima poziție.
 
Pe plan extern, reprezentanții CS Marina au concurat la Campionatul European de Ju Jitsu rezervat categoriilor de vârstă  Under-16, Under-18 și Under-21. Competiția s-a derulat la Verquin, în Franța, reunind nu mai puțin de 780 de sportive, din 27 de țări participante. Miruna Iuga a devenit campioană europeană la U-16 (categoria -52 Kg), Gabriel Rusu a ocupat locul 5 (categoria U-16, -60 Kg), iar David Dorneanu s-a clasat pe locul 9 (U-18, -55 Kg). 
 
În această primăvară, CS Marina a derulat programul de antrenamente Părinte - Copil, în care obiectivul numărul 1 pentru club este conectarea copiilor cu părinții. „Programul se bucură de un real succes și vom continua să desfășurăm antrenamentele în această comuniune“, a menționat președintele CS Marina.
 
În perioada următoare, secția de Ju Jitsu, coordonată de Sensei Dan Ungureanu, va participa la Cupa Ronin, de la Tg. Mureș (11 - 12 mai). Sportivii de la secția de Judo, coordonată de Sensei Gelal Timur, va participa la Turneul Internațional „Alina Dumitru“ (Ilfov, 5 - 6 mai). Secția de Taekwondo WT - disciplina olimpică, coordonată de Sabonim Ciprian Encică, participă la Campionatul Național Universitar, în perioada 5 - 6 mai.
 
„Având în vedere că activitatea conducerii clubului sportiv și a instructorilor, antrenorilor și arbitrilor din Clubul Sportiv Marina Constanța este susținută sub formă de voluntariat, suntem mândri că prin modul exemplar de implicare, prin dorința de acorda atenție fiecărui copil, de a implica părinții în activități pentru a susține întărirea relațiilor cu copiii, reușim să promovăm valorile marinăriei și să obținem performanțe pentru comunitatea constănțeană. Conducerea clubului sportiv transmite mulțumiri tuturor celor care ne susțin activitatea în mod deosebit și remarcă dedicația părinților sportivilor, care reușesc să fie un catalizator al performanței obținută cu respectarea disciplinei și a valorilor Clubului Sportiv Marina Constanța“, a mai precizat Dan - Marian Ungureanu.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
CS Marina Constanța
Miruna Iuga va participa la European Open School Combat Games, în Serbia

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rugby CSM Constanța, înfrângere la limită în Divizia Națională de Seniori (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 541

Firme Constanța AGOA acționarilor Dacia 2001 SA! Ordinea de zi completă

16 Apr 2024 473

Rugby Echipa Under-20 a CSM Constanța va juca finala mică a campionatului (GALERIE FOTO)

14 Apr 2024 867

Tomis Marina Management a câștigat procesul pentru Portul Tomis Constanța! Judecătorii explică victoria (MOTIVARE+DOCUMENT)

14 Apr 2024 2339

Muzeul Național de Marină Română din Constanța, închis vizitatorilor în data de 17 aprilie

12 Apr 2024 502

CSM Constanța rugby Echipa Under-20 i-a administrat liderului prima înfrângere și va juca semifinala pe teren propriu (GALERIE FOTO)

08 Apr 2024 632

Rugby CSM Constanța, debut cu o victorie categorică în Divizia Națională de Seniori 2024 (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 849

Rugby CSM Constanța Under-20 a urcat pe locul doi, după victoria cu LPS Suceava (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 630

Lumea marinarilor Un amiral sacrificat

26 Mar 2024 638

Constanța Raportul de evaluare pentru diferența de preț asupra terenului deținut de Ion Dumitrache, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 738

Comemorări Constanța 12 ani de la decesul fostului comandant al navei „Independenţa“, Constantin Preda

21 Mar 2024 2263

Al cui rămâne Portul Tomis Constanța? Tomis Marina Management, contract până în decembrie 2024. Compania cere prelungirea până în 2040

17 Mar 2024 3038

Imobiliare Constanța Undă verde la Mediu pentru firma lui Ion Dumitrache privind investiția de la Bufetul Felix

27 Feb 2024 857

Proces pe vila în care a stat Mazăre! Dosarul, amânat pentru studierea actelor depuse

13 Feb 2024 981

O nouă investiție Alezzi, în zona Pescărie, din Constanța. Demersuri făcute la Agenția pentru Protecția Mediului

06 Feb 2024 1126