CS Marina Constanța Miruna Iuga va participa la European Open School Combat Games, în Serbia


 
  • Sportiva constănțeană este eleva Liceului Teoretic „Decebal“ Constanța și în luna martie a obtinut titlul de campioană europeană de Ju Jitsu (U16, -52 kg), în Franța.
 
Sportiva Miruna Iuga, de la CS Marina Constanța, va face parte din lotul național de Ju Jitsu care va reprezenta România la European Open School Combat Games, întrecere care se va disputa în perioada 29 mai - 3 iunie a.c., în Serbia, la Belgrad.
 
După cum precizează clubul constănțean, aceasta este prima participare pentru un sportiv din cadrul secției de Ju Jitsu a CS Marina la un eveniment organizat de Federația Sportivă Europeană Școlară (ESSF). Participarea la acest eveniment este finanțată de Ministerul Educației. „Miruna este eleva Liceului Teoretic «Decebal» Constanța și în luna martie a obtinut titlul de campioană europeană de Ju Jitsu (U16, -52 kg) în Franța. Este un sportiv de mare viitor al Clubului Marina Constanța și suntem siguri că va reprezenta Liceul, Constanța și România cu cinste. Mult succes!“, este mesajul clubului de pe litoral.
 
CS Marina este angrenată și în programul „Școala Altfel“, primind în acest sens vizita elevilor de la Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazu“ Constanța și de la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ Constanța.  
 
„Ne-am distrat. Am cunoscut copii minunați. Am arătat o lume frumoasă a artelor marțiale. A fost o deosebită plăcere să le prezentăm lumea artelor marțiale, Campioni, trasee aplicative, sistemul de speedkick precum și demonstrații de arte marțiale. Felicitări sportivilor și antrenorilor participanți! Copiii au fost curioși și au promis că se vor întoarce! Hai, Marina!“, s-a menționat pe pagina de Facebook a clubului sportive.
 
„În a treia zi din săptămâna «Școala Altfel», elevii clasei a II-a A au desfășurat activități sportive alături de gazdele lor, reprezentanții Clubului Sportiv Marina. Copiii au încercat exercițiile fizice pe care le execută sportivii clubului, au făcut cunoștință cu campionii și au admirat galeria cu trofee obținute de aceștia. Totul sub deviza «Respect-Displină-Performanță». Mulțumim gazdelor pentru primirea deosebită! Coordonator: Prof. Elena Rusu“, este și mesajul Școlii 29.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Marina Constanța, Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazu“ Constanța)

 
Citește și:
 
CS Marina Constanța
Cei mai buni sportivi pe 2022, premiați. Noua sală a clubului, inaugurată. Centrul Național de speedkick la Taekwondo WT, deschis (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Gala Premiilor Marina 2023. Miruna Daniela Iuga, cel mai bun sportiv din acest an al clubului (GALERIE FOTO + VIDEO)

17 Dec 2023 2131

Ju-Jitsu Sportivi de la CS Marina Constanța, participanți la Campionatul Mondial și la Cupa Mondială

18 Aug 2023 1040

CS Marina, pe doi la Naționalele de Ju Jitsu și pe prima poziție la Fighting. Miruna Iuga, campioană europeană. Program dens pentru clubul din Constanța (GALERIE FOTO)

01 May 2023 1608