Imobiliare Constanța Undă verde la Mediu pentru firma lui Ion Dumitrache privind investiția de la Bufetul Felix


 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul Marina&Santis SRL.
 
Este vorba de investiția “Modernizare si extindere *Bufet Felix*-alimentatie publica p+2e+terasa circulabila„ , propus a fi amplasat in municipiul Constanta, statiunea Mamaia-Bufet Felix, jud. Constanta, titular: MARINA&SANTIS SRL, cu sediul în municipiul Constanta, statiunea Mamaia, Bavaria Blu Hotel (fost Hotel Dacia Nord) jud. Constanta.
 
Proiectul Acordului de Mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în zilele de luni - vineri, între orele 9 - 16 cât şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în termen de 10 zile de la data afişării anunţului.
 
Amintim că prin  CU 1544 din data de 30 mai 2023, firma amintită dorește extinderea Bufetului Felix – alimentație publică P+2E+terasă circulabilă. Documentul este valabil 24 de luni, fiind vizat imobilul din stațiunea Mamaia.

 
În ședința de Consiliu Local din Martie 2023, a fost aprobată vânzarea unui teren din stațiunea Mamaia către societatea Marina&Santis a liderului PSD Constanța, Ion Dumitrache. Proiectul a trecut atuncu cu 19 voturi pentru și 7 voturi împotrivă.
 

Marina & Santis SRL, înființată în 1991 și controlată de Ion și Maria Dumitrache, a solicitat Consiliului Local Municipal Constanța cumpărarea terenului în suprafață de 854 mp, situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, Bufet Felix, în baza contractului de constituire a dreptului de superficie cu titlu oneros.


Ion Dumitrache este președintele organizației PSD municipiu Constanța, dar și un prosper om de afaceri.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Imobiliare Constanța Certificat de urbanism pentru firma lui Ion Dumitrache. Vizat, Bufetul Felix din Mamaia!
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța AGOA acționarilor Dacia 2001 SA! Ordinea de zi completă

16 Apr 2024 474

Constanța Raportul de evaluare pentru diferența de preț asupra terenului deținut de Ion Dumitrache, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 739

USR Constanța, plângere penală după ce Primăria Constanța a vândut un teren șefului PSD Constanța

06 Jul 2023 1445

Ministerul Apărării Naționale, contract cu Șantierul Naval Midia SA! Legături cu Ion Dumitrache, președintele organizației municipale PSD Constanța (DOCUMENT)

16 Jun 2023 2128

Imobiliare Constanța Certificat de urbanism pentru firma lui Ion Dumitrache. Vizat, Bufetul Felix din Mamaia!

30 May 2023 1334

Ședința Consiliului Local Constanța A fost aprobată vânzarea unui teren din stațiunea Mamaia către societatea Marina&Santis a liderului PSD Constanța, Ion Dumitrache

30 Mar 2023 2576

Pohta ce-a pohtit! Vânzarea intră la vot în ședința de CLM Cât trebuie să plătească firma pesedistului Ion Dumitrache pentru terenul din stațiunea Mamaia? (DOCUMENT)

28 Mar 2023 2614

Va reuși Chițac să-l „servească” pe Ion Dumitrache? În 2019, consilierii PNL s-au opus vânzării terenului aferent bufetului Felix din Mamaia care aparține Marina & Santis SRL(DOCUMENT)

25 Feb 2023 2661