Ministerul Apărării Naționale, contract cu Șantierul Naval Midia SA! Legături cu Ion Dumitrache, președintele organizației municipale PSD Constanța (DOCUMENT)

 
 
  • Contractul - în valoare de 6.989.143,98 de lei - a fost atribuit Șantierului Naval Midia SA.
  • Acționar majoritar al Șantierului Naval Midia SA este E.T.T. Company SRL, firmă controlată de Ion Dumitrache, președintele organizației PSD municipiu Constanța.
 
Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022 Constanța (Baza Logistică Navală) achiziționează servicii de reparaţii şi andocare la nava tip N.P.R.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul - în valoare de 6.989.143,98 de lei - a fost atribuit Șantierului Naval Midia SA.
 
Potrivit Termene.ro, platfomă consultată la data de 15 iunie 2023, Șantierul Naval Midia SA are sediul social în Portul Midia, Năvodari, județ Constanța și se ocupă de repararea și întretinerea navelor și bărcilor.
 
Potrivit Termene.ro, asociații Șantierului Naval Midia SA sunt E.T.T. Company SRL, cu 77,606784%, Eurosantis SRL, cu 16,973017%, și Tekno Plus SRL, cu 5,420199 %, toate cu sediul în Constanța.
 
Șantierul Naval Midia SA este administrată de Besea Vasilica, de Tatarus Maria-Mihaela și de Teșeleanu George.
 
Eurosantis SRL apare în Eurosantis Com Imvest SA, Veronica95 SA, în Silk Estate SA și în Rtd Trading SRL.
 
Besea Vasilica este cenzor al Eurosantis Com Imvest S.A. și General Taxi SA Constanța și administrează Tekno Plus SRL și Media Info Channel SRL.
 

Tatarus Maria-Mihaela apare și ca administrator și al Port Dredging SA.
 
George Teșeleanu este asociat unic al Pantheon Management SRL, dar și al SC Urbis Media Press SRL și are calitatea de asociat în Agora Project SRL.

 
George Teșeleanu mai apare ca administrator în Oil Terminal SA Constanța, în Confex Matex International SA, Hunedoara, dar și în Societatea Națională „Aeroportul International Mihail Kogalniceanu-Constanta“ SA.
 
În trecut, Teșeleanu George a figurat în Prima Industrie SRL, Hunedoara, Petroşani, Rominvest International SRL, Hunedoara, Gioenergy SRL, din Bihor, dar și în Transilvania Exim SRL, din Hunedoara, toate radiate.
 
Profitul net declarat pentru anul 2022 a fost de 4.501.268 de lei, iar pentru anul 2021 a fost de 1.785.061 de lei.
 
E.T.T. Company SRL, asociat unic Ion Dumitrache, președintele PSD municipiu Constanța
 
Potrivit Termene.ro, E.T.T. Company SRL se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale, are sediul social pe strada Vârfu cu Dor, Constanța și este controlată de Ion Dumitrache (asociat unic), care este președintele organizației PSD municipiu Constanța, dar și un prosper om de afaceri.
 
Ca administrator apare Emilia Luminița Ciuciuleaca, din Constanța.
 
Potrivit Termene.ro, Ion Dumitrache are calitatea de asociat în Duseni Pan Cta SRL, Marina & Santis SRL, Eurosantis SRL, Tekno Plus SRL și Port Dredging SA, și este asociat unic în Media Info Channel SRL Constanța.
 
În trecut, Dumitrache Ion a figurat în General Services Turism & Trading SA, European Transport SA și în Punct Farmaceutic nr. 32 SA, radiate.
 
Ciuciuleaca Emilia-Luminita mai apare ca cenzor în General Taxi SA.
 
Pierderea netă declarată în 2022 a fost de 4.073 de lei, iar pentru anul 2021 firma a raportat tot pierdere - 7.019 de lei.
 
Despre Eurosantis SRL
 
SC Eurosantis SRL are sediul social pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Constanța, și se ocupă de comerțul cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate.
 
Eurosantis SRL este controlată de Ion Dumitrache, cu 60%, și de Maria Dumitrache, cu 40%.
 
Administrator este Filofteia Petre.
 
Maria Dumitrache apare în Farm Mond SRL, în Marina & Santis SRL și în Tekno Plus SRL.
 
În trecut, Dumitrache Maria a figurat în Concordia Press SA, în Farmacia Apodas SRL și în European Transport SA, radiate.
 
Eurosantis SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Penitenciarul Poarta Albă, Municipiul Mangalia, Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Direcția Generală Asistență Socială Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Spitalul Municipal Medgidia dar și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“.
 
Pentru anul 2022, firma a raportat un profit net de 16.446.429 de lei.
 
Despre Tekno Plus SRL
 
SC Tekno Plus SRL se ocupă de fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie, are sediul social pe bulevardul Mamaia, Constanța, și îi are ca asociați cu părți egale pe Dumitrache Ion și pe Dumitrache Maria.
 
Ca administrator apare Vasilica Besea.
 
Pierderea declarată pentru 2022 a fost de 243.008 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Imobiliare Constanța
Certificat de urbanism pentru firma lui Ion Dumitrache. Vizat, Bufetul Felix din Mamaia!

 
Delegarea gestiunii activităților de colectare, transport și transfer a deșeurilor în județul Constanța, lotul 3, contestată la CNSC. Una dintre companii se află în sfera de interes a familiei liderului PSD, Ion Dumitrache!
 
USR Constanța le cere tuturor consilierilor locali să voteze împotriva proiectului ce vizează cumpărarea unei bucăți de plajă din Mamaia
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baza Logistică Navală a bătut palma cu Tehnorex International SRL, din Constanța! (DOCUMENT)

19 Feb 2024 769

UM 02022 Constanța (Baza Logistică Navală) achiziționează sisteme integrate de securitate de la Microcip Electronics SRL! (DOCUMENT)

17 Jan 2024 791

Ministerul Apărării Naționale, contract cu șantierul Damen Shipyards Mangalia! (DOCUMENT)

27 Dec 2023 1387

Ministerul Apărării cumpără asigurări de viaţă pentru personalul din Forţele Navale, care execută misiuni externe (DOCUMENT)

13 Dec 2023 845

Ministerul Apărării a bătut palma cu Omniasig pentru asigurarea Fregatei Regina Maria 222 și a Dragorului Maritim 30 (DOCUMENTE)

15 Nov 2023 918

Licitații Constanța Șantierul Naval Mangalia SA, act adițional la contractul de instalare a echipamentelor de comunicații la Fregata „Regele Ferdinand“

15 Nov 2023 904

Ministerul Aparării Naționale, servicii suplimentare pentru instalarea bucătăriei pe Fregata Mărășești (DOCUMENT)

02 Oct 2023 870

Licitații Constanța Ministerul Apărării Naționale, contract cu Tehnorex Internațional pentru amenajarea spațiilor interioare la navele de tip corvetă (DOCUMENT)

22 Sep 2023 988

Ministerul Apărării Naționale, contract cu Tehnic Naval SRL, din 2 Mai, județul Constanța! (DOCUMENT)

05 Sep 2023 1363

Licitații Constanța Forțele Navale cumpără asigurări de viață pentru personalul care execută misiuni în străinătate. Licitație deschisă pe 2,12 milioane de euro (DOCUMENT)

31 Aug 2023 1004

Forțele Navale Române a cumpărat servicii de asigurare de viață facultativă pentru personal. Iată suma alocată!

26 Aug 2023 1030

Ministerul Apărării Naționale bagă în reparații fregata Mărășești! Cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)

09 Jun 2023 2096

De la ce firmă se achiziționează asigurări RCA pentru autovehiculele aparținând unităților militare subordonate Statului Major al Forțelor Navale (DOCUMENT)

02 May 2023 1200

O unitate militară din Constanța achiziționează produse alimentare de la o firmă din județul Harghita (DOCUMENT)

16 Jan 2023 1533

Construită în Șantierul Naval Mangalia Vedeta blindată 178 „Smârdan“ va fi reparată de compania ce repară și nava Monitor 46

28 Oct 2022 2039