Ministerul Apărării cumpără asigurări de viaţă pentru personalul din Forţele Navale, care execută misiuni externe (DOCUMENT)

 
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, acordul cadru vizează servicii de asigurare facultativă de viaţă (Servicii asigurare facultativă de viaţă personal din Forţele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state, servicii asigurare facultativă de viaţă personal aeronavigant din Forţele Navale care execută misiuni externe), pentru o perioadă de 24 de luni.
 
Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02022 Constanța achiziționează servicii de asigurare de viață!
 
Descrierea succintă
 
Potrivit licitatiapublica.ro, acordul cadru vizează servicii de asigurare facultativă de viaţă (Servicii asigurare facultativă de viaţă personal din Forţele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state, servicii asigurare facultativă de viaţă personal aeronavigant din Forţele Navale care execută misiuni externe), pentru o perioadă de 24 de luni.
 
Contractele subsecvente se vor încheia trimestrial/semestrial în funcție de resurselor financiare alocate cu această destinație și necesitățile unităților din asigurare.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 10.517.370 de lei – a fost atribuit companiei Fast Brokers - Broker de Asigurare, din București.
 
Despre Fast Brokers - Broker de Asigurare - Reasigurare SRL
 
Firma a fost înființată pe 31 iulie 2002, are sediul pe strada Mircea Vulcănescu, Sectorul 1, București și obiectul de activitate este „activități ale agenților și brokerilor de asigurări”.

 
Asociații Fast Brokers - Broker de Asigurare - Reasigurare SRL sunt Liliana Gheorghiu și Iulian Valentin Gheorghiu.
 

Administrator în Fast Brokers - Broker de Asigurare - Reasigurare SRL este Iulian Valentin Gheorghiu.
 
Gheorghiu Iulian - Valentin mai apare ca asociat în Ferma Ecologică Răcari SRL și ca împuternicit în Compania Română de Asigurări -Societate de Asigurare -Reasigurare -Croma -SA- Sucursala Bucuresti -Crângași.
 
Gheorghiu Liliana apare ca asociat și administrator în Ferma Ecologica Răcari SRL.
 
Potrivit termene.ro, compania Fast Brokers - Broker de Asigurare - Reasigurare SRL a raportat în 2022 un profit net de 2.052.676 lei la 9 angajați.
 
Compania Fast Brokers - Broker de Asigurare - Reasigurare SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Clubul Sportiv Dinamo București, Ministerul Apărării Naționale, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea și Administrația Prezidențială.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Ministerul Apărării a bătut palma cu Omniasig pentru asigurarea Fregatei Regina Maria 222 și a Dragorului Maritim 30 (DOCUMENTE)
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Baza Logistică Navală lansează licitație pentru carburanți (DOCUMENT)

15 Jun 2024 240

Baza Logistică Navală achiziționează costume de pompieri și aparate de respirat în mediu toxic, în valoare de 875 mii euro (DOCUMENT)

11 Jun 2024 423

Licitație importantă! Este vizat personalul din Forțele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state (DOCUMENT)

11 Jun 2024 402

Baza Logistică Navală a bătut palma cu Tehnorex International SRL, din Constanța! (DOCUMENT)

19 Feb 2024 940

UM 02022 Constanța (Baza Logistică Navală) achiziționează sisteme integrate de securitate de la Microcip Electronics SRL! (DOCUMENT)

17 Jan 2024 924

Ministerul Apărării Naționale, contract cu șantierul Damen Shipyards Mangalia! (DOCUMENT)

27 Dec 2023 1517

Ministerul Apărării a bătut palma cu Omniasig pentru asigurarea Fregatei Regina Maria 222 și a Dragorului Maritim 30 (DOCUMENTE)

15 Nov 2023 999

Licitații Constanța Șantierul Naval Mangalia SA, act adițional la contractul de instalare a echipamentelor de comunicații la Fregata „Regele Ferdinand“

15 Nov 2023 988

Ministerul Aparării Naționale, servicii suplimentare pentru instalarea bucătăriei pe Fregata Mărășești (DOCUMENT)

02 Oct 2023 931

Licitații Constanța Ministerul Apărării Naționale, contract cu Tehnorex Internațional pentru amenajarea spațiilor interioare la navele de tip corvetă (DOCUMENT)

22 Sep 2023 1078

Ministerul Apărării Naționale, contract cu Tehnic Naval SRL, din 2 Mai, județul Constanța! (DOCUMENT)

05 Sep 2023 1520

Licitații Constanța Forțele Navale cumpără asigurări de viață pentru personalul care execută misiuni în străinătate. Licitație deschisă pe 2,12 milioane de euro (DOCUMENT)

31 Aug 2023 1080

Forțele Navale Române a cumpărat servicii de asigurare de viață facultativă pentru personal. Iată suma alocată!

26 Aug 2023 1101

Ministerul Apărării Naționale, contract cu Șantierul Naval Midia SA! Legături cu Ion Dumitrache, președintele organizației municipale PSD Constanța (DOCUMENT)

16 Jun 2023 2312

Ministerul Apărării Naționale bagă în reparații fregata Mărășești! Cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)

09 Jun 2023 2252