Amical si negocieri

FC Farul Constanta - AS Midia Navodari

Conducatorii celor doua grupari vor discuta astazi despre un transfer al mijlocasului Constantin Borza la divizionara A * Borza ar putea fi o solutie pentru acoperirea benzii drepte, descoperita prin plecarea lui Ionut Badescu

Fotbalistii de la FC Farul Constanta si AS Midia Navodari vor sustine astazi un meci amical, ce va avea loc, cel mai probabil, pe terenul de fotbal CFR, acolo unde faristii s-au pregatit in ultimele zile. Intalnirea de azi fusese programata initial pentru sambata trecuta. Ea a fost amanata din cauza vremii nefavorabile. Trupa lui Ion Marin, descoperita azi de plecarea lui Ionut Badescu (transferat la Neftocimik Burgas) si a lui Radu Oprea (convocat la lotul national de tineret pentru un stagiu in China), se afla la prima verificare din acest an. La fel si Midia, care si-a reluat pregatirile ceva mai tarziu decat FC Farul. Confruntarea se anunta interesanta, ochii suporterilor celor doua echipe urmand sa faca cunostinta cu noile achizitii ale favoritilor. FC Farul a ajuns luni la un acord cu atacantul Mihai Gurita, de la Otelul Galati, jucatorul urmand sa debuteze astazi in tricoul alb-albastru. Midia a adus si ea niste pusti de la tineretul Stelei, echipa cu care a inceput din acest an o colaborare. Confruntarea este programata sa se desfasoare de la ora 11.00. Dupa incheierea ei, conducatorii celor doua grupari, Marcel Lica, presedintele Farului, si Adrian Vlad, presedintele Midiei, vor negocia un transfer al lui Constantin Borza, la prim-divizionara constanteana. Jucatorul este monitorizat de mai mult timp de "alb-albastri" si se afla pe lista de prioritati din acest an a acestora. Inconvenientul ar fi ca, pentru a scapa de retrogradare, Midia si-a propus sa nu cedeze pana in vara nici unul dintre oamenii de baza. In schimb, FC Farul l-ar dori urgent pe Borza, incepand din retur, pentru a incerca astfel sa acopere banda dreapta. Prin plecarea in Bulgaria a lui Ionut Badescu, "alb-albastrii" au ramas descoperiti la mijlocul terenului. Iar Borza pare a fi una dintre variantele convenabile in raportul calitate/pret. Nu este exclus ca cele doua grupari sa se puna de acord asupra acestui transfer, tinand cont de bunele relatii care exista acum intre actualele lor conduceri. In schimbul lui Borza, alaturi de o suma de bani, FC Farul ar urma sa imprumute Midiei si cativa jucatori. Jucatorul va lipsi la intrunirea de azi, fiind si el convocat la lotul de tineret pentru actiunea din China, iar in cazul in care cluburile se pun de acord, el urmeaza sa poarte negocieri la revenirea in tara.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Vinerea Mare, polițiștii din Constanța împart zâmbete și cadouri pentru copii (VIDEO)

03 May 2024 535

Generozitate în Vinerea Mare Surprize pentru copiii spitalizați în Constanța de la echipa Arimex Comexim 2000 SRL (FOTO)

03 May 2024 482

CSM Constanța Sabrina Voinea luptă pentru medalia de aur în două finale, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini

03 May 2024 958

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 592

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 776

MAE Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza

01 May 2024 435

Tenis de masă Echipa feminină a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la Under-13 (GALERIE FOTO)

01 May 2024 534

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 486

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 774

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 736

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 865

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 789

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 997

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 725

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 677