Astăzi, Farul şi Săgeata Năvodari joacă la Constanţa, în Cupa României

Reprezentantele judeţului Constanţa în Liga a II-a de fotbal, FC Farul şi Săgeata Năvodari, se întâlnesc astăzi în etapa a V-a a Cupei României. Meciul va fi găzduit de stadionul „Farul“ din Constanţa, de la ora 19.00.
 
Împerecherea echipelor pentru această fază a „Cupei“ s-a făcut pe criteriul geografic, astfel că Farul şi Săgeata au fost desemnate adversare, cu „marinarii“ gazde, întrucât, în sezonul trecut, au jucat în eşalon inferior celui în care a activat formaţia năvodăreană. Întâlnirea de astăzi se dispută într-o singură manşă, iar dacă după 90 de minute egalitatea persistă, se vor juca prelungiri, urmate, dacă e nevoie, şi de lovituri de la 11 m. Atât Farul, cât şi Săgeata susţin cu această ocazie primul meci pe teren în ediţia 2014/2015 a Cupei României. Dacă Săgeata intră acum în competiţie, Farul a fost programată şi în runda trecută, unde a câştigat însă la masa verde, beneficiind de faptul că adversarul desemnat iniţial, Dunărea Galaţi, s-a desfiinţat.

 Antrenorul Marian Pană - „Am încredere în băieţi“

 În meciurile de pregătire din această vară, Farul şi Săgeata s-au întâlnit de două ori, năvodărenii câştigând clar de fiecare dată, 4-0 şi 3-1. Ambele echipe susţin meciul de „Cupă“ după rezultate pozitive înregistrate în deplasare, în ultima etapă de campionat. Farul a remizat (2-2) pe terenul lui ASC Bacău, iar Săgeata a câştigat cu 1-0 în fieful nou-promovatei CS Baloteşti, având punctaj maxim după două runde scurse din Liga a II-a. „Sper să ieşim bine din această săptămână, cu o victorie în Cupa României şi cu un succes contra celor de la Academica Argeş, sâmbătă, în campionat. Sunt foarte optimist şi am încredere în băieţi“, a declarat antrenorul Farului, Marian Pană. „Ne aşteaptă trei meciuri în şapte zile (două de campionat şi unul de Cupa României), dar obiectivul nostru nu poate fi decât acela de a obţine trei victorii“, spunea Cătălin Anghel, înaintea partidei cu CS Baloteşti.

 Programul celorlalte meciuri din „Cupă“

În faza următoare a Cupei României, 16-imile de finală, pe lângă cele 14 echipe calificate din această etapă, vor participa şi echipele de Liga I. Celelalte 13 partide din faza a V-a, care se joacă tot astăzi, de la ora 16.30, sunt: Aerostar Bacău - SC Bacău, Cetatea Tg. Neamţ - Rapid CFR Suceava, Viitorul Axintele - Unirea Slobozia, Gloria Buzău - CF Brăila, FC Ştefăneşti - ACS Berceni, Fortuna Poiana Câmpina - Unirea Tărlungeni, FC Voluntari - CS Mioveni, Chindia Târgovişte - ACS Academica Argeş, FC Olt - CSM Rm. Vâlcea, FC Caransebeş - Metalul Reşiţa, Şoimii Pâncota - Poli Timişoara, Unirea Jucu - Olimpia 2010 Satu Mare şi Arieşul 1907 Turda - FC Bihor.
 
Sursa foto: Facebook (Mamaia TV)

 
 
 


 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Săgeata continuă lupta pentru promovare Farul încearcă să obţină cu Gloria Buzău prima victorie

27 Sep 2014 2652

Săgeata Năvodari joacă, astăzi, cu FC Viitorul, în Cupa României

25 Sep 2014 2121

Săgeata Năvodari a picat în Cupa României cu FC Viitorul

17 Sep 2014 2180

Adversar din Liga I Săgeata Năvodari află azi cu cine joacă în Cupa României

16 Sep 2014 1822

Antrenorul Marian Pană speră la prima victorie „Suntem Farul Constanţa, Academica Argeş va avea meci greu“

12 Sep 2014 2574

Antrenorul Cătălin Anghel „Când nu bagi mingea în poartă, fotbalul te poate pedepsi“

11 Sep 2014 2337

Marian Pană, antrenorul Farului „Am ieşit onorabil din partida cu Săgeata Năvodari”

09 Sep 2014 2835

Litoral TV Derby de Dobrogea

08 Sep 2014 2077

Litoral TV Duel dobrogean

03 Sep 2014 2097

FC Farul - Săgeata Năvodari, în turul V al Cupei României

03 Sep 2014 2592