Audit financiar la SSC Farul Constanţa

Tiberiu Curt, manager al SSC Farul Constanţa, echipa de fotbal aflată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, a anunţat că, zilele acestea, la club se va face un audit financiar.

Vrem să stabilim exact situaţia financiară a clubului, pentru a şti exact de unde plecăm şi unde trebuie să ajungem. Deja am contactat două societăţi de audit, vom vedea cu care dintre ele vom lucra, a precizat Tiberiu Curt.

Întreprindem acest demers pentru ca totul să fie cât mai transparent. Banii sunt publici şi vrem să avem încrederea autorităţilor în continuare, a spus şi Adrian Pitu, preşedintele executiv al SSC Farul.


În altă ordine de idei, în ziua de 8 Martie, mai mulţi fotbalişti ai formaţiei constănţene se vor afla la centrul comercial Vivo! din Constanţa, pentru a împărţi flori doamnelor şi domnişoarelor.          

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Noi contracte atribuite de Primărie. Unul dintre ele a revenit SRL-ului care aparține fostei soții a unui celebru fotbalist care a jucat la Farul Constanța și la Steaua București (DOCUMENTE)

06 Jan 2023 1997

Camera de Conturi Constanţa, audit şi la Clubul Sportiv Eforie. Ce s-a constatat. Raport cu referiri şi la alte structuri sportive din judeţ (documente)

03 Feb 2020 4642

Raport al Curţii de Conturi Consiliul Judeţean Constanţa, plăţi nelegale către ASCS Farul Constanţa şi Asociaţia Terra Semper Fidelis (document) (I)

24 Sep 2019 4308

SSC Farul îi dă replica lui Ciprian Marica „S-a spus că ne este frică de un audit. Nimic mai fals!”

06 Aug 2018 4738

Raportul public pe anul 2016 al Curţii de Conturi a României. Observaţiile la adresa Clubului Sportiv Farul Constanţa (document)

22 Feb 2018 1941