Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
 
Echipa masculină de baschet CSM Constanța a câștigat al doilea mci cu BC CSU Sibiu din seria locurilor 5-8 din Liga Națională, egalând situația la general, 1-1, după două partide.
 
După 93-91 pentru formația sibiană, pe teren propriu (meci pe care gazdele l-au câștigat în ultima secundă), a doua partidă s-a jucat la Constanța, astăzi, 29 aprilie 2024, iar echipa de pe litoral a învins cu 89-83, după o repriză secundă solidă, în care a condus și la 14 puncte diferență
 
A fost o victorie care trimite disputa pentru locurile 5-8 în meciul 3, decisiv, de la Sibiu.
 
Susținuți frenetic din tribune de fani, băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Valentin Boian au controlat jocul și au rămas în avantaj până la final.
 
De la CSM Constanța, Jorden Duffy a încheiat meciul în double double, cu 20 de puncte, 10 pase decisive și 4 recuperări! Griffin a făcut și el un meci foarte bun, cu 14 puncte, 7 recuperări și 7 pase decisive. Au pus umărul la victorie și Lazar 13p (6 recuperări, 2 pase decisive), Henderson Jr 11p (8, 1), Hill 9p (4, 1), Scott 6p (4, 2), Cizauskas 6p (1, 2), Oprean 6p, Gribinic 2p (2, 1), Torok 2p (2, 2).
 

Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim, spectatorilor și tuturor celor care ne-au susținut! Meciul 3 se joacă în Sala Transilvania din Sibiu. Vineri, 3 Mai. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:


CSM Constanța baschet
Campioanele României prezintă trofeul în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, la meciul băieților cu CSU Sibiu (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rugby Echipa Under-20 a CSM Constanța, medaliată în Campionatul Național (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 747