CSM Constanța baschet Campioanele României prezintă trofeul în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, la meciul băieților cu CSU Sibiu (GALERIE FOTO)

 
Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța găzduiește astăzi, 29 aprilie 2024, meciul de baschet dintre echipele masculine CSM Constanța și CSU Sibiu, din seria Playoff-ului Ligii Naționale pentru locurile 5-8.

Partida începe la ora 19.00, iar intrarea este liberă.

Totodată, meciul va fi LIVE pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV, pe facebook-ul CSM Constanța și pe youtube-ul FRB TV.
 
Este a doua întâlnire dintre cele două echipe, prima dispută, de la Sibiu revenindu-le gazdelor dramatic, în ultima secundă, cu 93-91.
 

Zi de meci! CSM Constanța caută să egaleze situația la general în seria cu CSU Sibiu. Luni, 29 Aprilie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor. După un meci decis în ultima secundă, la Sibiu, CSM Constanța revine pe teren propriu pentru a doua partidă. Va fi un meci în care trofeul Campioanelor României la Baschet Feminin va fi prezentat fanilor, în pauza mare a meciului. Baschetul de top revine în Sala Sporturilor! Hai la sală! Intrarea este liberă!, este mesajul CSM Constanța.

 

Trofeul Campioanei României a ajuns la Constanța! Vino să-l vezi pentru prima dată și să-ți faci poze cu el! Campioanele României de la CSM Constanța vor fi alături de noi, astăzi, la pauza mare a meciului din Liga Națională de Baschet Masculin, CSM Constanța - CSU Sibiu, care începe la ora 19.00, la Sala Sporturilor din Constanța. La final, dar și înainte de meci, Căsuța HappyFoto te așteaptă pentru a-ți imortaliza clipele și zâmbetele de la sală. La finalul meciului, trofeul ajunge la Căsuța HappyFoto pentru tine și pentru albumul tău personal cu prima Cupă de Campion a unei echipe de baschet în istoria Constanței!, sunt invitați fanii la evenimentul special de astăzi.  

  
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
Baschet
CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.