Sport

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - CSM Poli Iași pot fi achiziționate începând de miercuri

Fotbal Club Viitorul SA aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul „CENTRAL” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” situat în localitatea Ovidiu, Jud. Constanţa, pentru a viziona meciuI FC VIITORUL - CSM POLI IAȘI, din cadrul etapei a 9-a din Play-OFF-ul LIGII I BETANO 2017/2018, programat în ziua de VINERI (11 mai 2018), ora 21.45:

1. Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 60 lei = Tribuna I, 40 lei = Tribuna a II-a, 20 lei = Peluza I şi Peluza a II-a.
Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4 bilete / persoană.
Biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.

Începând cu ziua de MIERCURI (9 mai 2018), ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona bilete de acces în stadionul „CENTRAL” pentru vizionarea meciului FC VIITORUL - CSM POLI IAȘI. Online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului.

În ziua programării meciului FC Viitorul - CSM Poli Iași (vineri, 11 mai) la stadionul "Central" se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 19.00.

2. Se recomandă posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii, ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 21.00-21.30 pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.
De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I Betano), vor avea acces în tribunele stadionului “CENTRAL” prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.
Rugăm respectuos spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului “CENTRAL” pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului “CENTRAL” decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.

Fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

3. La meciul FC VIITORUL - CSM POLI IAȘI clubul FC Viitorul va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca vineri (11 mai 2018), la orele 20.30 de la Palatul Copiilor Constanţa.

Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Casa generalului Toma Zaharia a fost spartă. Ce spune că i s-a furat. Hoţii au fost prinşi. Generalul surprins de curajul lor

13 Jan 2019 2379

Tichetele cu titlu gratuit pentru proiecția „Moromeții 2” de la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța s-au epuizat

17 Dec 2018 718

Trei companii, selectate de CN APM Constanța pentru prestarea serviciilor de transport aerian de persoane (document)

11 Dec 2018 657

NEVERSEA 2019. Când vor fi puse în vânzare primele abonamente la preț special (video)

02 Dec 2018 700

Anunț important de la RATC Constanța. De unde ne vom putea cumpăra tichete de călătorie

28 Nov 2018 504

FC Viitorul joacă sâmbătă la Ovidiu cu Sepsi Sf. Gheorghe. Biletele de intrare la meci se pot achiziţiona de joi

17 Oct 2018 751

TNL Constanța. Soluții pentru salvarea Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovsky”

15 Oct 2018 471

Începând de vineri, pot fi achiziţionate bilete de intrare la meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu

27 Sep 2018 539

De unde va achiziţiona CERONAV bilete de avion spre diferite destinaţii internaţionale (document)

27 Sep 2018 905

Primăria Municipiului Constanța cumpără bilete de avion către Bruxelles, pentru două persoane

22 Sep 2018 592

Anunț important de la RATC Constanța în legătură cu abonamentele pentru elevii și studenții din Constanța

07 Sep 2018 536

Bilete și abonamente cu reducere pe calea ferată pentru elevi. Informații utile pentru obținerea legitimațiilor de călătorie reduse

04 Sep 2018 514

HC Dobrogea Sud joacă sâmbătă în Supercupa României. Cum se pot achiziționa bilete de intrare

21 Aug 2018 1123

Lucrări de mentenanţă a site-ului CFR. Pot apărea intermitenţe în funcţionarea aplicaţiilor

21 Aug 2018 611