Primăria Constanța a cumpărat bilete de avion de la agenția de turism administrată de colegul de partid al primarului Chițac (DOCUMENTE)

  • Primăria Constanța a achiziționat prin cumpărare directă două pachete care conțin bilet de avion și asigurare medicală de la Romania Travel Plus SRL
  • Pachetele vizează deplasarea consilierului local PNL, Ateș Casimceali la Mons, Belgia la cea de-a 10-a ediție a Summitului European al Regiunilor și Orașelor, respectiv deplasarea pentru două angajate ale Primăriei la Târgul de Turism de la Berlin
  • Constantin Chirilă, Sam Eliad și Macha Eliad sunt asociații companiei care va furniza pachetele achiziționate de Primăria Constanța
  • Chirilă este administrator la  Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA iar în plan politic activează în PNL, urmare a fuziunii dintre liberali și PDL
 
 
 
 
Primăria Constanța a achiziționat prin cumpărare directă două pachete care conțin bilet de avion și asigurare medicală de la Romania Travel Plus SRL.

Primul pachet pentru o persoană conține bilete de avion și asigurare medicală, în cadrul deplasării la Mons, Belgia, în perioada 17 - 20 martie 2024.

Este vorba de deplasarea consilierului local PNL, Ateș Casimceali la Mons, Belgia, în perioada 17-20 martie 2024. În perioada 18-19 martie, la Mons, va avea loc cea de-a 10-a ediție a Summitului European al Regiunilor și Orașelor, unde va fi ocazie unică pentru toți reprezentanții aleși local la nivel local și regional de a se reuni și de a-și exprima viziunea asupra viitorului Europei, se arată în refereatul de aprobare.

Prin HCL 211/2021 a fost desemnat Ateș Casimceali în calitate de responsabil cu afacerile Uniunii Europene în cadrul Rețelei europene a consilierilor regionali și locali ai Uniunii Europene.

Valoarea achiziției în acest caz a fost de 1.232 lei fără TVA.Cel de-al doilea pachet achiziționat pentru 2 persoane  conține transport aerian dus-intors la Berlin, Germania, în perioada 4-8 martie 2024, precum și asigurare medicală de calatorie pentru Germania și are o valoare de 5.312 lei fără TVA. Biletele au fost achiziționate pentru două angajate ale biroului de Relații Internaționale, Comunicare și Turism din cadrul municipalității care vor participa la Târgul de Turism de la Berlin.
 Romania Travel Plus SRL
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 117.56%.

Firma a raportat un număr de 14 angajați în anul 2022, cifră de afaceri de 48,658,217 lei și un profit de 4,885,547 lei.

Cu sediul social în București, firma a fost înființată în 1998 și are ca obiect principal de activitate  - Activități ale agențiilor turistice.

Constantin Chirilă, Sam Eliad și Macha Eliad sunt asociații companiei iar Chirilă are și calitatea de administrator. Acesta mai figurează și în Contempo SRL, Bestrecovery SRL dar și în Samaka Imobiliare SRL.

Chirilă este totodată administrator  și la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA iar în plan politic activează în PNL, fiind coleg cu primarul Constanței, urmare a fuziunii dintre liberali și PDL.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declarații de avere Constanța Constantin Chirilă, membru CA al Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime“ SA (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 584

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1600

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 518

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 520

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 573

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 428

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 590

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 726

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 741

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 822

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 675

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 590

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 688

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 549

Primăria Constanța a atribuit fostei Pomacost SA un contract de 3.5 milioane de euro pentru serviciul de tăiere, toaletare și corecție arbori pentru zona I din municipiu (DOCUMENT)

03 Mar 2024 1043