Campionii Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, premiați la Gala Sportului Cumpănean. 170 de medalii cucerite în 2022 (GALERIE FOTO)

 
După un an cu rezultate de excepție, Clubul Sportiv Victoria Cumpăna și-a premiat campionii în cadrul „Galei Sportului Cumpănean”, eveniment organizat în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna.
 

Acest an a fost unul rodnic, cu o activitate intensă, iar sportivii clubului au cucerit medalii la toate competițiile la care s-au prezentat. Participările la Concursurile Naționale, Cupa României, Campionatele Naționale și Concursurile Internaționale au adus clubului un total de 170 de medalii dintre care 78 de aur, 53 de argint și 39 de bronz, astfel: Secția Gimnastică Ritmică a cucerit un total de 131 de medalii (66 de aur, 42 de argint și 23 de bronz), Secția Lupte, un total de 38 de medalii (11 aur, 11 de argint și 16 bronz, iar Secția Șah - o medalie de aur, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

 
În cadrul galei, au fost premiați toți sportivii care au obținut rezultate deosebite în acest an, fiind desemnați și cei mai buni trei trei sportivi din fiecare secții.
 
De asemenea, Moș Crăciun a împărțit cadouri din partea Clubului Sportiv și a Primăriei și Consiliului Local, constând în echipamente sportive și dulciuri, tuturor sportivilor legitimați în cadrul clubului.
 
Printre momentele de premiere, evenimentul a fost presărat cu reprezentații pline de graţie oferite de sportivele secţiei de gimnastică ritmică, pregătite de Elena Vlad și Luiza Cerbula, dar și o demonstrație de lupte, oferită de sportivii pregătiți de Vasile Vicol.
 
Atmosfera a fost întreținută și de soliștii vocali Ștefania Luzinschi și Cătălin Câmpanu.
 
Gazda evenimentului a fost Ion Răuță, directorul CS Victoria Cumpăna, care a ţinut să mulţumească sponsorilor și tuturor celor ce iubesc sportul și au dorit să sprijine într-un fel sau altul clubul.
 

Ţin să mulţumesc tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta și mulţumesc antrenorilor, sportivilor si părinţilor, pentru efortul depus în acest an, dar și administraţiei publice locale și sponsorilor care ne sunt alături în drumul nostru spre performanță, a declarant Ion Răuță.

 
La eveniment au luat parte primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, Valeriu Petcu și Ionuț Vîlcescu, consilieri locali și membri în consiliul director al clubului, dar și invitați de la nivel judeţean, printre care:

- Francis Ionuț Paloși, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța;

- Florian Constantin, președintele Asociației Județene de Rugby Constanța;
- Răzvan George Micu, președintele Asociației Județene de Scrimă Constanța;
- Lucian Cîrjă, președintele Asociației Județene de Fotbal Constanța.
 

Felicitări tuturor sportivilor, vă dorim ca 2023 să fie un an sportiv cel puțin la fel de productiv ca acesta! Cumpăna este mândră de voi!, se mai arată pe „Cumpăna News“.


Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lupte Sportivi ai comunei Cumpăna, câștigători la Campionatele Naționale Școlare

28 Mar 2023 707

Lupte CS Victoria Cumpăna, pe locul doi la Memorialul „Nicolae Gheorghe“. Alexia Gavrilă, cea mai tehnică sportivă (GALERIE FOTO)

23 Mar 2023 968

Elena Vlad, de la CS Victoria Cumpăna, aleasă pentru încă un mandat în Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică Ritmică

23 Feb 2023 779

Șahiștii de la CS Victoria Cumpăna, rezultate frumoase la turneul „Grand Prix MegaChess” (GALERIE FOTO)

18 Jan 2023 949

Fotbalul județului Constanța Etapa a 18-a a Ligii a 4-a. Rezultate și clasamente

04 Dec 2022 2164

„Cel mai frumos dar, în prag de sărbători!“ Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 14 medalii la ultimele două competiții din acest an (GALERIE FOTO)

22 Nov 2022 1028

Fazele județene ale turneelor „Gheorghe Ola“ și „Gheorghe Ene“ și-au desemnat laureatele. Meciurile, disputate la Cumpăna și Techirghiol (GALERIE FOTO)

31 Oct 2022 1382

Fotbalul județului Constanța Etapa a 13-a a Ligii a 4-a. Rezultate și clasamente

30 Oct 2022 1928

„Cu fiecare competiție, mândria comunei Cumpăna crește!“ Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 26 de medalii la turneul „Rhythmic Star“

25 Oct 2022 1030

Luptătorii de la CS Victoria Cumpăna, pe podium și la Naționalele de la Târgu Mureș. „Voi, tinerii campioni, sunteți mândria noastră!“

18 Oct 2022 1135

Lupte CS Victoria Cumpăna, aur pe echipe la Campionatul Național

12 Oct 2022 1200

Gimnastică ritmică Sportivele de la CS Victoria Cumpăna, 20 de medalii la Cupa Ghimbav (GALERIE FOTO)

22 Sep 2022 1202

Hora campionilor! Hoina Craiova, patru titluri naționale, cu victorii pe linie, obținute pe litoral, la Cumpăna și Eforie Nord

20 Aug 2022 1358

Sportivii de la CS Victoria Cumpăna au cucerit zece medalii la Cupa „Micul Luptător“ (GALERIE FOTO)

10 Aug 2022 934

Antrenorul Vasilică Cristocea, de la CS Victoria Cumpăna, în doliu. S-a stins din viață mama sa

27 Jul 2022 3896