Sport

Cât costă biletele de intrare la meciul FC Viitorul - FC Voluntari

FC Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, pentru a viziona meciuI FC Viitorul – FC Voluntari, din etapa a 3-a a Ligii 1, programat în ziua de luni (6 august 2018), de la ora 18.00.

1. Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 30 lei = Tribuna I, 20 lei = Tribuna a II-a, 10 lei = Peluza I şi Peluza a II-a.

Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua Eventin: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărtureşti şi Humanitas.

De astăzi, de la ora 10.00, biletele se pot achiziţiona atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus. Online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului.

În ziua programării meciului FC Viitorul - FC Voluntari la stadionul "Central" se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 14.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

2. Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 17.00-17.30 pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.

De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga 1), vor avea acces în tribunele stadionului prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Spectatorii trebuie să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.
Fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

3. Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni (6 august 2018), la orele 16.45 de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbaliştii de la FC Viitorul, mesaj de susţinere pentru Naţionala României la meciul cu Germania de la Euro

27 Jun 2019 379

Ianis Hagi, inclus în echipa ideală a Ligii 1 din sezonul trecut. Gică Hagi, din nou cel mai bun antrenor al campionatului

27 Jun 2019 539

FC Viitorul, campioana României şi la juniori Under-15. Rareş Burnete, eroul finalei cu U Craiova! (galerie foto)

26 Jun 2019 633

Amicalul FC Viitorul - FK Csikszereda Miercurea Ciuc se va disputa la altă oră

26 Jun 2019 603

Stadionul FC Viitorul a primit omologarea pentru noua ediţie a Ligii 1

26 Jun 2019 598

FC Viitorul U15, în finala mare a Ligii Elitelor după ce a învins Rapid București

25 Jun 2019 732

FC Viitorul Under-15 începe etapa finală a Ligii Elitelor

25 Jun 2019 586

FC Viitorul Constanța are un nou mijlocaș

24 Jun 2019 789

FC Viitorul, victorie clară împotriva nou promovatei Chindia Târgoviște

24 Jun 2019 2121

FC Viitorul, victorie categorică în amicalul cu echipa Colţea Braşov (galerie foto)

24 Jun 2019 762

Sondaj de opinie 36% dintre respondenţi nu cred că FC Viitorul va trece de turul doi preliminar al Europa League

24 Jun 2019 731

FC Viitorul susţine amicalul cu Cernomore Varna la Ovidiu. Astăzi, echipa lui Hagi are programate două meciuri (galerie foto)

24 Jun 2019 937

Steliano Filip este noul jucător al formației FC Viitorul

21 Jun 2019 676

Naţionala de tineret a României susţine vineri meciul cu Anglia de la Campionatul European

21 Jun 2019 900

Olympiacos Pireu - FC Viitorul Gică Hagi - „Am întâlnit un adversar valoros şi a ieşit un meci bun“

21 Jun 2019 1285