Competițiile la care participă sportivii de la CSM Constanța în această săptămână

Foto: CSM Constanța

Sportivii CSM Constanța sunt agrenați în competiții interne și internaționale de top și în această săptămână.
 
Voleibaliștii și luptătorii se bat, pe nisip, pentru trofee și medalii naționale, judoka își vor etala priceperea pe tatami, la cel mai important stagiu din țară, iar rugbiștii vor juca pe gazonul din Ghencea derbyul grupei din Liga Națională.
 
„Suntem și la Balcaniadă, cu tenisul de masă, dar și la Mondialele de Natație, cu junioarele noastre, iar handbaliștii luptă în Spania pentru calificarea în grupele Ligii Europene. Succes, tuturor! Hai, Constanța! Hai, România!”, se arată în comunicatul de presă al CSM Constanța.
 
Programul
 
Volei pe plajă
 
Sezonul de volei pe plajă se încheie la țărmul mării! Voleibaliștii CSM Constanța intră în competiție pentru Cupa României, între 31 August și 3 Septembrie, pe plaja din 2 Mai. Tandemurile Denisa Dumitru / Marilena Puică, Eduard Popa / Andrei Grigore și Cosmin Ghimeș / Alexandru Muscină se bat pentru medalii pe nisipul de acasă. Turneul reunește la start 16 echipe, câte 8 pe fiecare tablou, feminin și masculin.
 
Judo
 
Judoka CSM Constanța iau parte la cel mai important stagiu de judo din România, Pantheon Judo Stage Randori & Kata! Peste 600 de participanți, sportivi și antrenori români, dar și străini, din Bulgaria, Serbia, Ucraina sau Moldova, sunt prezenți în stațiunea Venus, între 28 August și 3 Septembrie. Tinerii judoka vor avea ce învăța pe parcursul celor șapte zile de stagiu. Invitați de marcă sunt sensei Attillio Scripanti (7 dani), considerat unul dintre părinții moderni ai acestui sport, și campioana olimpică Alina Dumitru.
 

Baschet
 
Băieții antrenați de Dan Fleșeriu, vor susține o dublă întâlnire cu CS Rapid București. Meciurile amicale vor fi printre ultimele care vor pregăti debutul în noul sezon care va începe cu Cupa României și va continua cu Liga Națională, la finalul lunii septembrie. Meciurile se vor disputa la București, pe 2 și 3 septembrie.

 
Lupte
 
Vara se încheie cu lupte aprige pe nisipul de la Costinești pentru luptătorii CSM Constanța! 19 sportivi participă la Campionatele Naționale de Seniori, U20 și U17, care au loc pe plaja Obelisc din Costinești, între 31 August și 3 Septembrie. Nu mai puțin de 12 tineri luptători se bat pentru medalii atât la U20 cât și la seniori, printre aceștia numârându-se Patricia Iurașcu, Georgiana Antuca sau Marian Sandu, participanți la Campionatul European U20 din acest an. Sportivii noștri sunt antrenați de Gheorghe Ciupercă, Georgios Papazou, Marin George Oancea, Gheorghe Grigore, Alina Ivan și Cornelius Trucmel.
 
Rugby
 
Rugbiștii CSM Constanța au parte de un test dificil în Capitală, cu CSA Steaua București, în etapa a 4-a din Liga Națională de Rugby. Băieții noștri au un moral excelent după ce au făcut scorul campionatului, 120-3 cu Bucovina Suceava! Jucătorii antrenați de Nicolae Radu Mocanu și Claudiu Trandafir vor să continue seria invincibilă din acest sezon. Derby-ul Grupei B din faza a doua LNR se joacă pe stadionul Ghencea, Sâmbătă, 2 Septembrie, de la ora 11.15.
 
Handbal
 
Meci decisiv pentru Europa! Handbaliștii CSM Constanța luptă în Spania pentru calificarea în grupele EHF European League, pe terenul finalistei din sezonul trecut a competiției, Fraikin BM Granollers. Băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu pleacă de la un deficit de două goluri, după ce au cedat acasă, în prima manșă din turul preliminar, scor 27-29, dar sunt hotârîți să-și joace șansele până la capăt! Sâmbătă, 2 Septembrie, de la ora 13.10, în Palau d’Esports de Granollers!
 
Tenis de masă
 
Cristian Chiriță reprezintă CSM Constanța la Campionatele Balcanice de Tenis de Masă pentru Seniori. Sportivul nostru luptă pentru medalii în competiția care reunește la start mare parte dintre cei mai valoroși jucători din țările balcanice. Ediția a 48-a Balkan Table Tennis Senior Championships are loc, între 1 și 6 Septembrie, în stațiunea bulgară Albena.
 
Natație
 
Trei sportive de la CSM Constanța înoată pentru medalii la Campionatele Mondiale de Juniori de la Netanya (Israel). Rebecca Diaconescu (în probele de liber și spate), Brigitta Vass (bras, mixt) și Eva Paraschiv (fluture), însoțite de antrenoarea Lorena Diaconescu, se află într-o companie selectă, alături de peste 600 de tineri înotători din peste 100 de țări. Cei mai valoroși juniori ai lumii concurează, între 2 și 10 Septembrie, la Wingate Institute Olympic Swimming Pool din Netanya! Hai, Constanța! Hai, România!
 
Citește și:
CSM Constanța l-a transferat pe baschetbalistul Dragoș Diculescu
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Sabrina Voinea luptă pentru medalia de aur în două finale, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini

03 May 2024 627

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 493

Lupte Daniel Sandu, de la CSM Constanța, medaliat în Bulgaria, la turneul „Petko Sirakov & Ivan Iliev“

02 May 2024 575

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 738

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 454

CSM Constanța Triatloniștii Carol Popa și Amalia Singuran, parcurs de excepție la Campionatul Național de Supersprint în bazin de la Izvorani (GALERIE FOTO)

30 Apr 2024 373

Matei Paris și Brigitte Belu, cicliști la CSM Constanța, medaliați cu argint la ultimele întreceri interne (GALERIE FOTO)

30 Apr 2024 418

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 700

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 705

Volei Duelul CSM Constanța - SCM U Craiova se va decide în meciul trei (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 559

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 864

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 736

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 601

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 613

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 608