Sport

Constanţa. Ecaterina Armanu, de la Phoenix Ştiinţa, la echipa naţională „Va fi o experienţă deosebită. Abia aştept să merg“

Baschetbalista Ecaterina Armanu, de la Phoenix Ştiinţa Constanţa, aşteaptă cu nerăbdare acţiunea din această lună a echipei naţionale de senioare a României, la care a fost şi ea convocată.
 
Este vorba despre ultimele două jocuri din campania de calificare la Women's EuroBasket 2019. România dispută cele două confruntări, cu Franţa (pe 17 noiembrie, de la ora 19.00) şi cu Finlanda (pe 21 noiembrie, de la ora 20.00) pe teren propriu, la Cluj, în sala „Horia Demian“. Pregătirea centralizată pentru această acţiune demarează pe 12 noiembrie, la Cluj. Ecaterina Armanu a fost convocată în premieră la reprezentativa de senioare a României.
 
„Sunt foarte bucuroasă. Abia aştept să merg la lot. Va fi o experienţă deosebită. Chiar dacă nu mai avem şanse de calificare, meciurile cu Franţa şi Finlanda sunt importante, iar pe jucătoarele noi ne va ajuta să prindem experienţă la Naţionala mare“, a declarat Ecaterina Armanu.
 
În ultimul meci din Liga Naţională, seria B, Phoenix Ştiinţa a realizat a cincea victorie din cinci meciuri, trecând la Constanţa de CSM Tg. Mureş cu 73-61 (23-18, 19-13, 10-14, 21-16).
„Am început destul de greu, după care ne-am revenit. Au avut apoi şi adversarele o revenire, însă în final victoria ne-a aparţinut nouă. Suntem cea mai bună echipă din grupa B şi vrem să câştigăm toate partidele“, a spus Ecaterina Armanu. „Am avut un meci foarte greu, având în vedere experienţa adversarelor. Tg. Mureş şi Alexandria sunt cele mai experimentate echipe din grupa noastră. Ne bucurăm că meciul s-a terminat cu bine pentru noi“, a arătat Cristian Mănăstireanu, preşedintele clubului constănţean.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa Constanţa, cinci victorii din cinci. Au învins şi CSM Tg. Mureş​

Convocată la Naţională Phoenix - Ştiinţa Constanţa s-a luptat cu Târgovişte pentru a o ţine pe Ecaterina Armanu la Constanţa​

Ecaterina Armanu, sub tricolor Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa joacă astăzi la Constanţa în Liga Naţională
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța, o nouă victorie clară în Liga Națională

13 Dec 2018 273

Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa Constanţa, victorie în deplasare cu CSU CSM Oradea

02 Dec 2018 330

Baschetbalista Phoenix Ştiinţa de la Naţională Ecaterina Armanu, debut contra Franţei. Meciul împotriva Finlandei - chiar de ziua sa! (galerie foto)

20 Nov 2018 430

Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa Constanţa joacă astăzi în Liga Naţională, ca şi sportivii de la BC Athletic

09 Nov 2018 401

Convocată la Naţională Phoenix - Ştiinţa Constanţa s-a luptat cu Târgovişte pentru a o ţine pe Ecaterina Armanu la Constanţa

19 Oct 2018 642

Al treilea succes Baschetbalistele de la Phoenix-Știința Constanța, victorie și cu CSM CSU Oradea

17 Oct 2018 539

Ecaterina Armanu, sub tricolor Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa joacă astăzi la Constanţa în Liga Naţională

17 Oct 2018 838

Sacrificiul Ecaterinei Armanu Phoenix Constanţa, a doua finală la rând în circuitul naţional de baschet 3 la 3 (galerie foto)

26 Jul 2018 748

CS Phoenix Constanța, victorie în primul meci de la Târgoviște

25 May 2018 806

Baschetbalistele de la Phoenix Constanţa, succes la scor cu Sportul Studenţesc, ultima clasată

04 Apr 2018 917

Victorie prețioasă pentru baschetbalistele de la Phoenix Constanța. Au învins Agronomia București

06 Mar 2018 468