Constanța Liga Militarilor Profesioniști, plachetă de excelență pentru luptătorul Ștefan Ilașcu (GALERIE FOTO)

 
  • Cunoscutul luptător constănţean Ştefan Ilaşcu, de la clubul Tai-Chi-Do-Ryu, s-a decis să-şi clădească, pe lângă cariera sportivă, şi una militară.
 
Liga Militarilor Profesioniști i-a oferit o plachetă de excelență luptătorului constănțean Ștefan Ilașcu, care este și elev în anul I la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”.
 
Festivitatea de premiere s-a desfășurat la sediul instituției militare.
 

Merite recunoscute
 
Campionul nostru internațional la lupte de contact, soldat Ștefan Ilașcu, a fost distins de către Liga Militarilor Profesioniști (LMP) cu o plachetă de excelență, în semn de recunoaștere a meritelor sale și de susținere și încurajare a performanței în sport.
 
Placheta i-a fost înmânată de domnul Plt.adj.pp (rz) Ionel Bida, veteran al teatrului de operații Afganistan. Acesta, alături de președintele LMP, Cap.(rz) Dănuț Albu, i-au mulțumit colegului nostru Ștefan Ilașcu pentru faptul că a ales să slujească Patria cu devotament și onoare, în haina militară.
 
La rândul său, soldatul Ștefan Ilașcu s-a declarat emoționat de gestul reprezentanților LMP și le-a mulțumit pentru susținerea arătată, este mesajul de pe pagina de Facebook a Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”.
 

LMP, o ligă de campioni şi pentru campioni!

Suntem mereu atenți la performanțele camarazilor noştri şi reuşitele acestora în domeniul sportului, iar atunci când descoperim tinere talente suntem mereu mândri să vi le prezentăm.

Cunoscutul luptător constănţean Ştefan Ilaşcu, de la clubul Tai-Chi-Do-Ryu, s-a decis să-şi clădească, pe lângă cariera sportivă, şi una militară. La numai 20 de ani, Ştefan este multiplu campion național, campion european și mondial la kickboxing, iar în prezent urmează cursurile Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, fiind elev în anul I.Liga Militarilor Profesioniști prin Cap. (r) Albu Dănuț, președinte și Plt.adj.pr (r) Bida Eugen, militar Erou al Armatei Române rănit în TO Afganistan, a fost prezentă la o mică festivitate organizată pe platoul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, cu scopul de a-l premia pe elevul SGP, Ştefan Ilaşcu, oferind acestuia o Plachetă de Excelență în semn de admirație pentru întreaga activitate sportivă şi pentru impresionantul palmares, dar şi pentru a saluta alegerea sa de a îmbrăca haina militară şi de a sluji cu devotament patria sub steagul tricolor.

Dorim să mulțumim pe această cale comandantului şcolii, comandor Nicu Chirea, precum şi domnului căpitan Marius Nazare pentru implicarea în această acțiune şi pentru organizarea exemplară a acestui eveniment.

Onoare şi Patrie!, a fost și mesajul Ligii Militarilor Profesioniști.  
 .

 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Sursa foto: Facebook (Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Miruna Huțanu e și arbitru Centură neagră 2 Dan la karate pentru o elevă a Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale

14 Mar 2022 3963

Ştefan Ilaşcu, elev la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale Campion în ring, dar urmează şi o carieră sub arme

28 Oct 2021 3684

Luptători de la Tai Chi Do Ryu Constanța, 15 medalii la întrecerea continentală, dintre care cinci de aur

26 Jun 2021 3421

Ediția a zecea a galei Urban Legend s-a desfășurat în Bulgaria. Zece meciuri spectaculoase!

02 Sep 2020 3169

„Să fie sănătos şi să iasă un mare campion!“ Antrenorul Marcel Ilaşcu, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, bunic în premieră

09 Oct 2019 3480

Cadou special din partea familiei În aceeaşi zi, Ştefan Ilaşcu, luptător la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, şi-a serbat onomastica şi majoratul (galerie foto)

29 Dec 2018 3789

Antrenaţi de tatăl lor Fraţii Ilaşcu au luptat în premieră în aceeaşi gală, în Italia. Ştefan a cucerit centura europeană XFC

21 Dec 2018 3662

Luptători de la Tai-Chi-Do-Ryu-Constanţa, în ring, luna viitoare, în gala din Italia (galerie foto)

11 Nov 2018 1853

Marcel şi Ştefan Ilaşcu, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa Tată şi fiu, medalii de aur la Roma, la Campionatul Mondial ICO (galerie foto)

07 Nov 2018 4168

Meci internaţional în co-main event Ştefan Ilaşcu - Antonio Constantin, main event-ul galei „Dragon Fight“, de la Murfatlar (galerie foto)

06 Aug 2018 3347

Rezultatele galei Urban Legend de la Mamaia

29 May 2017 4867