Constanța Luptătorii de la Tomis Spartan Division, pe podium și la Cupa Tomis. Ana Tudor (8 ani) a concurat la 11 ani și a luat argint (GALERIE FOTO)



 
  • Clubul de pe litoral a înscris în competiție 12 sportivi, obținând 12 medalii.
 
Cupa Tomis, întrecere de Jiu-Jitsu Brazilian găzduită de Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, în organizarea Absoluto BJJ Galați (prin Dani Dajbog) și Absoluto București (Cristian Mastacan), cu implicarea Gethika Team Constanța (președinte, Angel Drăgănoiu) și cu sprijinul DJST Constanța, le-a adus rezultate deosebite și sportivilor de la Tomis Spartan Division Constanța.
 
În întrecere au participat 450 de sportivi, de la cluburi din România, dar și din alte șapte țări (Moldova, Ucraina, Canada, Bulgaria, Grecia, Italia și Marea Britanie). Turneul s-a derulat pe parcursul a zece ore, la mai multe categorii de vârstă (copii, juvenili, adulți, master1 și master 2). Tomis Spartan Division a înscris în competiție 12 sportivi, obținându-se 12 medalii.
 
Au urcat pe podium:
 
Robert Grigorenco - aur (6 ani - albe - 22 kg)
Ștefan Movilă - argint (7 ani - albe - 30 kg)
Tudor Rujan - argint (7 ani - albe - 21 kg)
Antonia Păun - argint (7 ani - albe - 24 kg)
Alexandru Roncea - bronz (8 ani - albe - 39 kg)
Ana Tudor (8 ani) - argint (11 ani - albe - 39 kg)
Eliza Păun - argint (10 ani - albe - 30 kg)

Andrei Tudor - bronz (13 ani - gri - 69 kg) și bronz (16 ani - albe - 73 kg)
Andrei Toma - aur (juvenili II - albe - 64 kg) și bronz (adulți - albe - 64 kg)  
Alexandru Liță - bronz (adulți - albe +105 kg).     

 
„Mă declar mulțumit de rezultatele elevilor mei. Știu că unii dintre ei ar fi putut obține rezultate mult mai bune, dacă ar fi luptat pe categoriile lor, dar, cu toate acestea, am reușit să obținem rezultate rezonabile. Prin cele spuse mai sus fac referire la Ana Tudor, care, cu toate că are opt ani, a luptat la categoria 11 ani, unde, din păcate, nu a reușit să câștige finala. Andrei Toma ne-a obișnuit să își termine meciurile ănainte de finalul luptei, dar, de această dată, având în vedere că el și lucrează (ca salvamar) și nu poate ajunge mereu la antrenamente, mă așteptam să nu fie în cea mai bună formă a sa. Cu toate acestea și având în vedere că are abia 16 ani, totuși a reușit să obțina locul 1 la juvenili II și locul 3 la adulți. O parte dintre noi ne pregătim de ADCC-ul din data de 28 august, unde sperăm să ne întoarcem la fel de victorioși“, a declarat antrenorul Tomis Spartan Division Constanța, Robert Cîmpean.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Tomis Spartan Division)
 
Citește și:
  
Tomis Spartan Division, zece medalii
Andrei Toma, de neoprit. Aur și la categoria 16-17 ani, și la seniori. Victorii fulger! (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Medalii pentru sportivii de la Tomis Spartan Division Constanța la competițiile de la Chișinău (GALERIE FOTO)

20 Mar 2024 650

Peste zece medalii cucerite de sportivii de la Tomis Spartan Division la Cupa Danubius. „Au luptat cu pasiune“ (GALERIE FOTO)

27 Feb 2024 724

Sportivii de la Tomis Spartan Division Constanța, 17 medalii la Cupa Tomis 2023 (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Jun 2023 1708

Luptătorii de la Tomis Spartan Division Constanța, medaliați și la Cupa Danubius (GALERIE FOTO)

28 Feb 2023 1748

Tomis Spartan Division, zece medalii Andrei Toma, de neoprit. Aur și la categoria 16-17 ani, și la seniori. Victorii fulger! (GALERIE FOTO)

01 Apr 2022 2874

Micii luptători de la Tomis Spartan Division Constanța Ana Tudor, o fetiţă de numai opt ani, medaliată cu aur la Jiu-Jitsu Brazilian (galerie foto)

29 Sep 2021 3665

Clubul Tomis Spartan Division Constanța, primele medalii. Jiu-Jitsu Brazilian, practicat sub îndrumarea lui Robert Cîmpean (galerie foto)

05 Aug 2021 5610