Medalii pentru sportivii de la Tomis Spartan Division Constanța la competițiile de la Chișinău (GALERIE FOTO)

Imaginile au fost preluate de pe paginile de Facebook „AJP_Moldova“ și „Tomis Spartan Division“.
Cinci dintre sportivii de la Tomis Spartan Division Constanța, pregătiți de Robert Cîmpean, au concurat cu succes în Republica Moldova, la Chișinău, la două puternice competiții, AJP Moldova și Cupa Moldovei.
 
La AJP Moldova, au urcat pe podium:

Aur - Alexandru Drăgulin - Gi/albe/-77kg/Master I
Aur – Sonia Vlad - Gi/gray/-44kg/ Infant
Argint - Andrei Toma - Gi/albastre/-69kg/Adulți.
 

Felicitări sportivului Rujan Tudor pentru efortul depus în luptă, însă nu a reușit să ajungă în semifinale, încheind meciul la egalitate și pierzând la decizie. Totodată, dorim să îi urăm o recuperare rapidă sportivului Drăgulin Alexandru, care conducea în semifinale la No Gi, când a suferit o accidentare ușoară, însă nu a putut continua, este mesajul clubului constănțean.

 
La Cupa Moldovei, Cristian Plugaru a cucerit medalia de argint la Newaza/-77kg/Adulți.
 

Felicitări tuturor sportivilor și sperăm că pe viitor vom fi mai numeroși la competițiile externe, iar rezultatele să fie din ce în ce mai bune, se mai arată pe pagina de Facebook a Tomis Spartan Division Constanța.


Citește și:

Peste zece medalii cucerite de sportivii de la Tomis Spartan Division la Cupa Danubius. „Au luptat cu pasiune“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peste zece medalii cucerite de sportivii de la Tomis Spartan Division la Cupa Danubius. „Au luptat cu pasiune“ (GALERIE FOTO)

27 Feb 2024 724

Sportivii de la Tomis Spartan Division Constanța, 17 medalii la Cupa Tomis 2023 (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Jun 2023 1709

Luptătorii de la Tomis Spartan Division Constanța, medaliați și la Cupa Danubius (GALERIE FOTO)

28 Feb 2023 1748

Constanța Luptătorii de la Tomis Spartan Division, pe podium și la Cupa Tomis. Ana Tudor (8 ani) a concurat la 11 ani și a luat argint (GALERIE FOTO)

28 Jul 2022 2151

Tomis Spartan Division, zece medalii Andrei Toma, de neoprit. Aur și la categoria 16-17 ani, și la seniori. Victorii fulger! (GALERIE FOTO)

01 Apr 2022 2874

Micii luptători de la Tomis Spartan Division Constanța Ana Tudor, o fetiţă de numai opt ani, medaliată cu aur la Jiu-Jitsu Brazilian (galerie foto)

29 Sep 2021 3667

Clubul Tomis Spartan Division Constanța, primele medalii. Jiu-Jitsu Brazilian, practicat sub îndrumarea lui Robert Cîmpean (galerie foto)

05 Aug 2021 5610