CS Medgidia a adus medalii și de la Campionatul Național de lupte (GALERIE FOTO)

 

 
  • Carmina Babă s-a clasat pe locul 1, devenind astfel campioană națională la categoria 48 kg.
 
CS Medgidia a impresionat la Campionatul Național de Lupte Under-13 de la Călărași, după ce s-a clasat pe locul 3 pe cluburi și a obținut multe medalii la individual.
 
Astfel, la feminin, Carmina Babă a reușit locul 1, devenind astfel campioană națională la categoria 48 kg. Maria Tomescu a obținut locul 2, după o evoluție deosebită, iar Gabriela Nedelcu a încheiat și ea competiția pe podium, clasându-se pe poziția a treia. Natalia Jaca a venit pe 4, și Gabriela Jinga a obținut locul 5. La masculin, Mario Cantea a cucerit medalia de argint, iar Marian Tănase pe cea de bronz. Ștefan Jianu și Flavius au fost aproape de podium, încheind competiția pe locul 4.
 
CS Medgidia beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.
 
La volei, cadetele de la CS Medgidia au câștigat cu 3-0 (25-9,25-6, 25-7) partida cu CSM Ploiești, dominându-și adversarele în fiecare set. „Meciul a fost la îndemâna lor, așa cum o arată și scorul, iar în ultimul act Medgidia a putut să-și ruleze toate jucătoarele. Felicitări, fetelor!“, este mesajul CS Medgidia.


Tot la fete, dar la senioare, în Divizia A2, CS Medgidia a pierdut partida din deplasare cu CSM București, scor 1-3. „Fetele au ținut aproape de adversare în fiecare set, reușind să câștige actul trei cu 25-18. Mai aveau nevoie de un singur set pentru a duce meciul în decisiv, însă nu au produs surpriza. Situația pe tabelă a arătat astfel: 21-25, 21-25, 25-18, 17-25“, precizează clubul din Medgidia.
 
La rugby, CS Medgidia a susținut, la București, două meciuri din Campionatului de MiniRugby AMRB. În prima partidă, micii rugbyști de pe litoral au dispus de CSM Buzău, cu 30-20, iar apoi au trecut și de Olimpia București, scor 35-5. „CS Medgidia a avut o zi superbă!“, s-a menționat pe pagina de Facebook a clubului.    
 

În Divizia A de handbal, întrecerea masculină, CS Medgidia a jucat în etapa a cincea în deplasare cu CSU Pitești, iar oaspeții s-au impus clar, la diferență de zece goluri, scor 29-19. La pauză, formația din județul Constanța a avut un avans de șase goluri, 16-10. „În actul secund, reușitele au curs pentru băieții lui Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga, Medgidia desprinzându-se categoric pe tabelă cu 10 goluri până la fluierul final. Felicitări, băieți!“, este mesajul CS Medgidia. Echipa de handbal ocupă locul trei în clasament.
 
Clubul sportiv din Medgidia a participat și la Cupa FRAMC, de la București, iar luptătorii grupării au au obținut rezultate frumoase. Medgidia a participat cu 12 sportivi și zece dintre ei au urcat pe podium. La Kick-Light, George Tudor s-a clasat pe locul întâi, pentru ca Ayan Boran, Andrei Timofte, Larisa Ion, Raul Giuglea, Bogdan Bucur, Marius Bucur, Ștefan Butoi și Antonio Gradea s-a se claseze pe treapta a treia a podiumului. Medalia de argint i-a revenit și lui Marius Panait, în concursul de Low-Kick. 

 
La Medgidia s-a disputat „Cup Municipiului Medgidia la Șah“ „Participanții au avut ocazia să-și demonstreze măiestria. Competiția a fost dinamică, sportivii bucurându-se de frumusețea concursului și de provocările întâmpinate. La final, participanții au fost recompensați cu premii și diplome“, menționează CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
CS Medgidia
Ionel și Eric Crînguș, tată și fiu, medaliați la Campionatul European de Kempo (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Medgidia Alin Mihai Șavlovschi și antrenorul său, premii importante de la Federația Română de Atletism (GALERIE FOTO)

18 Feb 2024 713

Handbal CS Medgidia, prima victorie în turneul play-off de promovare (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Feb 2024 692

Fotbal CS Medgidia a trecut la scor de Hamangia Baia (GALERIE FOTO)

11 Feb 2024 1344

CS Medgidia, meciuri pe teren propriu Fotbaliștii - amical cu Hamangia Baia, handbaliștii - duel cu CSM Făgăraș

09 Feb 2024 733

Handbal. „Victorie explozivă“ CS Medgidia a trecut de primul tur al Cupei României. Meciul a ținut fanii cu sufletul la gură (GALERIE FOTO)

07 Feb 2024 702

CS Medgidia Atletul Alin Mihai Şavlovschi, dublu medaliat la Campionatul Balcanic. „Un început de an senzațional“ (GALERIE FOTO)

05 Feb 2024 770

Handbal CS Medgidia a cedat la limită la debutul în turneul play-off de promovare

04 Feb 2024 852

CS Medgidia tenis Andreea Diana Soare, în Letonia, cu echipa României, la turul de calificări Winter Cups 2024

02 Feb 2024 707

Handbal CS Medgidia debutează contra CSM Oradea DivA în turneul de promovare

29 Jan 2024 819

CS Medgidia Atletul Alin Mihai Șavlovschi s-a calificat la Campionatul Balcanic, în proba de 1.500 m

24 Jan 2024 1278

Handbal Pe cine va întâlni CS Medgidia în turul 1 al Cupei României

24 Jan 2024 755

Mini-volei CSM Constanța a câștigat două dintre cele trei meciuri jucate la turneul de la Medgidia (GALERIE FOTO)

21 Jan 2024 627

CS Medgidia Atletul Alin Mihai Şavlovschi, de două ori pe locul întâi la „Cupa Bistrița“ (GALERIE FOTO)

15 Jan 2024 892

CS Medgidia tenis Andreea Soare, convocată la Națională pentru turneul „Winter Cup“ (GALERIE FOTO)

15 Jan 2024 725

Kempo CS Medgidia ridică ștacheta performanței. Își dorește medalia de aur și la Campionatul Mondial

12 Jan 2024 915