CS Medgidia a adus medalii și de la Campionatul Național de lupte (GALERIE FOTO)

 

 
  • Carmina Babă s-a clasat pe locul 1, devenind astfel campioană națională la categoria 48 kg.
 
CS Medgidia a impresionat la Campionatul Național de Lupte Under-13 de la Călărași, după ce s-a clasat pe locul 3 pe cluburi și a obținut multe medalii la individual.
 
Astfel, la feminin, Carmina Babă a reușit locul 1, devenind astfel campioană națională la categoria 48 kg. Maria Tomescu a obținut locul 2, după o evoluție deosebită, iar Gabriela Nedelcu a încheiat și ea competiția pe podium, clasându-se pe poziția a treia. Natalia Jaca a venit pe 4, și Gabriela Jinga a obținut locul 5. La masculin, Mario Cantea a cucerit medalia de argint, iar Marian Tănase pe cea de bronz. Ștefan Jianu și Flavius au fost aproape de podium, încheind competiția pe locul 4.
 
CS Medgidia beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.
 
La volei, cadetele de la CS Medgidia au câștigat cu 3-0 (25-9,25-6, 25-7) partida cu CSM Ploiești, dominându-și adversarele în fiecare set. „Meciul a fost la îndemâna lor, așa cum o arată și scorul, iar în ultimul act Medgidia a putut să-și ruleze toate jucătoarele. Felicitări, fetelor!“, este mesajul CS Medgidia.


Tot la fete, dar la senioare, în Divizia A2, CS Medgidia a pierdut partida din deplasare cu CSM București, scor 1-3. „Fetele au ținut aproape de adversare în fiecare set, reușind să câștige actul trei cu 25-18. Mai aveau nevoie de un singur set pentru a duce meciul în decisiv, însă nu au produs surpriza. Situația pe tabelă a arătat astfel: 21-25, 21-25, 25-18, 17-25“, precizează clubul din Medgidia.
 
La rugby, CS Medgidia a susținut, la București, două meciuri din Campionatului de MiniRugby AMRB. În prima partidă, micii rugbyști de pe litoral au dispus de CSM Buzău, cu 30-20, iar apoi au trecut și de Olimpia București, scor 35-5. „CS Medgidia a avut o zi superbă!“, s-a menționat pe pagina de Facebook a clubului.    
 

În Divizia A de handbal, întrecerea masculină, CS Medgidia a jucat în etapa a cincea în deplasare cu CSU Pitești, iar oaspeții s-au impus clar, la diferență de zece goluri, scor 29-19. La pauză, formația din județul Constanța a avut un avans de șase goluri, 16-10. „În actul secund, reușitele au curs pentru băieții lui Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga, Medgidia desprinzându-se categoric pe tabelă cu 10 goluri până la fluierul final. Felicitări, băieți!“, este mesajul CS Medgidia. Echipa de handbal ocupă locul trei în clasament.
 
Clubul sportiv din Medgidia a participat și la Cupa FRAMC, de la București, iar luptătorii grupării au au obținut rezultate frumoase. Medgidia a participat cu 12 sportivi și zece dintre ei au urcat pe podium. La Kick-Light, George Tudor s-a clasat pe locul întâi, pentru ca Ayan Boran, Andrei Timofte, Larisa Ion, Raul Giuglea, Bogdan Bucur, Marius Bucur, Ștefan Butoi și Antonio Gradea s-a se claseze pe treapta a treia a podiumului. Medalia de argint i-a revenit și lui Marius Panait, în concursul de Low-Kick. 

 
La Medgidia s-a disputat „Cup Municipiului Medgidia la Șah“ „Participanții au avut ocazia să-și demonstreze măiestria. Competiția a fost dinamică, sportivii bucurându-se de frumusețea concursului și de provocările întâmpinate. La final, participanții au fost recompensați cu premii și diplome“, menționează CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
CS Medgidia
Ionel și Eric Crînguș, tată și fiu, medaliați la Campionatul European de Kempo (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. CS Medgidia Eric Crînguș, dublu campion mondial la Kempo (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 555

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 802

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 622

Volei Programul turneului de promovare în Divizia A1, de la Medgidia. „Te invităm să iei parte la acest regal sportiv!“

17 Apr 2024 959

Sportivii de la CS Medgidia, medalii la Campionatul Național de Kempo K1. Eric Crînguș participă la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 493

Atleții de la CS Medgidia, clasări în plutonul fruntaș la „Maratonul Argonauților“ (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 617

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 25-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

14 Apr 2024 947

Volei Turneul de promovare în Divizia A1, găzduit de Medgidia (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 890

Cumpărări directe Clubul Sportiv Medgidia, contracte cu două firme din municipiu, pentru lucrări de reamenajare și reparații (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 1506

CS Medgidia Antrenorul Ionuț Deli-Iorga, sărbătorit de jucători și fani după victoria de la Făgăraș (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Apr 2024 1404

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 24-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

07 Apr 2024 1851

Medalii pe litoral Cei trei frați Crînguș, Eric, Patrick și Dominik, pe podium la Campionatul Național de Kempo Submission (GALERIE FOTO)

02 Apr 2024 925

Întâlnire specială la Medgidia. La vară, se va marca și performanța din 1988, când IMU - CSS a ieșit vicecampioană națională! (GALERIE FOTO)

31 Mar 2024 2282

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 23-a (seniori + juniori). Suspendări și amenzi dictate de Comisia de Disciplină (VIDEO)

31 Mar 2024 2337

Handbal CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 648