CSM Constanța Cântărețul Răzvan Drăgan, fratele handbalistului Andrei Drăgan, în Sala Sporturilor, la meciul cu Dinamo. Ce melodie a răsunat în sală (GALERIE FOTO + VIDEO)

  • Răzvan Drăgan a făcut și el handbal, iar cu juniorii echipei din Bacău a primit titlul de cea mai bună extremă.
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța și handbalistul Andrei Drăgan au avut parte și la meciul cu Dinamo, de pe litoral, din EHF European League, de susținerea, din tribună, a familiei centrului originar din Sfântu Gheorghe, internațional al României.
 
Nu a lipsit, astfel, din Sala Sporturilor „Simona Amânar“, nici fratele handbalistului, Răzvan Drăgan, cântăreț, dar și fost handbalist! Cei doi au fost și coechipieri într-o echipă a CSSM Bacău, care, cu ceva ani în urmă, a cucerit titlul la juniori 1. La meciul cu Dinamo, câștigat de echipa din București cu 33-25, Răzvan a avut bucuria și plăcerea de a auzi în sală, în timp ce echipele erau la încălzire, acordurile ultimului single Razi, „Am plecat“.   
 
Călătorii cu sute de povești nevăzute
 
„O mare de sportivi, o mare de artiști! Călătoriile au povestea lor, așa cum, și fiecare handbalist are călătoria lui cu stații în care, pe hartă, își pune un pin și își face o notă pentru ceea ce a realizat.
 
Vorbim despre handbal, despre susținere necondiționată și despre Andrei Drăgan, al cărui frate, Răzvan Drăgan, fost handbalist la Știința Municipal Bacău, a trecut de la podeaua lemnului terenului de handbal la podeaua din lemn a scenelor luminate colorat. De pe extremă, i-a mulțumit handbalului pentru tot ce i-a oferit, pentru titlul de cea mai bună extremă obținut la juniorii Știința Bacău și a «plecat cu visele într-o plasă, la scena aia mare, să facă lumea mai frumoasă», așa cum ultimul single RAZI se aude de ceva vreme pe radiourile de la noi.
 
Au fost împreună la Baia Mare atunci când CSM Constanța a câștigat Cupa României, au fost împreună la victoriile istorice din acest sezon de EHF European League și i-am văzut la toate meciurile importante din Liga Zimbrilor și EHF European League, atât acasă cât și în deplasare. Ei sunt Andrei Drăgan, Răzvan Drăgan și familia Drăgan, într-o mare de sportivi și de suporteri!
 
Călătoriile noastre în EHF European League și Liga Zimbrilor au sute de povești nevăzute... iar noi le trăim, împreună cu o sală întreagă! Mulțumim tuturor celor care i-au sprijinit pe băieții noștri de-a lungul acestor minunate etape ale echipei! Povestea continuă!“, este mesajul CSM Constanța.
 
Țiglă cu țiglă

 
În urma înfrângerii cu Dinamo, parcursul european al echipei de pe litoral din acest sezon s-a oprit în grupele principale ale EHF European League (CSM Constanța mai având un meci de jucat, în deplasare, cu Fuchse Berlin), însă ce au realizat jucătorii de pe litoral până acum în întrecerea continentală a fost cu adevărat extraordinar, depășindu-și obiectivul.   
 

„Nu ne-a ieșit nici în seara asta, deși am pregătit foarte bine meciul. Am fost învinși din nou clar, iar acum sperăm să ne continuăm parcursul din campionat și să obținem locul doi. Noi ne-am îndeplinit obiectivul în acest an în cupele europene. Contra lui Dinamo n-a fost să fie. Încercăm să punem țiglă cu țiglă și să facem un lucru frumos în timp. Jucăm pentru suporteri și pentru noi, pentru că știm cât muncim. Fanii ne susțin mult și încercăm să le oferim cât de mult putem. În acest sezon, noi considerăm că am fost bine în Europa, iar la anul sperăm să facem și mai bine“, a declarat Andrei Drăgan, după meciul cu Dinamo.
 
Derby cu Minaur Baia Mare
 
În următorul meci, CSM Constanța (locul 2) va juca în campionat pe teren propriu cu Minaur Baia Mare (locul 3). Partida contează pentru etapa a 19-a a Ligii Naționale și se va juca sâmbătă, 2 martie 2024, de la ora 17.30. „Va fi un meci greu, sperăm să rezolvăm situația, întrucât locul doi e foarte important pentru noi“, a spus Andrei Drăgan.   
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:
 
LIVE TEXT. Handbal
CSM Constanța, învinsă de Dinamo în EHF European League și pe litoral (FOTO+VIDEO)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ACS Kinder Constanţa are doi fotbalişti convocaţi la o acţiune de selecţie pentru lotul Under-15 al României

07 Apr 2021 3321

Constanța. „Să fie într-un ceas bun!“ Antrenorul Răzvan Drăgan se căsătorește cu Alina Mihaela Rusu (galerie foto)

01 Nov 2019 5405

UPDATE FC Farul Constanţa începe evoluţiile din Campionatul Naţional Under-17 şi Under-19

14 Aug 2019 2993

Grupa 2012 de la Farul Constanţa, pe podium la „Junior Cup Viitorul Argeş“ (galerie foto)

06 May 2019 5008

Coleg de curs cu Andrei Cristea Antrenorul Răzvan Drăgan, de la SSC Farul, a obţinut licenţa B UEFA (galerie foto)

06 Jul 2018 3628

Academia de Fotbal Farul Constanţa participă cu două echipe la Hestia Junior's Cup

06 Aug 2017 5455

Academia Farul susţine la Constanţa două amicale cu Academia iProSkills din Chicago

13 Jul 2017 3437

Pe cine vor întâlni puştii de la Academia Farul Constanţa în grupele de la Braşov Indoor Cup

01 Feb 2017 5213