Sport

Ștefan Petcu a anunțat că părăsește echipa Eugen Trică, acord de principiu pentru a prelua Farul

Patronul FC Farul, Giani Nedelcu, a anunţat ieri că s-a înțeles cu Eugen Trică pentru postul de antrenor al echipei. Nedelcu l-a contactat pe Trică după ce, tot ieri, la finele partidei amicale cu ACS Berceni, pierdută de „marinari” cu 1-3, Ştefan Petcu a spus că renunţă la funcţia de principal. Petcu și-a motivat plecarea prin imposibilitatea patronului de a-l plăti, după ce firma care urma să suporte salariul tehnicianului nu a mai venit alături de club, aşa cum şi anunţase şi Giani Nedelcu. „L-am înştiinţat pe patron de decizia mea. Clubul are să-mi dea trei salarii. N-am primit niciun ban şi nu pot lucra în aceste condiţii. Voi mai fi pe banca Farului şi la amicalul cu Dunărea Călăraşi, de sâmbătă, din deplasare, şi aştept măcar o parte din drepturile financiare restante pentru a încheia contractul pe cale amiabilă”, a spus Petcu. La scurt timp după anunţul lui Petcu, Giani Nedelcu a spus că i-a găsit deja înlocuitor acestuia, în persoana lui Trică, tehnician care, a mai spus Nedelcu, urmează să conducă Farul la ultimul amical din perioada de pregătire, la Călăraşi, şi nu Petcu. „Într-o zi-două, Trică va fi la Constanţa. Vom ajunge la zi cu banii cu Ştefan Petcu”, a mai spus Nedelcu. Eugen Trică a arătat că este dornic să preia Farul, dar că în calea venirii sale pe banca „marinarilor” ar sta o problemă. „Mi-am dat acceptul de principiu să preiau Farul. Însă am un litigiu cu UTA, iar mâine (n.r. - astăzi) îmi voi contacta avocatul să văd dacă pot semna. Dacă nu e nicio problemă, cu dragă inimă, vin la Farul”, a spus Trică. În vârstă de 37 de ani, Eugen Trică este născut la Craiova şi a jucat fotbal, ca mijlocaş ofensiv, la Universitatea Craiova (în două rânduri), Steaua, Litex Loveci, Maccabi Tel Aviv, ŢSKA Sofia, CFR Cluj (în două rânduri), Anorthosis Famagusta şi Concordia Chiajna. Are în palmares două titluri de campion naţional (cu Steaua şi CFR) şi o Cupă a României, cu CFR, cu care a evoluat şi în Liga Campionilor. Trică a fost selecţionat de patru ori la echipa naţională, iar ca antrenor a mai lucrat până acum la Juventus Bucureşti, CFR Cluj şi UTA.
 
„Departe de ce-mi doream eu”

În meciul amical din deplasare cu ACS Berceni, golul Farului a fost marcat de Constantin Coteanu, în minutul 80, după ce echipa adversă a condus cu 3-0 la pauză (goluri în minutele 13, 20 şi 23)! FC Farul a jucat cu: Puia (46 Vl. Neagu) - Drăgan (46 Tudor), Ghinea, Bumbac (46 Ciobanu), Mansur (70 Coteanu) - Scărlătescu, V. Apostol (46 Niţescu), I. Florea II (70 D. Stan), Lădaru (70 Tothăzan) - Ivanovici, Cr. Cristea (70 Butoi). „Am început bine, dar am primit trei goluri, toate pe greşeli personale, într-un interval scurt. La 3-0, am mai echilibrat jocul, dar n-am avut claritate ofensivă. Ne-am creat totuşi trei-patru ocazii, dintre care una, a lui Cristea, singur cu portarul. În cele din urmă, am înscris şi noi odată şi puteam face şi 2-3, însă, per total, ne-am prezentat departe de ce-mi doream eu”, a spus Ştefan Petcu.

Sursa foto: glsa.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa Fostul ginere al lui Ilie Balaci îşi dăduse acordul de principiu pentru a veni antrenor la FC Farul. Ce a stat în calea mutării

23 Oct 2018 5336

Cine conduce echipa la amicalul de astăzi Farul nu l-a putut aduce antrenor pe Eugen Trică

22 Feb 2014 1846

Eugen Trică nu vine antrenor la Farul

21 Feb 2014 1470

Ştefan Petcu a condus antrenamentul de ieri al Farului

21 Feb 2014 1431

Ce mesaj a avut un suporter FC Farul s-a reunit cu gândul la negocierile cu CJC (galerie foto)

16 Jul 2013 2259