Farul Constanța, bătălia pentru titlu. Mai sunt patru meciuri! Hagi - „Ceilalți din spate se uită la noi. Să sperăm că le vom face zile grele“ (GALERIE FOTO)


 
  • Echipa de pe litoral evoluează în etapa viitoare pe teren propriu, cu Rapid, sâmbătă, 6 mai.
 
Farul Constanța, echipa care conduce în clasamentul turneului play-off din Superligă, s-a întors cu un punct de la Sfântu Gheorghe, din meciul cu Sepsi OSK, din etapa a șasea, prima a returului.
 
Scorul final a fost 1-1, după ce „marinarii“ au condus cu 1-0 din minutul 73, iar, atât la acest scor, cât și la 0-0, au ratat mai multe situații. Louis Munteanu a avut o șansă mare de a face 2-0 și a închide meciul, însă nu a marcat, iar apoi Sepsi a egalat în minutul 90.
 
„Au jucat bine până în ultimele minute“
 
„Suntem dezamăgiți, pentru că am avut meciul în mână. Puteam să-l câștigăm, băieții au jucat bine până în ultimele minute. Doar că poate că așa e fotbalul câteodată. Le-am spus să fie cu capul sus. Vom analiza meciul, am și făcut-o puțin, la cald, în vestiar. Au fost mici detalii, care au făcut ca Sepsi să ne egaleze. Știam că întâlnim un adversar foarte bun cu mingea, dacă îi lași spațiu și timp să gândească. Am evoluat bine timp de 87 de minute. La final, nu am fost lucizi și exacți cât trebuia. Trebuia să blocăm și să fim pragmatici și concreți. Dar asta e, ne întoarcem cu un punct la Constanța . Păcat că n-au fost trei, pentru că am avut o ocazie mare. Am controlat meciul, dar n-am construit și n-am atacat cum trebuie. Până la urmă, rezultatul e echitabil, cu toate că puteam face 2-0 și câștigam meciul“, a declatat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.    
 
„Așa s-a scris istoria“
 
„Sepsi joacă bine, a avut și ea ocazii. Trebuia să creăm acea presiune în mijloc, sus. Cât am făcut-o, a fost foarte bine. Când i-am lăsat, au început să joace. Trebuie să stai bine în teren, să faci lucrurile bine. Când nu ne iese, nu dăm vina pe nimeni, nu ne iese ca echipă. Contează colectivul, atât ofensiv, cât și defensiv, chiar dacă fotbalul e făcut de anumite greșeli.  Cred că în a doua repriză nu a fost ofsaid la Borza, 100%. Dar nu o să stau acum să vorbesc și eu de greșeli de arbitraj, după ce toată România o face. Mergem înainte, trebuie să facem noi 2-0 prin Louis Munteanu, care a avut o ocazie enormă. Probabil din cauza oboselii a ratat, dar are merite și portarul, că a scos-o. Am luat apoi golul și așa s-a scris istoria meciului“, a arătat Gică Hagi.
 
„Vin alte meciuri, avem partide acasă“
  

Aflată în continuare pe primul loc, înainte de ultimele patru meciuri pe care le mai are de jucat, Farul evoluează în etapa viitoare pe teren propriu cu Rapid, sâmbătă, 6 mai, de la ora 21.30. „Am luat un punct și vedem ce se va întâmpla. Vin alte meciuri, avem partide acasă. Suntem acolo, ne luptăm, ceea ce e foarte important pentru noi. Băieții au făcut o muncă extraordinară. Toate lucrurile au fost bune, pentru că suntem pe primul loc. Ceilalți din spate se uită la noi și ar vrea ei să fie pe primul loc. Nu e ușor. Să sperăm că le vom face zile grele. Ne încărcăm pentru meciul care vine, suntem în luptă, suntem  acolo și e bine“, a mai spus Hagi. După meciul cu Rapid, Farul va mai juca, în ordine, cu Universitatea Craiova (în deplasare), FCSB (acasă) și CFR Cluj (în deplasare).   
   
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:

Farul Constanța, remiză în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. „Marinarii“, egalați în minutul 90! (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gheorghe Hagi, după FCSB - Farul Constanța 2-1 „Puteam face mult mai mult“ (VIDEO)

27 Apr 2024 586

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 Farul Constanța, înfrângere cu FCSB, care a cucerit titlul de campioană! (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 659

Superliga 2023/2024 Oțelul Galați - FC Hermannstadt, duel tare la vârful clasamentului din play-out

27 Apr 2024 583

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 702

Farul Constanța a primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA și UEFA WCL, sezonul 2024 / 2025

26 Apr 2024 702

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 1168

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 361

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 1066

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 693

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 458

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 3226

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1880

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 702

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1389

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 882