Farul Constanța „Marinarii“ au efectuat vizita medicală și încep pregătirea. Patru amicale confirmate (GALERIE FOTO + VIDEO)

 

Fotbaliștii de la Farul Constanța au efectuat în această dimineață vizita medicală, urmând ca, după-amiază, să aibă loc și primul antrenament, la Baza Sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Au fost aproximativ trei săptămâni de vacanță, binevenite mai ales că ''marinarii'' au fost echipa din Superligă cu cele mai multe partide disputate în sezonul trecut în toate competițiile (52 meciuri), se menționează pe site-ul oficial al clubului de pe litoral.


Din lotul cu care s-a încheiat sezonul trecut nu mai fac parte Louis Munteanu (revenit la Fiorentina după împrumut), David Kiki, Tudor Băluță și Kevin Boli (contracte încheiate), Ronaldo Deaconu și Amine Benchaib.

În schimb, la reunire au fost prezenți mulți jucători reveniți după împrumuturi în sezonul trecut, precum si juniori din cadrul Academiei Hagi.

Până la primul meci oficial din sezonul 2024-2025, care va debuta în weekend-ul 12-14 iulie 2024, Farul va disputa și câteva partide de verificare, primele confirmate fiind următoarele: la 21 iunie, cu CernoMore Varna (locul 3 în Bulgaria), la 26 iunie, cu Zimbru Chișinău (locul 3 în Moldova), la 29 iunie și 2 iulie, cu Petrocub Hîncești (campioana Moldovei). Toate partidele vor avea loc la Baza Sportivă a Academiei Hagi.

Lotul prezent la reunire: Alexandru Buzbuchi, Ștefan Mușat, Vlad Răfăilă - portari; Mihai Popescu, Dan Sîrbu, Ionuț Larie, Ștefan Duțu, Gustavo Marins, Gabriel Dănuleasă, Darius Grosu, Gabriel Buta, Cristi Ganea, Bogdan Lazăr, Mario Aioanei, Diogo Queiros, Emanuel Martinovic, Dragoș Nedelcu, Ionuț Vînă, Nicolas Popescu, Luca Banu, Carlo Casap, Narek Grigoryan, Valentin Dumitrache, Rivaldinho, Gabriel Iancu, Luca Andronache, Ionuț Cojocaru, Ștefan Bodișteanu. 

Jucătorii Constantin Grameni (care a fost convocat la lot național de seniori al României, pentru amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein), Rafael Munteanu, Ionuț Cercel, John Dumitra, Luca Băsceanu, Iustin Doicaru, Alin Cocoș și Alexandru Stoian (au disputat partidele din Liga Elitelor U18, Cupa și Supercupa României) se vor alătura lotului pe 24 iunie, după ce au primit câteva zile în plus de vacanță.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Atacantul Gabriel Iancu, transferat de Farul Constanța


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Gimnastică aerobică Campionatul Național s-a desfășurat la Constanța. Rezultate (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)

05 Nov 2023 1682

15 octombrie 2023, România - Andorra. Louis Munteanu, de la Farul Constanța, nu face parte din lotul tricolor la acest meci

15 Oct 2023 1736

Farul Constanța Ionuț Larie păstrează mingea cu care a reușit prima „triplă“ din carieră. „Sunt parțial fericit“ (GALERIE FOTO)

23 Jul 2023 1492

Surpriză pentru Gheorghe Hagi, de ziua sa, la conferința de presă a meciului Farul - Universitatea Craiova (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Feb 2023 3518

Farul Constanța a pierdut amicalul cu Panetolikos (GALERIE FOTO)

26 Nov 2022 2546

Victorie pentru Farul Constanța în partida cu CS Mioveni (VIDEO)

05 Nov 2022 1552

Farul Constanța - FC Voluntari Gheorghe Hagi - „După trei egaluri la rând, sperăm să obținem din nou o victorie“ (VIDEO)

21 Aug 2022 2580

CFR Cluj s-a înțeles cu Farul Constanța pentru transferul lui Jefte Betancor!

18 Jun 2022 1627

Tenis de masă Constănţencele Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu, pe podium la Cupa României pentru juniori (DOCUMENTE)

31 Jan 2022 2682

Farul Constanța Încă doi juniori alb-albaștri, cooptați la antrenamentele echipei mari

03 Aug 2020 3109