Farul, la 60 de metri de victorie

1222631076.jpg

Otelul a reusit sa smulga un egal pe terenul Farului, dupa o reusita de senzatie a lui Vitaic

Farul si Otelul a terminat la egalitate partida de sambata contand pentru etapa a IX-a Ligii I, prin golurile inscrise de Chico, in minutul 10, respectiv Vitaic, in minutul 70. Dupa umilintele l-a care au fost supusi cu echipele participante in Liga Campionilor, Steaua si CFR Cluj, constantenii au vrut sa-si spele rusinea contra galatenilor inca din debutul partidei. Chico deschide scorul in minutul 11, cu un sut de la marginea careului. Au urmat apoi 30 de minute de o slaba calitate tehnica, singura ocazie pana la finalul primei reprize venind din partea lui Paraschiv, care a reluat putin pe langa poarta lui Vlas. Dupa pauza, galatenii se arunca spre poarta Farului, Vlas reusind sa pastreze avantajul echipei sale prin doua interventii salvatoare la suturile din afara careului ale lui Paraschiv si Salagean. Introdus in prima repriza, in locul lui Iovita, Vitaic aduce egalitatea pe tabela de marcaj, in minutul 70, printr-un gol spectaculos de la 60 de metri, care il surprinde iesit din poarta pe Vlas. Cateva minute mai tarziu, Otelul ramane in inferioritate numerica, dupa ce arbitrul Sorin Corpodean il elimina pe Bourceanu in urma unui fault asupra lui Ion Barbu. In ciuda unui om in plus pe teren, echipa antrenata de Ion Marin nu reuseste sa mai puna in pericol poarta galatenilor, iar partida se incheie cu scorul de 1-1. Cu acest rezultat, Farul se mentine pe locul 12 in Liga I, cu 10 puncte. Urmatoarea partida a constantenilor va avea loc sambata, 3 octombrie, in deplasare, impotriva lui Dinamo.

"Vlas nu are nicio vina, sutul a fost superb"

Antrenorul Farului, Ion Marin, a declarat dupa meci ca echipa sa merita sa castige, insa spera sa recupereze punctele pierdute in urmatoarele doua meciuri din deplasare, cu Dinamo si Poli Iasi. "Din pacate nu avem motive sa ne bucuram. Chiar daca nu a fost un joc stralucit, pot spune ca Farul a muncit ca sa obtina cele trei puncte si am fost aproape sa le castigam. Am avut ocazia sa ne desprindem, sa facem 2-0 si sa incheiem jocul. A aparu, insa, golul de senzatie de la 60 de metri. In final am mai avut o ocazie si cam atat. Eu cred ca meritam sa castigam, dar regretele sunt tardive. Situatia este neplacuta pentru ca ne-am dus la -5 in clasamentul adevarului, iar in urmatoarele doua partide din deplasare, la Dinamo si la Iasi, trebuie sa jucam pe viata si pe moarte sa recuperam punctele", a declarat Ion Marin. Presedintele CA al Farului, Gheorghe Bosanceanu, a spus, dupa meci, ca Vlas nu are nicio vina la golul inscris de Vitaic. "Am luat gol dintr-o faza la care nu avem nimic de comentat. Am auzit voci care spuneau ca a gresit Vlas, dar Vlas avea pozitia in teren pe care trebuia sa o aiba, sutul a fost superb. Pe langa golul marcat, am ratat mult, am avut destule ocazii. Din pacate, nu am castigat", a declarat Bosanceanu.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la președinția CJ Constanța - „Cred că va fi o prezență foarte mare la vot pentru că oamenii vor o schimbare“ (VIDEO)

08 May 2024 401

ZIUA LIVE Florin Mitroi (PNL) „Vreau să resuscităm acest județ. Cred cu tărie că pot schimba oamenii!"

07 May 2024 639

În Vinerea Mare, polițiștii din Constanța împart zâmbete și cadouri pentru copii (VIDEO)

03 May 2024 587

Generozitate în Vinerea Mare Surprize pentru copiii spitalizați în Constanța de la echipa Arimex Comexim 2000 SRL (FOTO)

03 May 2024 516

CSM Constanța Sabrina Voinea luptă pentru medalia de aur în două finale, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini

03 May 2024 1041

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 644

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 827

MAE Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza

01 May 2024 445

Tenis de masă Echipa feminină a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la Under-13 (GALERIE FOTO)

01 May 2024 565

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 539

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 803

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 786

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 893

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 861

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1010