FIBA 3x3 World Tour - Constanta Masters 2023 Show la City Park Mall! Circuitul mondial profesionist de baschet 3x3, în premieră în România

 

 
  • Pe lângă meciurile de baschet, FIBA 3×3 World Tour va programa un spectaculos concurs de slam-dunk cu atleți care fac parte din trupa Dunk Elite, concursul de aruncări de la 2 puncte, precum și multe momente de entertainment
 
Pentru prima oară în istorie, circuitul mondial profesionist de baschet 3x3, FIBA 3x3 World Tour, va ajunge în România. Constanța Masters are loc în zilele de 9 și 10 septembrie 2023, la City Park Mall.
 
FIBA 3x3 World Tour - Constanta Masters 2023 este organizat de către CSM Constanța și Federația Română de Baschet și susținut de Primăria Municipiului Constanța, alături de o serie de parteneri. Evenimentul continuă tradiția evenimentelor internaționale de baschet 3×3 organizate la malul mării. În ultimii cinci ani, Constanța a organizat turnee de calificare pentru campionatele europene, etape din circuitul mondial feminine, iar, anul trecut, tot la City Park Mall, au fost organizate turneele finale ale FIBA 3×3 Nations League și FIBA 3x3 Women’s Series.
 
Competiția începe sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 13.30, cu partida Utrecht - Ostrow BM (calificări grupa A). Jucătorii de la Constanța Arrow Sea, reprezentanta CSM Constanța, fac parte din grupa D, alături de Vienna și Liman Huishan NE, formația de pe litoral evoluând sâmbătă astfel: de la ora 17.45 - cu Vienna, iar de la ora 22.05 - cu Liman.  
 
Pe lângă meciurile de baschet, FIBA 3×3 World Tour va programa un spectaculos concurs de slam-dunk cu atleți care fac parte din trupa Dunk Elite, concursul de aruncări de la 2 puncte, precum și multe momente de entertainment (dans sportiv, street dance, majorete sau momente de circ). „Este cel mai spectaculos eveniment sportiv al anului în Constanța! Sâmbătă și duminică, toți ochii vor fi pe terenul din City Park Mall, iar noi vă asigurăm că trebuie să trăiți experiența acestui eveniment din tribună! Dunk Contest-ul va fi, cum ne-am obișnuit, la înălțime. Ne vedem acolo, da?“, este mesajul CSM Constanța pentru iubitorii baschetului.
 
„Fanii vor avea la dispoziție o zonă dedicată, unde se vor organiza concursuri cu premii și vor avea loc diverse activități cu tematică baschet și vor putea pleca de la evenimente cu o amintire foto digitală sau imprimată“, menționează organizatorii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSM Constanța Baschet) 
 
Citește și:
 
Premieră în circuitul mondial profesionist de baschet 3x3! FIBA 3x3 World Tour, ajunge la Constanța (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.