Forfait pentru Farul, in Ghencea

1197924913.jpg

Ion Marin: "Invincibilitatea mea in fata Stelei nu a mai continuat, nu am reusit sa mai fiu "nasul" Stelei, cum am fost atatia ani"

Farul nu a reusit sa respecte istoria ultimilor ani in care Ion Marin nu a fost invins ca antrenor de Steaua si a cedat la scor de forfait, 3-0, in fata formatiei antrenate de Marius Lacatus. Steaua a deschis scorul in minutul 17 cand, dupa o centrare de pe stanga a lui Ovidiu Petre, Dorel Zaharia a marcat cu capul de la 11 metri, peste portarul George Curca, surprins prea avansat. Nicolae Dica a ridicat scorul la 2-0, in minutul 78. Neaga a scapat singur spre poarta, in pozitie centrala, Curca a iesit din careu si a plonjat la picioarele sale, insa nu a reusit sa-l deposedeze, iar mingea a ajuns in stanga, la Dica. Atacantul stelist, care il mai avea in fata doar pe Maxim, a marcat cu un sut la coltul scurt, pe langa fundasul constantean. In minutul 84, scorul a devenit 3-0, in urma unui autogol al lui Schiopu. Zaharia a reluat cu calcaiul spre poarta goala un balon pasat de pe partea dreapta de Dica, iar Schiopu, incercand sa respinga, a trimis mingea in plasa proprie. Eric Bicfalvi a trecut pe langa golul de 4-0 in minutul 90, la scurt timp dupa ce a intrat in teren, un sut al sau de la 20 de metri lovind bara din dreapta lui Curca. Jucatorii Farului nu s-au remarcat pe parcursul meciului, singurele zvacniri petrecandu-se in prima parte a meciului prin sutul lui Gerlem si executiile din lovitura libera ale lui Maxim. Antrenorul echipei Farul, Ion Marin, a declarat ca ii pare rau ca nu a reusit sa ramana invincibil in fata Stelei si, dupa meciul de duminica, obiectivul Farului fiind in continuare ramanerea in prima liga. "Obiectivul nostru ramane salvarea de la retrogradare. Invincibilitatea mea in fata Stelei nu a mai continuat, nu am reusit sa mai fiu Stelei, cum am fost atatia ani", a spus Ion Marin, la finalul intalnirii. Tehnicianul formatiei constantene a precizat ca in meciul cu Steaua diferenta a fost facuta de executiile "deosebite" ale jucatorilor din Ghencea. "Steaua a meritat victoria. De ce ne-a fost frica n-am scapat. Steaua are un atac deosebit si doi inchizatori foarte buni, Lovin si Ovidiu Petre. Diferenta s-a facut la mijlocul terenului si in atac, prin executii deosebite Steaua a transat meciul", a punctat Ion Marin. Cel mai contestat om inainte de aceasta partida, atacatul Farului, Mihai Gurita a declarat dupa meci ca formatia antrenata de Marius Lacatus este cu mult schimbata fata de cum era in vara. "Azi Steaua a jucat mult mai bine si pe fondul unui joc mai slab al nostru, dar oricum cam scartaie fata de ce am lasat eu", a spus Gurita, care s-a pregatit cu Steaua inainte de inceperea acestui sezon, fiind imprumutat apoi la Gloria Buzau si ulterior transferat la Farul. Mihai Gurita a facut referire si la declaratia lui Valeriu Argaseala, care l-a ironizat pentru evolutia stearsa din partida de duminica spunand: "A jucat Gurita? Nu l-am vazut". "Este problema dumnealui, poate e rautacios, eu am fost mobilizat, dar n-am avut reusite", a replicat fotbalistul.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 383

Dezbaterea publică, pe data de 25 aprilie CN ACN Constanța SA va sistematiza teritoriul aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă

20 Apr 2024 486

Pentru atingerea capacitatii de trafic de 11,5 milioane tone pe an Portul Medigida va fi modernizat și extins de CN ACN Constanța SA

11 Apr 2024 1262

Achiziții Constanța CN ACN SA Constanța a contractat servicii de cadastru

11 Apr 2024 475

Canalele Navigabile Constanța Cine va monta noua bariera de la Ecluza Cernavodă?

11 Apr 2024 520

Canalele Dunăre - Marea Neagră și Poarta Alba - Midia Năvodari se modernizează în vederea creșterii siguranței navigației (DOCUMENT)

27 Mar 2024 729

Decizia, publicată în Monitorul Oficial Georgeta Bumbac, Ion Laurenţiu Voicu şi Cheţa Voicu, numiți administratori provizorii în CA al CN ACN Constanța SA

25 Mar 2024 768

Florin Goidea, directorul ACN Constanța, cooptat în echipa lui Florin Mitroi. Ce funcție ar putea avea după alegeri?

17 Mar 2024 1045

ZIUA LIVE. Florin Goidea, director general al ACN Constanța „Canalul este una dintre realizările poporului român. Îmi pare rău că a fost blamat “ (VIDEO)

14 Mar 2024 1078

ZIUA LIVE Florin Goidea, directorul ACN Constanța - „Vergil Chițac este un om care face și vrea ca rezultatele să se vadă“ (VIDEO)

14 Mar 2024 643

ZIUA LIVE Florin Goidea, director general al ACN Constanța - „Canalul Dunăre Marea Neagră este una dintre cele mai mari realizări a poporului român“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Mar 2024 1041

ZIUA LIVE 40 de ani de exploatare a Canalului Dunăre – Marea Neagră. Ce investiții se fac la Canalele Navigabile Constanța?

13 Mar 2024 1312

CN Administrația Canalelor Navigabile SA, mesaj de 8 Martie

08 Mar 2024 509

Prelungire de mandat pentru unul dintre administratorii din CA-ul Administrației Canalelor Navigabile Constanța

05 Mar 2024 551

Cumpărări directe Constanța Eco Terra Proiect SRL va actualiza documentația necesară reabilitării taluzului afectat de alunecarea de teren din zona Cumpăna (DOCUMENT)

22 Feb 2024 642