Forte proaspete in tabara "rechinilor"

1212506292.jpg

Ion Marin: "Suntem in discutii avansate cu inca un jucator din tara si asteptam confirmari de afara despre jucatori pe care sa-i putem achizitiona"

FC Farul a realizat prima achizitie a verii dupa ce a ajuns la un acord cu, Roberto Iancu, jucatorul echipei Progresul Bucuresti, care a semnat pentru trei sezoane. Antrenorul echipei Farul Constanta, Ion Marin, a declarat, luni, ca s-a ajuns la un acord cu mijlocasul Roberto Iancu, de la Progresul Bucuresti, iar fotbalistul va evolua pentru constanteni in urmatoarele trei sezoane. "Roberto Iancu a semnat, astazi, cu noi un contract pe trei sezoane si cred ca ne va fi de mare ajutor", a declarat Ion Marin. In varsta de 26 de ani, Roberto Iancu (1,70 m) este mijlocas central si a evoluat in cariera lui numai pentru Progresul Bucuresti, adunand 26 de meciuri in prima liga, unde a marcat si un gol. Oficialii Farului mai sunt in tratative avansate cu inca un jucator din intrecerea interna, asteptand de asemenea, in aceasta perioada, confirmari despre eventuale achizitii din strainatate. "Suntem in discutii avansate cu inca un jucator din tara si cred ca cel tarziu miercuri vom semna, iar cand vom semna ii vom si prezenta si, tot asa, in aceasta saptamana asteptam confirmari si de afara despre jucatori pe care speram sa-i putem achizitiona", a declarat "Sapaliga". In ceea ce priveste situatia lui Todoran, tehnicianul "rechinilor" a confirmat faptul ca este foarte aproape de un transfer la echipa antrenata de Dan Petrescu: "Dinu Todoran are o oferta foarte clara de la Urziceni, ramane sa o analizam. Eu nu zic ca Todoran va pleca, dar in situatia in care vom achizitiona jucatori de valoare care sa-l inlocuiasca, poate acceptam oferta".

Prima etapa, la Gloria Buzau

In cursul zilei de luni, la sediul Federatiei Romane de Fotbal a fost stabilit programul competitional al Ligii I, editia 2008-2009. Astfel, Farul va juca in prima etapa a noului sezon, care va debuta pe data de 26 iulie, in deplasare, cu Gloria Buzau urmand ca primul meci de pe teren propriu sa-l dispute impotriva Rapidului, la inceputul lunii august. Tehnicianul formatiei constantene, Ion Marin este de parere ca viitoarea editie de campionat va fi la fel de disputata si spera ca echipa sa sa nu mai treaca prin emotiile retrogradarii din sezonul trecut. "Campionatul va fi unul disputat, in care pot aparea surprize, in special din partea echipelor nou-promovate. Eu sper, referitor la noi, sa nu mai trecem prin acele cumplite emotii din finalul sezonului trecut. Trebuie sa fim siguri, stabili si echilibrati si sa obtinem rezultate care sa ne fereasca de ce am patit anul trecut", a spus antrenorul Farului. Dupa cele doua stagii de pregatire din Austria si Portugalia, Farul va reveni la Constanta unde va mai disputa doua meciuri amicale, ultimul in conditiile primei etape.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 331

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 713

MAE Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza

01 May 2024 407

Tenis de masă Echipa feminină a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la Under-13 (GALERIE FOTO)

01 May 2024 449

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 429

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 733

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 684

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 841

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 735

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 949

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 688

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 649

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 734

Editorial Predare de ștafetă în Superligă. De la Farul la FCSB

28 Apr 2024 638

Echipa Under-18 de la Farul Constanța s-a calificat în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Apr 2024 867