Handbal Opt jucători de la CSM Constanța, convocați la Națională. „Sunt entuziasmat să încep un nou capitol din viața mea“

George Buricea 
Lotul național masculin de handbal al României se va întâlni pentru prima dată în noua formulă duminică, 10 martie 2024, sub comanda noului selecționer, George Buricea, care este și antrenor la CSM Constanța.
 
Reunirea selecționatei va avea loc la Brǎila.

Rolul acțiunii este ca echipa să se pregătească centralizat pentru cele două jocuri de verificare, cu Macedonia de Nord, din 15 şi 16 martie, este mesajul Federației Române de Handbal.


Printre jucătorii convocați se numără și opt de la CSM Constanța: Gabriel Ilie, Alexandru Andrei, Călin Căbuț, Ionuț Nistor, Liviu Caba, Andrei Drăgan, Daniel Susanu și Dan Vasile.

Echipa de antrenori a Naționalei e formată din: George Buricea (antrenor principal – CSM Constanța), Ionuț Georgescu (antrenor secund – Steaua București) și Rudi Stănescu (antrenor de portari – CSM Bacău).

Sunt entuziasmat să încep un nou capitol din viața mea, în calitate de antrenor al echipei naționale. Mă bucur foarte tare că pregătirea și meciurile cu Macedonia de Nord vor avea loc la Brăila, orașul în care m-am născut și îi aștept pe toți brăilenii mei să vină pentru a ne susține.
 
Am convocat jucătorii pe care i-am considerat că sunt în acest moment în cea mai bună formă, cu mențiunea că Nicușor Negru, Cristian Ghiță și Vlad Rotaru au ales să nu mai participe la acțiunile naționalei.
 
Pe lista mea de convocări a fost și Saeid Heidarirad, doar că în acest moment, din cauza unei probleme personale, nu va putea participa la dubla cu Macedonia de Nord, de la Brăila.
 
La fel și Alexandru Ghivil, pe care l-am convocat inițial, dar din cauza unei accidentări nu va putea fi alături de noi.
 
În această perioadă am mai purtat discuții și cu alți jucători pe care îi am în vedere, pentru acțiunile echipei naționale, așadar lista de selecție este deschisă.
 


Am vorbit și cu Javier Humet, dar nu este refăcut 100% din punct de vedere fizic, iar de la Ante Kuduz așteptăm un rǎspuns final.
 
Pentru mine este important să văd la jucătorii mei: determinare, sacrificiu, curaj și mândria că își reprezintă țara, a declaret George Buricea, potrivit paginii de Facebook a FRH.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Handbal)

Citește și:


George Buricea, selecționer România
„Constanța dă antrenorul Naționalei și sunt mândru că echipa mea de suflet m-a adus aici“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.